Глобальні оголошення!

Порекомендуйте дитячий горщик

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Порекомендуйте дитячий горщик

Повідомлення Миледи » 21 травня 2024, 10:12

Моїй донечці нещодавно виповнилося два рочки, і ми вирішили, що настав час привчати її до горщика. Проте я зовсім заплуталася в асортименті. Хтось може порекомендувати конкретні моделі або ж поділитися власним досвідом? Що важливо враховувати при виборі? Можливо, є якісь додаткові функції або матеріали, на які варто звернути увагу? Буду вдячна за будь-які поради та рекомендації.
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Порекомендуйте дитячий горщик

Повідомлення Yaiti » 21 травня 2024, 10:20

Сама нещодавно проходила через це з моїм малюком. Особисто мені дуже сподобався горщик від фірми Beaba. Він зроблений з безпечного пластику, має зручну форму, легко миється і дуже стійкий. Крім того, зверніть увагу на моделі з високою спинкою для підтримки спини дитини.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Подякували: 0 раз.

Повідомлення Миледи » 21 травня 2024, 10:21

Для мене важливо, щоб горщик був зручний і безпечний для дитини. А як щодо ціни? Він не надто дорогий? І чи є у цієї фірми якісь додаткові аксесуари для навчання на горщику, наприклад, знімні вставки або анатомічні вставки? Хотілося б знати більше перед покупкою.
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Yaiti » 21 травня 2024, 10:23

Горщики від Beaba дійсно вартують своєї ціни, адже це, як то кажуть, інвестиція в комфорт і безпеку вашої дитини. Ціна може бути трохи вищою, ніж у деяких інших моделей, але якість виправдовує витрати. Щодо аксесуарів, у них є різні додаткові елементи, наприклад, знімні вставки, які полегшують чистку. Щоб краще ознайомитися з асортиментом і цінами, рекомендую від себе відвідати сайт Маудау. Там є широкий вибір горщиків та аксесуарів до них https://maudau.com.ua/category/horshchy ... horshchyka, і ви зможете знайти саме те, що підійде вам і вашій дитині. Сама купувала саме там, кумі рекомендувала, вона теж там замовляла, і, їй всі сподобалось.
Зображення
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Повідомлення redez » 07 червня 2024, 16:26

Что скажите по поводу покупки электрической зубной щетки Oral-b Braun Pro https://bt.rozetka.com.ua/zubnye-schetk ... l-b-braun/
стоит брать для ребенка 3 лет или пока чистить вручную ?
Зображення
redez Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Діти: ew

Повідомлення xtremeshammy » 24 січня 2025, 03:14

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 02 лютого 2025, 01:27

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 02 квітня 2025, 02:42

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 01 травня 2025, 23:57

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повернутись до Туалетна наука

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей