Глобальні оголошення!

Оххх, горщик!!!

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Оххх, горщик!!!

Повідомлення Lenysa » 26 листопада 2013, 10:02

у нас також проблема, нам через 2 тижні 2 роки, а дитина, ще й досі в памперсі, вона знає, що горщик в ванній і треба пісяти в горщик, а коли питаєш її , ти будеш пісяти в горщик ні не буду,буду в кімнаті на підлогу, не знаю. все так гарно сприймає, і віршики вже розповідає і рахує, а з горщиком проблема і все . що робити????
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення lyudmilka » 26 листопада 2013, 10:34

Lenysa розумію чудово пробему, в нас було те саме. Я зрозуміла одне- головне не нервуватися, не наполягати і зробити систему - кожен ранок швиденько ми бігли в ванну, сідала на горщик, я включала водичку (тіпа вмиваюся) і вона реально кожен раз пісяла туда куда треба. Як ритуал, вони всі люблять порядок. То перші дні теж не получалося, всяке було - сідала, вставала, втікала. ПОтім побачила результат, всі страшенно ним тішилися, я всім розказувала. ПОтім почали додавати після денного сну той же ритуал (то вже було швидше - практично зразу получалося). І, о чудо - раптом почала сама казати і показувати, чи навіть горщик приносила. Можу сказати, шо за 2 тижні все налагодилося (їй 1,10міс). Буває часом, шо заграється, забуде (ну і приторможу з нагадуванням), то тоді сама на себе нервується. Я кажу, шо на другий раз прийде на горщик вчасно. Тішиться дуже тим результатом, як все получається. Головне - система, і не здатися.
"Немає ніяких ключів до щастя. Двері завжди відчинені." Мати Тереза
lyudmilka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 85 раз.
Подякували: 83 раз.
Діти: Anna Adel

Повідомлення Marichka » 26 листопада 2013, 11:23

в нас теж був біля року чи трохи пізніше протест з горшком.Ми його винесли на два тижні і потім дитина не відмовлялась сідати.Зараз нам 3 з половиною роки,спить ще в підгузнику,трагедії з того не роблю.Вночі часом мене будить пісяти,часом-ні.В цю ніч я три рази підходила і питала,як крутилась і поплакувала,чи не хоче пісяти.Наніч п"є молоко,то пісяє.І ще-в нас трохи холодніше.Бо як в мами в Тернополі,то там жарко і рідко пісяє за ніч.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення !OLGA! » 26 листопада 2013, 11:29

В мене синочок (1р. 10міс) сам каже коли є потреба, підгузник вдіваю лише на нічний сон і то інколи він мене і вночі будити. Я завжди переживала як привчити дитину до горщика і привчила в дуже дивний спосіб. Літом синуля бігав по квартирі з голою попою, бо жарко було і робив це діло де захоче, горшка боявся ужасно. :dash: Та одного разу мої нерви не витримали, я насварила типу дала по-попі і силою посадила на горщикк, він так просидів 30 хв. і після цього ми з горшочком на ти :wink:
Зображення
!OLGA! Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 289 раз.
Подякували: 162 раз.
Діти: Синочок

Повідомлення lyudmilka » 26 листопада 2013, 23:56

!OLGA! написав: Та одного разу мої нерви не витримали, я насварила типу дала по-попі і силою посадила на горщикк, він так просидів 30 хв. і після цього ми з горшочком на ти

а скільки то йому тоді було? Н-да...
"Немає ніяких ключів до щастя. Двері завжди відчинені." Мати Тереза
lyudmilka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 85 раз.
Подякували: 83 раз.
Діти: Anna Adel

Повідомлення Оксанютка » 27 листопада 2013, 16:38

Нам півтора року.горщик нам бабуся купила ще десь у 8 місяців.Спочатку зранку мені вдавалося зловити момент, а зараз він сідає на нього на кілька секунд, потиснеться і біжить далі.Як на мене,то головне що розуміє для чого той реквізит в хаті,а прийде час, то всі пісі каки будуть там. :wink:
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення !OLGA! » 27 листопада 2013, 17:10

lyudmilka написав:
!OLGA! написав: Та одного разу мої нерви не витримали, я насварила типу дала по-попі і силою посадила на горщикк, він так просидів 30 хв. і після цього ми з горшочком на ти

а скільки то йому тоді було? Н-да...

1р 6 міс.
Зображення
!OLGA! Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 289 раз.
Подякували: 162 раз.
Діти: Синочок

Re: Висаджування

Повідомлення Olyana » 27 листопада 2013, 17:59

Ми розпочали у 8 міс. Дружбу з горщиком. Сподобалось доці відразу) пісяэ какаэ щоранку після сну і з прогулянки. Стараюсь протягом дня ще підловлювати. Щкода.що не почали раніше..(
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 99 раз.
Діти: Даринка і Боженка

Re: Висаджування

Повідомлення олята » 02 грудня 2013, 17:18

як мені навчити йього що горщик то не цяцька? він сідає, пхає ногу, надіває на голову, а потім встає і цюняє за рогом
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення Маріанна_3 » 15 січня 2014, 16:07

Нам 1,6, малий на горщик не сідає, пісяє стоя, але не сяде і все
Маріанна_3 Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Туалетна наука

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість