Глобальні оголошення!

Алкоголь і діти

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Алкоголь і діти

Повідомлення Natalinda » 19 вересня 2011, 01:43

Дитяче шампанське....
Безалкогольне пиво....
Та шо там безалкогольне....

Неодноразово спостерігаю за тим як дітки вживають такі напої....
Неодноразово чую від батьків "наш аж труситься за пивом"

Мій не труситься ні за чим подібним, бо ше такого не пробував, та і не викликає в мене поривів давати дитині подібні напої....а може марно....пивні дріжджі корисні ніби-то...

Що ви думаєте з цього приводу? Чи пробували ваші дітки алкогольні (неалкогольні замінники алкогольних) напої? З якого віку?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Алкоголь і діти

Повідомлення Alisa » 19 вересня 2011, 14:14

Часом бачу як найменшим дають навіть покуштувати.
Молодці такі батьки :roses: . Не хочуть віддавати нашого першого місця з дитячого алкоголізму :clapping: .
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення TanenRom » 19 вересня 2011, 14:17

у нас сусіди (малий на 4 місяці молодший за нашу доню) реально за пивом аж труситься - в мене був шок як я це побачила, але промовчала
інша сусідка (мала на місяць молодша від моєї доні) по повній програмі дозволяє їй мочити руки в винні, шампанському і т.д.

кожен сам вирішує, що є кращим для його дитини.

у мене навіть думки такої не виникає, щоб дати дитині спробувати.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Галина » 19 вересня 2011, 14:25

моя мала взагалі навіть дивитися на алкоголь не хоче. Часом як якісь гості, то свекруха пристає, дай хай язик вмочить, то мала кричить, я вина не люблю (хоча ніколи не пробувала). Вона в мене навіть газовану воду в рот не бере, чому я дуже рада.
Минулого року були на морі, то там дівчинка десь біля 2-х рочків пила пиво з маминого бокала, то десь третину випили дитина!!! Для мене це був такий шок...
Краще щоб діти того зла не пробували взагалі. Спочатку тішитися що дитина вино чи пиво пробує, а через 10-12 років плакати, що п"яна додому приходить.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Перлинка » 19 вересня 2011, 14:29

такі всі правильні :?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення TanenRom » 19 вересня 2011, 14:32

Перлинка а ти не правильна???
твої діти вживають алкоголь???
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Alisa » 19 вересня 2011, 14:33

Звичайно правильні :)
Щось не хочеться мати п*ятирічного хрона вдома :lol: :lol: :lol:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Перлинка » 19 вересня 2011, 14:37

прям вже хрон ,я сама в ранньому дитинстві куштувала вино лікери тоді всякі були модні ,випадково горілку :mrgreen: ,плюнула і більше не хотіла ,хроном на диво не стала
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Alisa » 19 вересня 2011, 14:46

Перлинка написав:прям вже хрон ,я сама в ранньому дитинстві куштувала вино лікери тоді всякі були модні ,випадково горілку :mrgreen: ,плюнула і більше не хотіла ,хроном на диво не стала

Перлинко, нє гоні :lol: :lol: :lol:
Діти до 3-х років себе не пам*ятають :)

Нє, вводити винце в прикорм не варто :lol: Ну хіба як Комаровський порадить
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Ірунця » 19 вересня 2011, 14:50

Передачу дивилася
кажуть біда в нас з алкоголем якраз через те, що дітей вдома не привчають до культури споживання спиртних напоїв

для кожного спиртного напою є певні "здорові" норми
в країнах, де вино до вечері є нормою, так само воно є нормою і для дітей, правда розбавляють його водою
:?
Зображення
Він їсть - я готую, він носить - я перу, він розкидає - я прибираю... і що б я без нього робила????
Ірунця Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 377 раз.
Подякували: 408 раз.
Діти: хлопчик

Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей