Ira написав:А з якого віку ви її почали вчити?
ну я пробувала з 8 місяців здається. Але все було марно. Інколи вдавалося впросити, але всеодно ми ходили в підгузниках довго
. В 1,8 вона пішла в садок і там все сама навчиласяМодератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
Ira написав:А з якого віку ви її почали вчити?
. В 1,8 вона пішла в садок і там все сама навчилася
)
. але то таке. Скільки ж там налюрає той фонтанчик? Тепер вдень я його часто (якшо в хаті не зимно) тримаю в колготках, в котрі запихаю тряпочки. ну або зовсім голопопі, якшо жара вдома. АЛЕ вже не раз траплявся такий казус, шо в нього збивається режим какуль і я не можу передбачити, коли він "сходить по большому". Відповідно він собі голопопає. потім бац - і весь коврик в "сюрпризах" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Перший раз коли це трапилося. то був вопше прикол - ми з мамою обидвоє були біля малого і не побачили. Секундне діло. Обертаюся - а моя дитина тримає повні жмені свого "сніданку" і шей намагається то всьо покуштувати :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Мене чуть не вирвало, але то таке. общім, тепер коли знаю шо він має енто дєло, то тримаю його в підгузнику. А вже опосля - голопопимо.

гра з вогнем написав:збираюся силами до друго заходу навчання :)
happymami написав:Хтось то казав на слінгоклубі, шо дитина сама знімає вже. Признавайтеся, бо я скліроз :roll:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей