Глобальні оголошення!

Виховання дівчаток

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Виховання дівчаток

Повідомлення мешканка » 19 січня 2012, 11:40

Запам"яталаись мені рядки з однієї книги. Часи німецької окупації. Гітлереві доповідають про результати окупаційної політики такими словами: "Нам цей народ не здолати. Зі ста полонених незаміжніх дівчат 95 були незайманими." Дивлячись на світ навколо:починаючи із ляльок напівголих з силіконовими губами і закінчуючи телебаченням і мультфільмами, от задумуюсь над таким: Чи реально в нашому суспільстві виховати цнотливих дівчат? Прищепити правильне розуміння статевих стосунків, вберегти дитину від сексуального бруду, яким переповнене наше сучасне життя?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Re: Виховання дівчаток

Повідомлення Перлинка » 19 січня 2012, 12:32

мешканка написав:Запам"яталаись мені рядки з однієї книги. Часи німецької окупації. Гітлереві доповідають про результати окупаційної політики такими словами: "Нам цей народ не здолати. Зі ста полонених незаміжніх дівчат 95 були незайманими."

гарна байка
я не вірю в це
в неділю зранку до церкви,а вночі на вечорниці , де творилось все те саме шо й зараз по кущах і сіновалах

ну допускаю що може в меншому відсотковому співвідношенні

були і нагуляні діти і аборти по бабках робили ,все як завжди у всі віка ,людцтво по великому рахунку не міняється
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Ludmila » 19 січня 2012, 12:44

А мені здається, що людство таки міняється і таки в сторону знецінення щирих людських стосунків, процвітає вседозволеність, безладні статеві зв'язки сприймаються як спортивні змагання, кількість хворих на СНІД з кожним днем зростає, та що там з кожним днем - з кожною годиною :omg:
У мене донечка і теж, як і Мешканка зудумуюсь над питанням, як вберегти від прикрих помилок, виростити порядну людину. Не знаю чи власний приклад батьків тут допоможе, читання літератури, лекції фахівців? Контроль, але тактовний з боку батьків і небайдужість до того з ким спілкується дівчинка, з ким дружить, з ким зустрічається, які книги читає і які передачі дивиться, які сайти в інтернеті відвідує... Релігійне виховання має величезне значення теж і молитва батьків за своїх дітей. :heart: :-|
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення Перлинка » 19 січня 2012, 13:05

Ludmila

з тобою не поспориш,з цим всім я таакож згідна ,але я так не ідеалізую минульщину ,і поняття українець,а ше шо до так званих цнотливих українок має перемога гітлера?

уявляю собі шо було б з тим ,хто сказав би гітлеру як і сталіну шо нам когось там не здолати ,ше й по такій смішній причині
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення oksana.tesliuk » 19 січня 2012, 13:08

oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Перлинка » 19 січня 2012, 13:13

oksana.tesliuk

дуже довгаа стаття ,я не маю сили то читати :grin:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Lesya » 19 січня 2012, 13:32

Тут виховувати треба не тільки дівчаток, а й хлопчиків. Вберегти дитину від інформації неможливо - не почує вдома, то в дитсадку, в пісочниці, це є вже навіть в мультфільмах! :scare: Думаю, єдиний вихід,щоб дитина знала, але вміла цією інформацією користуватися. І вона сама повинна зробити правильний вибір.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Перлинка » 19 січня 2012, 13:53

О дівчата,згадала,всім хто переймається цим питанням дуже-дуже рекомендую цю книжку !!!

http://bogoblog.ru/tags/hristianskie-kn ... l-devushku

я випадково знайшла її коли гостювала у родичів і попросила мені подарувати,до речі навіть десь маю ,кому тре дам почитиати

вона реально надихає не мати статевих стосунків до шлюбу,
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення oksana.tesliuk » 19 січня 2012, 14:16

Перлинка написав:oksana.tesliuk

дуже довгаа стаття ,я не маю сили то читати :grin:

:) :) :)
короткий зміст для Перлинки і тих, для кого теж задовго:
виховувати тре власним прикладом

Но следует помнить, что наставления в добродетельной жизни дают плод лишь тогда, когда они соотносятся с личностью наставляющего. Родители должны сами соответствовать тому, о чем говорят. Быть церковными людьми и собственной жизнью свидетельствовать христианские истины. Пусть их уста говорят действительно «от полноты сердца», а не от полноты библиотеки. Когда дитя видит, что родители сами разделяют те идеалы, которые пытаются внушить ему, оно верит безоговорочно. И слова приживаются в его сердце.
Востаннє редагувалось oksana.tesliuk в 19 січня 2012, 14:17, всього редагувалось 1 раз.
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення мешканка » 19 січня 2012, 14:16

Перлинка написав:
мешканка написав:Запам"яталаись мені рядки з однієї книги. Часи німецької окупації. Гітлереві доповідають про результати окупаційної політики такими словами: "Нам цей народ не здолати. Зі ста полонених незаміжніх дівчат 95 були незайманими."

гарна байка
я не вірю в це
в неділю зранку до церкви,а вночі на вечорниці , де творилось все те саме шо й зараз по кущах і сіновалах

ну допускаю що може в меншому відсотковому співвідношенні

були і нагуляні діти і аборти по бабках робили ,все як завжди у всі віка ,людцтво по великому рахунку не міняється

ну суть не втім чи було чи не було...Велика різниця в тому, що зараз розпуста-це нормально,це круто....і т.д. Йдеш попри кіоск з пресою, а там дівки з голими цицьками тобі в очі лізуть, відкриваєш любий молодіжний журнал, а там поради: "10 правил орального сексу" :scare: Я вже не кажу про інтернет. :mrgreen: Але як би не було, але батьки формують свідомість дітей і моє питання не про те, як дитину від того відгородити, а як навчити дитину фільтрувати те все, мати правильне поняття інтиму, відповідну поведінку з протилежною статтю і відповідні цінності.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей