Sawwku написав:якщо я віддам дитину в садок, де таке практикують. і навмисно зроблю це, то Я змушу дитину моржувати!!!
ми ж віддаємо в садки чи школи з ухилом на іноземну мову чи математику. хочеш сказати, що так ми не робимо вибір замість дитини?
якщо б ти прочитала пост вище... я там якраз писала, що ми багато в чому робим вибір за дитину, не бачу в цьому чогось особливого.
навіть зараз ти робиш вибір за неї, в тому що вирішила, що не віддасиш її в такий садок :ок:
Sawwku написав:прикладом для дитини перш за все є батьки! і як то маля буде їх сприймати, якщо воно бігає по снігу, а мама влітку в шубі мерзне? думаю, відчує свою перевагу, що батьки гірші за нього. і як довести, що то не правда?
ти боїшся лише того, що дитина подумає, що ви гірші від неї?
Sawwku написав:я проти, бо я такого не зроблю, і дитину не змушу, бо сама не практикую.
може кинути її з аквалангом? я хоч не пробувала, але ж кажуть, що то класно і здорово
я не агітую тебе робити чи не робити щось, просто як факт - для тебе це неприйнятно, тому і твоя дитина того практиткувати не буде (поки не почне сама вирішувати), я це розумію.
тому і сприймаєш це як примус...
я сприймаю нормально практику загартовування і моржування, якщо все робити вірно, без фанатизму.