Глобальні оголошення!

Оххх, горщик!!!

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Оххх, горщик!!!

Повідомлення Sawwku » 29 квітня 2012, 21:51

моє дитя забастувала проти підгузка на ніч...

нє, ну я її розумію. все ж краще як пісіпоп дихає, тай вже сама знає що для неї добре, а що не зручно

от тепер ламаю голову: скільки ж то до ранку буде мокрих матрасів?
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Natalinda » 30 квітня 2012, 01:32

Я аж гуглити боюся про ту сакральну теапію, чесне слово.
Розкажіть про шо то?
Очистка сумління це звісно непогано, але особисто я щиро вірю в те що дитина відчуває стан мами психологічний.
Я за пісяння не сварю, навіть коли не мала сухої простині недавно шоб в ліжечко постелити. Вважаю що моя вина шо не вділа памперс, бо кожна дитина і в 3 і в 4 і в 5 може впісятися. В 2 і 7 вона добре розуміє що робить, а мамине чи чиєсь інше сваріння позитиву не добавить точно.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Natalinda » 30 квітня 2012, 01:34

Sawwku написав:от тепер ламаю голову: скільки ж то до ранку буде мокрих матрасів?

Sawwku а підстелити медичну клейонку слабо на матрас під простинь? :wink: ну і одноразові пеленки на такі випадки поже помічні :yes:
Хіба у вас матрасів нємєрєно вдома))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Nymydora » 30 квітня 2012, 07:11

в нас рулять одноразові пеленки. Причому в такі послідовності: матрас+простинька+одноразова пеленка+звичайна пеленка+одноразова+звичайна. тОді вночі я витягаю з-під малого попісяний шар пеленок і спимо далі. Правда вже три ночі халявлю - вдягаю памперс (((
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Nymydora » 30 квітня 2012, 07:13

Natalinda написав:Я аж гуглити боюся про ту сакральну теапію, чесне слово.
Розкажіть про шо то?
.

Слово краниосакральная образовалось в результате слияния названий двух анатомических структур человеческого тела – череп и крестец (от латинского «cranion» и «sacrum» соответственно).

К
| +
СТ – это легкая мануальная терапия, направленная на укрепление здоровых начал в теле, способная предупреждать и излечивать некоторые заболевания – иногда самостоятельно, иногда в комплексе с применением лекарств. КСТ многократно усиливается, если терапевт работает в поле любви и огромного уважения к человеку, его структурам и их проявлениям. КСТ – это то, что позволяет быть всему. Все проявленное становится понятным и легко изменяющимся, достигая равновесных состояний, организуясь вокруг так называемых физиологических фулкрумов (осей равновесия или точек опоры с организацией жидкостей и/или структур вокруг). В какой-то степени к КСТ приемлемы такие афоризмы: «Лучше плыть по волнам, чем биться о скалы», «Физический мир можно слышать через око плоти». Со временем объяснения к ним будут изложены в одноименных статьях.

Еще Гиппократ говорил, что «хорошее здоровье – следствие равновесия жидкостей (гуморов, соков) в теле; причина болезни – их дисбаланс», а Аристотель учил, что здоровье зависит от размещения плотных и неделимых частей, из которых состоит организм. Именно поиском равновесия и гармонии в теле и занимается краниосакральный терапевт. КСТ направлена на восстановление подвижности различных структур организма, пластичности тканей, а также – текучести жидких сред (ликвор, кровь, лимфа, жидкость внутри- и межклеточного пространства). Пока нет проявленной болезни, нарушение подвижности и пластичности мы не ощущаем и не осознаем, думая, что находимся в состоянии здоровья.

КСТ направлена на укрепление резервов адаптации и иммунитета, что помогает предотвращать болезни или улучшать их лечение.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Sawwku » 30 квітня 2012, 08:29

Natalinda написав:
Sawwku написав:от тепер ламаю голову: скільки ж то до ранку буде мокрих матрасів?

Sawwku а підстелити медичну клейонку слабо на матрас під простинь? :wink: ну і одноразові пеленки на такі випадки поже помічні :yes:
Хіба у вас матрасів нємєрєно вдома))))

думаєш я того не зробила?
і медична там постійно, бо і вдень могла собі дозволити з ліжечка чи ліжка зробити туалет. і одноразову під простинь вліпила щоб звести ризики до мінімуму
але моє маля так крутиться і повзає вночі, що міняє позицію так швидко і радикально, просто не знаю де вона зранку опиниться: чи ще в себе, чи вже в нас в ногах чи на подушці :crazy:

зато хвалюся: Нюта пообіцяла, що вночі не впісяється, а захоче то попроситься. і таки не впісялася!!! зранку вертілася довго і сильно, бо приперло, і все ж дотерпіла до горшка :aplo:
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Tajga » 03 травня 2012, 04:37

Nymydora написав:ричому в такі послідовності: матрас+простинька+одноразова пеленка+звичайна пеленка+одноразова+звичайна. тОді вночі я витягаю з-під малого попісяний шар пеленок і спимо далі.

вік живи - вік учись! а я ото встаю, малого ворушу, щоб пелюшку перестелити... :dash:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення eney » 03 травня 2012, 19:57

а в нас 4 день без памперса на вулиці) правда на 2 день експеременту малий 2 раза попісяв, а я пообіцяла що по дупі за таке получе, обіцянку виконала, 2 раза дістав більше не пісявся. зато дома, мама дарагая, шо години нова калюжка, про то шо на відерко пісяти тре вже не згадує.
Ще з каками не знаю шо робити, бо тут в нього чітка позиція: тільки в багаторазовий або одноразовий. мені би терпіння і напологливості шоб то все довести до кінця.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення гра з вогнем » 03 травня 2012, 20:11

Не можна дитину бити зате, що її фізіологічні системи ще не дозріли до маминих вимог.
Цим можна лише нашкодити :(
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення eney » 04 травня 2012, 10:16

я на малого руку стараюсь не підіймати, але бачу що він все розуміючи почав пісяти в штани так би мовити по приколу, я пару раз спустила а потім сказала шо дам по дупі, він не повірив, попісяв я шльопнула несильно, сказала шо як зробе ще раз так то не зніму мокрі штанці, і дам по дупі, на руки теж не візьму. то його дуже ростроїло, але подіяло. так згідна шо як почати бити дитину за всі мокрі штани то ефект буде невтішний.
нині пів ночі малий спав в памперсі, потім встав, зняв, і ліг назад. ліжко сухе) ура, постараємся повторити і сьогодні. правда на горшок чи відерко далі не реагує, пісяє де хоче. але ж вже сам приносив відерко мокре, чого перестав??? не можу зрозуіти.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Поперед.Далі

Повернутись до Туалетна наука

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість