Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
мешканка написав:Запам"яталаись мені рядки з однієї книги. Часи німецької окупації. Гітлереві доповідають про результати окупаційної політики такими словами: "Нам цей народ не здолати. Зі ста полонених незаміжніх дівчат 95 були незайманими."
Перлинка написав:oksana.tesliuk
дуже довгаа стаття ,я не маю сили то читати :grin:
Но следует помнить, что наставления в добродетельной жизни дают плод лишь тогда, когда они соотносятся с личностью наставляющего. Родители должны сами соответствовать тому, о чем говорят. Быть церковными людьми и собственной жизнью свидетельствовать христианские истины. Пусть их уста говорят действительно «от полноты сердца», а не от полноты библиотеки. Когда дитя видит, что родители сами разделяют те идеалы, которые пытаются внушить ему, оно верит безоговорочно. И слова приживаются в его сердце.
Перлинка написав:мешканка написав:Запам"яталаись мені рядки з однієї книги. Часи німецької окупації. Гітлереві доповідають про результати окупаційної політики такими словами: "Нам цей народ не здолати. Зі ста полонених незаміжніх дівчат 95 були незайманими."
гарна байка
я не вірю в це
в неділю зранку до церкви,а вночі на вечорниці , де творилось все те саме шо й зараз по кущах і сіновалах
ну допускаю що може в меншому відсотковому співвідношенні
були і нагуляні діти і аборти по бабках робили ,все як завжди у всі віка ,людцтво по великому рахунку не міняється
Повернутись до Виховання дитини
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей