Глобальні оголошення!

Мама Зозуля і мама Квочка - чи є десь золота серединка?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Мама Зозуля і мама Квочка - чи є десь золота серединка?

Повідомлення Lesya » 22 серпня 2012, 23:02

От вийшла сьогодні з дитячого магазину обвішана пакетами і памперсами як віслюк і сяйнула думка - яких мам діти більше люблять? Вже в дорослому віці, маю на увазі. Як виховати дитину, як до неї ставитись, щоб в 25 чи 40 дитина захотіла допомогти мамі (батькам)?

Є мами Зозулі - які люблять погуляти з чоловіками, пити, на дитину начхати - голодне, попісяне воно десь вдома плаче... днями- тижнями не мите... І дитина все-одно любить. Навіть в тюрмах суворого режиму мама то святе.

Є мами квочки. Які розбещують дитину, віддають їй всю любов і всю себе. Стерилізатор, натуральний одяг, розвиваючі іграшки.... і все що лише захоче дитина. Сведрик бо сонечко зайшло за хмарку, на руки. бо в дворі є 2 калюжі, іноземні мови з 3 років, чи взагалі від народження.... А потім дитина виростає і втікає. ЇЇ дратують дзвінки, питання про здоров"я і життя....

де та правильна золота серединка? Не показувати всю свою любов і турботу?
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Re: Мама Зозуля і мама Квочка - чи є десь золота серединка?

Повідомлення Lenysa » 23 серпня 2012, 13:49

Незнаю. от так почитала ваше повідомлення і задумалась, що ж краще, і промайнула думка, не буду дитину лишати, (завжди всюди вона з нами, навіть не уявляю без неї відпочинку, чи походу по крамницях...) і пити не буду , але і не кутаю сильно, і морозиво пробувати даю, і казки англійською читаю., то хто ж я ніби не зозуля,але і не квочка.Напевно якась я неправильна
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення pan_kotskyy » 23 серпня 2012, 14:48

Lenysa написав:то хто ж я ніби не зозуля,але і не квочка.Напевно якась я неправильна

ем, а хіба мами поділяються лише на ці дві категорії? :pardon:
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Lenysa » 23 серпня 2012, 15:03

незнаю(((((((((((
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Lesya » 23 серпня 2012, 15:08

Це напевно крайнощі. А інші категорії - золота серединка.
А от ставлення дитини напевно закладається генетично. інакше чому в сім"ях наркоманів чи алкоголіків чи бандитів виростають чудові діти і прекрасні сім"янини в майбутньому і навпаки?
Ото дурні думни в голову лізуть. :impossible: :scare:
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Natalinda » 23 серпня 2012, 16:20

А я думаю що золотої середини нема.
Незнаю як хто, а я не зустрічала ще ні батьків на 100% задоволених своїми дорослими дітьми, ні дітей - задоволених своїми батьками. Все шось не так, просто в кого більше, а в кого меньше.

Я теж часто думаю чи не забагато уваги, цяцьк і догоджань, але по іншому важко, бо я така є. Я не зможу не купити, маючи можливість, я не зможу не взяти на руки, маючи ще силу.
Звісно що далеко не всі забаганки виконуюються, але часто хочеться того чого немає, тому не факт що коли виросте син скаже, що ти мене розбалувала, або навпаки - недолюбила.

Хочеться для дитини найкращого, але і нашим батькам для нас найкращого хочеться, а судячи з багатьох тем на форумі, то і жити з батьками не хочуть, і дзвнки з порадами їхніми дратують, тому намагаюся не сподіватися на щось особливо інше, коли виросте син.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Lenysa » 23 серпня 2012, 17:00

а от я вважаю, "що посієш ,те й пожнеш" діти повторюють наше ставлення до наших батьків, любов, підтримку, повагу, так само вони роблять потім і так само ставляться до нас.Такі закони природи.
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Любов » 23 серпня 2012, 21:41

Lesya, тут багато можна писати, роздумувати. Сама колись дуже грузилася цим питання.
Але коли прослухала книгу А. Некрасова "Материнська любов", то все ніби розклалося по полочках і стало на свої місця.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
дуже рекомендую. Зараз шукаю цю книгу друкованим виданням, бо сама скачувала з нету і слухала аудіо, хочу подарувати свекрусі :hi:
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Любов » 23 серпня 2012, 21:55

Lenysa написав:а от я вважаю, "що посієш ,те й пожнеш" діти повторюють наше ставлення до наших батьків, любов, підтримку, повагу, так само вони роблять потім і так само ставляться до нас.Такі закони природи.

а ще вони повторюють наше ставлення до них самих - як ми до них, так і вони до нас.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Natalinda » 23 серпня 2012, 23:42

Lenysa написав:а от я вважаю, "що посієш ,те й пожнеш" діти повторюють наше ставлення до наших батьків, любов, підтримку, повагу, так само вони роблять потім і так само ставляться до нас.Такі закони природи.

Ленуся, а ти по собі помічаєш цю закономірність?
Я по собі ні. Я добре памятаю як ставився мій батько до своїх батьків, але так ставитися не можу до своїх. Як на мене то він ставився гірше, хоча може то я з своєї дзвіниці думаю так. Але ніби і чужі люди такої ж думки.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість