Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
TYulia написав:у любляча бабуся його забирає і носить собі. А в мені вже все підноситься, потім мене відправляють їсти, а його несуть "на сусіди"
pan_kotskyy написав:TYulia написав:у любляча бабуся його забирає і носить собі. А в мені вже все підноситься, потім мене відправляють їсти, а його несуть "на сусіди"
любляча бабуся то ваша мама чи чоловіка?
TaniaPicaSSo написав:TYulia В мене більші заморочки на цю тему. Я свідомо переживаю за дитину, коли вона не зі мною. Можу спокійно лишити хіба на чоловіка, і ще на свою маму, якщо дуже ненадовго. А от мій тато дуже любить відібрати в мене доцю мало не насильно зі словами: "А ти відпочинь". А я не можу розслабитись і ходжу за ним шнурком. Не довіряю і все. Дуже боюсь, хоча чого конкретно сказати не можу
А як їдемо на села (до чоловікової рідні), то я дуже псіхую (лише всередині здебільшого). На руки нікому не даю, а як вже дам, то скоро відбираю, шукаючи одразу якусь відмазку. Це при тому, що доця людей дуже любить, і знайомих і незнайомих, вона в людних місцях просто балдіє. І в нас нема проблем з тим, щоб іти поміж люди (в доці нема). А я люблю так, щоб на інших вона тільки дивилася, але щоб була тільки зі мною. От такі от заморочки
Повернутись до Виховання дитини
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей