Глобальні оголошення!

Діти і собаки

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Діти і собаки

Повідомлення Lusik » 16 березня 2012, 21:54

Сьогодні в день гуляли із малим в нас на площі-годували голубів!!!Ну і можливо ті , хто часто там буває , то бачили гарненького собачку , який ходить і забирає соняшник у голубів :)))))

І от малий бігав поміж голубів, а потім побачив собаку і почав бігти до нього. Ну і звичайно попросила чоловіка щоб не пускав його близько до нього і тут з-за спини чую: А чого ви його не пускаєте - нехай іде!!! Що тут поганого???!!!! :confused: :confused: . Це була жіночка років 50:)
Ще й із інтонацією наказовою.
А я у відповідь: Я не кажу, що собака це погано, але йому ще рано, а головне небезпечно підходити....І ми пішли подальше.

Потім малий знов біжить до собаки,а я звісно забираю........ а жінка мені знову, що: він ж сам біжить, бо хоче гратися!!!!!!!........я просто не звертала уваги. А вона ще розказувала , що її мала на ньому каталася і фотографувалася на ньому :scare: :scare: .

А як ви особисто ставитеся до спілкування своїх діток з дворнягами? Як пояснюєте їм що не можна іти до собачок чи дозволяєте? Я особисто остерігаюся дворняг, хоча дуже люблю тварин і собак в тому ж числі:)
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Re: Діти і собаки

Повідомлення гра з вогнем » 16 березня 2012, 21:58

ото не сподобається шось тій дворнязі - вкусить і доведеться уколи робити, кажуть шо зара вже 40 не роблять, але все рівно не приємна процедура
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Галина » 16 березня 2012, 22:10

Я теж проти дворняг, я і сама до них близько не підходжу, хто знає що та собака зробить, в один кинеться вкусить, а тоді проблем купа. В мене в дворі є дворняга більший ніж вівчарка, то діти з ним граються, годують, але літом коли дітей повний двір, всі кричать пищать, то він може між них кинутися і гавкати. Колись каналізаційного майстра вкусив. Я свою дитину до нього не підпускаю.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення ЗІрка » 16 березня 2012, 22:32

сама боюся і дитину не пускаю
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення irinka » 16 березня 2012, 22:51

Я боюся і синочка б точно до дворняги не підпустила погладити бо мало що може бути...Одного разу ми приїхали в Підгороднє до друзів в них пес дуже сильно гавкав і синочок трохи настрашився.
А взагалі то за собачками дуже любить спостерігати коли вони на вулиці лежать і гріються на сонці, каже "гав-гав" і показує на собачку :smile:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Nymydora » 17 березня 2012, 03:23

ЗІрка написав:сама боюся і дитину не пускаю

аналогічно
глистів також ще ніхто не відміняв. А вони переносяться навіть з подихом тварини (до 1 метра, чесслово - свекруха казала, а вона в тому спец)
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення flower » 17 березня 2012, 10:07

я однозначно би не пустила до дворняги, непонятно чого можна набратись від тої собаки. Навіть до свого домашнього пса певне непускатиму довший час, не через те що боюсь шо вкусить, ні. Просто собака велика, вівчарка, любить гратись, скакати, як випустити з вольєру то ганяє на такій швидкості шо капєц, перекине Вероніку на раз два.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення eney » 17 березня 2012, 10:09

в мене малий ручний, собаки йому подабаються, але дивиться на них зпід моєї попи))) так і з машинами, котами(раз не послухав мене і котяра з підїзду напав на нього, чоловік правда швидко зреагував і кіт не встиг вкусити сина). А собака непередбачувана, шось їй не сподобається і клацне зубами, а нам переживати, колоти.... не я краще малого за шиворот і подальше.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення taranjka » 17 березня 2012, 17:48

я собак не люблю, і котів тож. але Дарця любить.
"знайома" з центровими і дружбівськими собаками. в центрі живе "чемойдан" (він гавкає на дядів з чемоданами) і в сквері на дружбі є тусовка "дружбани" - 3-4 песика. дитину до них пускаю, ну не гладити, але досить близько - вона дивиться. деколи їм їсти даєм, коли не забудемо
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення mari » 18 березня 2012, 00:53

Таранька, ну ви і круті. То в такому ж віці. Бути ж вам волонтерами собак в майбутньому!!!!! :rose:

Звісно, що всі тварини- вони тварини, перш за все, і відповідати за вчинки, реакції, ми можемо лише за свої, тому дітей треба вчити на відстані_От дивись, оце собака, але вона чужа, ми її ще не знаємо і т.д. А там, пройде час, і познайомитесь, що не означає цілування в рот- рот.

Я з своє собакою ніяк не цілуюсь, хіба дозволяю лизати руки і щоки і все! Тому тут все залежить від ваших намірів.

Якщо будете бити чи проганяти чи кричати на чужу собаку чи то кота чи то сову чи т.і.- в майбутньому чекайте що так і до вас будуть відноситиьс
Діти- наше зеркало до певного віку. Наша агресія- наші проблеми!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість