Глобальні оголошення!

Одноразові підгузники - відгуки!

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Одноразові підгузники - відгуки!

Повідомлення Marta » 17 вересня 2010, 01:48

можна, чого ж ні? вони, як звичайний памперс, просто не на ліпучках, а одягаються, як трусики. Коли знімаєш-можна так стягнути, а можна розірвати по боках.
Але це ще залежить, як дитина пісяє. Моя встає зранку з гігантським памперсом, але не протікають....
Marta Офлайн

Повідомлення Natalinda » 17 вересня 2010, 01:50

Треба спробувати, але в мене пачка стоїть тільки почата, то десь аж за місяць-півтора певно куплю.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Marta » 17 вересня 2010, 02:02

вони трошки дорожчі, ніж звичайні, і їх менше вроді в пачці, я не пам"ятаю.
А ще трусики є різних виробників, та я пробувала тільки від Памперс.
Моя просто ніяк не давала одіти їй підгузник, як шило, защіпнути ліпучки нормально-це було нереально, а так зручно-наділа, як трусики-і все.
Єдине-по бюджету нам било трохи, то згодом перейшли на звичайні, коли вже знов почала давати одягати..)
Marta Офлайн

Повідомлення Natalinda » 17 вересня 2010, 11:45

В мене та ж проблема з одяганням. Я одягаю лише на ніч і бажано добре його одягнути. а син таке витворяє. шо мама дагарая.

Дякую Марта за просвіту :rose:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення krapk@ » 17 вересня 2010, 12:44

Marta написав:Найкращі для нас- то Памперси. І мені якраз та віддушка і ті ризиночки і подобаються..)) Особливо Памперс- трусики, вони так класно пахнуть...мммм.....

о я теж вже спробувала-навіть не знала щотакі є, а це купила якийсь мамський журнала а там йшли 2 в подарок. Мені так захавалися. равда ми більше в звичайних трусиках бігаємо, але все ж. Бо ті липучки то зараз важко на мого Юрчика одягнути.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Natalinda » 17 вересня 2010, 12:46

krapk@ які саме???
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 22 вересня 2010, 12:38

Перейшли на Хаггіс. Чому? Поняття не маю. Почула, що вони зі всіх - найякісніші. Хоч ми і рідко в підгузках, але вже якшо вдягаєм, то най піпіська дихає нормально
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Militariya » 15 листопада 2010, 20:48

Ми користуємося памперсами, і старший на памперсах виріс, хоча не можу сказати на 100%, що вони нормальні, в малого випрівала дупка до тих пір, поки ми вдівали памперси, а коли повністю від них відмовилися вже немаємо таких проблем.....
я памперси міняю досить часто, кожних 2-3 години, тому думаю вони сильно не шкодять
Зображення Зображення
Militariya Офлайн

Тільки роззираюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 18 раз.
Подякували: 45 раз.
Діти: Коханий синочок і солодка донечка

Повідомлення Alisa » 15 листопада 2010, 20:54

Хаггіс класік - дешево і сердито. Влітку після прогулянки навіть почервонь не було.
Зараз користуємося багаторазовими. Але на прогулянку - хаггіс класік. :good:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Natalinda » 15 листопада 2010, 21:01

А я от трусики памперсячі спробувала :dance: Класні, правда дійсно трохи дорогувато, я себе тішу що нам лиш наніч, то поки користуюся.
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Туалетна наука

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей