Глобальні оголошення!

Ви ревнуєте свою дитину?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Ви ревнуєте свою дитину?

Повідомлення TYulia » 03 серпня 2013, 12:46

не знаю чи то я якась неправильна, але я певно свого малого ревную до інших чи шо.Приїхали от ми до села, і зразу любляча бабуся його забирає і носить собі. А в мені вже все підноситься, потім мене відправляють їсти, а його несуть "на сусіди" я швиденько їм і йду їх шукати, а в мені вже все бурлить :cry: Богу дякувати, можу себе стримати. Розумом розумію, що ніц поганого моїй дитині не хочуть і не роблять, але серце неспокійне. Просто, напевно через те, що дома я переважно з ним завжди сама, ну і татко після роботи з нами. За ті майже 8 місяців, я певно десь ходила без свого малятка може 10 годин від сили назбирається, тому привязана до нього безумно...так як частинку мене забирають і несуть "на сусіди"...
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Re: Балачки: ні про що і про все 7

Повідомлення pan_kotskyy » 03 серпня 2013, 13:09

TYulia написав:у любляча бабуся його забирає і носить собі. А в мені вже все підноситься, потім мене відправляють їсти, а його несуть "на сусіди"

любляча бабуся то ваша мама чи чоловіка?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Ulkanet » 03 серпня 2013, 13:24

в мене тоже шось схоже було і то довго :=): :=): :=): :=):
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення TYulia » 03 серпня 2013, 17:07

pan_kotskyy написав:
TYulia написав:у любляча бабуся його забирає і носить собі. А в мені вже все підноситься, потім мене відправляють їсти, а його несуть "на сусіди"

любляча бабуся то ваша мама чи чоловіка?

чоловіка :pardon: моя мама віртуальна любляча бабуся через скайп.
я про цей свій стан відверто чоловіку розказую, наперед вибачаюсь що певно буду псіхувати, добре що розуміє. Раз навіть просила його щоб він мамі сказав, щоб далеко малого від мене не несла, а то я переживаю.Я вже здається писала десь на форумі, свекруха в мене хороша, наговорювати на неї нічого не буду, то все мої заморочки.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TaniaPicaSSo » 03 серпня 2013, 22:45

TYulia В мене більші заморочки на цю тему. Я свідомо переживаю за дитину, коли вона не зі мною. Можу спокійно лишити хіба на чоловіка, і ще на свою маму, якщо дуже ненадовго. А от мій тато дуже любить відібрати в мене доцю мало не насильно зі словами: "А ти відпочинь". А я не можу розслабитись і ходжу за ним шнурком. Не довіряю і все. Дуже боюсь, хоча чого конкретно сказати не можу :impossible:
А як їдемо на села (до чоловікової рідні), то я дуже псіхую (лише всередині здебільшого). На руки нікому не даю, а як вже дам, то скоро відбираю, шукаючи одразу якусь відмазку. Це при тому, що доця людей дуже любить, і знайомих і незнайомих, вона в людних місцях просто балдіє. І в нас нема проблем з тим, щоб іти поміж люди (в доці нема). А я люблю так, щоб на інших вона тільки дивилася, але щоб була тільки зі мною. От такі от заморочки :pardon:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення svetla » 03 серпня 2013, 23:20

Я також люблю щоб дітти були зі мною. Не довіряю я особливо свекру, і як свекруха приїжджає і бере малу до сусідки,то я скоренько біжу і шось придумую шоб доню забрати. Дуже нервує як "дорога родина" хочуть обціловувати дітей. ЧОГО пхатися?
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення Sms » 03 серпня 2013, 23:49

В мене аналогічно. Я дуже не люблю, коли інші люди, навіть з числа друзів, підходять до мене дуже близько. Вони проникають на мою особисту територію, що створює неабиякий дискомфорт. А малу я сприймаю як частинку себе, тому коли чужі починають її торкатися чи цілувати, мене аж тіпає. Зазвичай чужим я кажу:"Не чипайте її , бо вона буде плакати". Іншого не придумала. Не хочеться людей ображати, вони ж з добром до неї.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення taranjka » 04 серпня 2013, 01:09

носіння по сусідах взагалі не розумію :confused: я своїх носити ні до кого не давала, які б близькі вони не були. хоч в мені такого і не пропонували - роділи тим рідкісним моментам, коли дитина в них на руках. мене теж дратувало, коли в мене малечу забирали, але більше через різні примовляння - та тобі тре відпочити (хоч я на втому не жалілась), та ти вже малечі надоїла.... :crazy:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TYulia » 04 серпня 2013, 09:11

TaniaPicaSSo написав:TYulia В мене більші заморочки на цю тему. Я свідомо переживаю за дитину, коли вона не зі мною. Можу спокійно лишити хіба на чоловіка, і ще на свою маму, якщо дуже ненадовго. А от мій тато дуже любить відібрати в мене доцю мало не насильно зі словами: "А ти відпочинь". А я не можу розслабитись і ходжу за ним шнурком. Не довіряю і все. Дуже боюсь, хоча чого конкретно сказати не можу :impossible:
А як їдемо на села (до чоловікової рідні), то я дуже псіхую (лише всередині здебільшого). На руки нікому не даю, а як вже дам, то скоро відбираю, шукаючи одразу якусь відмазку. Це при тому, що доця людей дуже любить, і знайомих і незнайомих, вона в людних місцях просто балдіє. І в нас нема проблем з тим, щоб іти поміж люди (в доці нема). А я люблю так, щоб на інших вона тільки дивилася, але щоб була тільки зі мною. От такі от заморочки :pardon:

ой, о це так ніби про мене написали:-D і про " я не можу розслабитись і ходжу за ним шнурком. " і про "псіхую"
Може люди дійсно з добрими намірами, щоб я мовляв відпочила, але я сприймаю то якось насторожено,що то вони так роблять/кажуть лиш би малого від мене забрати. А він зараз дійсно став трохи циганським до всіх тянеться, до тваринок в тому числі ::Р:
Дякую, дівчатка, що розрадили, а то я думала, я одна така псіхована :pardon:
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TaniaPicaSSo » 04 серпня 2013, 09:52

В мене теж проблема з тим, що дитина "циганська" і сама до всіх лізе. Навіть до незнайомих в транспорті чіпляється. І сказати, щоб не чіпали її, бо вона буде плакати не виходить. Бо вона аж трясеться від радості, коли хтось на неї заглядає, сміється. Лиш би руками її не чіпали, то я вже і на тому рада.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей