Глобальні оголошення!

Оххх, горщик!!!

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Оххх, горщик!!!

Повідомлення Vikibee » 16 серпня 2013, 14:54

В нас таке було з каканням схоже. Пісяти почали проситись в 1,7......а от какати вже в 1,10. Зараз малій 2, то з каканням буває проскакують проколи. Для нас теж трагедія страшна, як покакає не на горщик і не дай Бог побачить каку на ножці, в ту ж секунду мити треба, такий крик на всю хату. Ми взагалі мали проблему: їхали з моря, в машині горшок мали в разі чого, але мала при одному вигляді вологих серветок сльози пускала горохом, мусили зупинятись і мити водою, що була........бо то ж кака :scare: На все свій час, думаю, що це все переросте, забудеться.......був час, як мала горщик на голові носила, казала, що то капелюшок, але ж пройшло, так і тут....сподіваюся :hi:
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення nadusha » 16 серпня 2013, 22:58

Sms написав:а може проблема в закрепах? може вона зовсім не как боїться, а того, що її болить чи викликає неприємні відчуття?

Таке колись було в знайомої: дочка мала закреп, покакала, була тріщинка і схожі проблеми з каканням після того. Рятувались свічками з обліпиховою олією.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Sms » 29 жовтня 2013, 17:46

Дывчатка, алілуйя:) Даруся почала сідати на горщик:) 7 жовтня нам виповнилось 1,5 рочки. Все почалося з потепління на вулиці і включеного опалення. В хаті неможливо жарко. Попа почала спрівати в підгузку. Вирішила його зкинути і будь, що буде. Це було 8 жовтня. І що Ви думаєте? Вона сіла і попісяла сама на наступний день на горщик. І ось по закінченні 3 тижднів можу сказати, що моя мала проситься пісяти. Може впісятись хіба як заграється. Було таке останній раз 5 днів тому. А так біжить до мене , тримається за труси і кричить. Ми разом шукаємо горщик і сідаємо на нього. Трусики вона не знімає. Мушу знімати я. А от як голопопить, то сама сідає і вже приносить мені горщик повний, щоб піти виляти. Я щаслива. :(): Однак, з каками проблема. Не проситься, не сідає, як хоче какати, какає тільки настоячи!!! :dash: Як це виправити?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення flower » 29 жовтня 2013, 20:00

Вітаю!
А я забула написати, що вже давно ми ходимо какати на горшок, страх до какашок пройшов))))) Сьогодні навіть в садіку покакала)
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення westa » 30 жовтня 2013, 00:34

Sms написав: Однак, з каками проблема. Не проситься, не сідає, як хоче какати, какає тільки настоячи!!! Як це виправити?

Та сама історія :yes:
Правда , по синочкові видно , що він хоче какати , але сідати відмовляється категорично. То я знімаю штани , підстеляю газетку і він туди какає :crazy: .Нічого мудрішого в голову не прийшло.
Пісяємо ми так само стоячи , але для хлопчика це не дуже страшно. Влітку майже завжди просився , навіть вночі було щось схоже на "а-а" , а зараз дуже рідко проситься , мушу сама контролювати. Поки що списую на переїзд , ще двох тижнів нема , відколи приїхали в Тернопіль . Може пройде .
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення Nin4ik » 30 жовтня 2013, 02:07

ми це просто в один момент переросли (щоправда доволі пізно десь в 2 роки і 4 місяці), раніше просто ніяк, вприрався до істерик не сідав какати ніяк ні на горщик ні на унітаз з сидінням (до речі з нього він і почав какати нормально), нічого не допомагало, потім просто почав проситись сам і вже без проколів. То мабуть ще від харкатеру залежить, бо старший в мене без проблем на горщик сідав, а з рік і вісім вже й просився... тоді я думала, що це пізно... :crazy: наївна
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Повідомлення LJALJA89 » 05 листопада 2013, 00:25

Нам зараз 1,5 і ми з горщиком на Ви. Десь в місяців 10 почала садити, то какав зранку і після денного сну, а в рік все, як переклинило((( Зараз горшок носить тільки на голові, або використовує його як стілець. Я вже й гріла горщика і мультики включала, реве страшенно((( Наша педіатр. каже що ще сяде, то поки ми то діло закинули, бо ні мої ні иночка нерви не витримують(
LJALJA89 Офлайн

Повідомлення Mysyk1 » 07 листопада 2013, 00:44

В нас теж була велика проблема з горщиком. Кричали криками при мові про горщик, а не те щоб посадити. А потім зняли памперс і ходили міняли колготи, при цьому говорили що треба в горщик, а потім почала садити і по трошки пісяла. Тепер ходимо але не просимось. Тільки в тому випадку коли попісялись тоді показуємо горщик. Моя думка на все свій час, і це залежить від дитини. :impossible: :impossible: :impossible:
Привіт моя кохана "сволоч",
Нехай любов з тобою ходить поруч,
Нехай сміється твоє миле "рильце",
А від кохання виростають крильця.
Mysyk1 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 63 раз.
Подякували: 116 раз.
Діти: дівчинка

Повідомлення TaniaPicaSSo » 07 листопада 2013, 00:47

Mysyk1 скажіть, будь ласка, якого віку дитина? В якому віці зняли памперс і почали садити на горщик?
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення flower » 07 листопада 2013, 09:59

Я починала з 1,2 десь, але не успішно, але в 1,5 ми вже почали проситися. В 2 р. проколів обше не бувало майже, хіба 1 раз в місяць. Какати почала після 2 на горщик. А тепер вже протягом 2 х місяців, горшок стоїть і пилбкою припадає, бо ходить сяма на унітаз, мені навіть в ванну зайти не дозволяє, навіть попу сама витирає. І не дай Бог я зайду і зроблю це за неї, то істерика буде....на години 2 плачу. Поки дивлюся по трусиках, шо витирає гарно, бо слідів нема.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Поперед.Далі

Повернутись до Туалетна наука

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість