Перлинка » 10 листопада 2010, 20:15
У нас мама за фахом може бути педагогом,але вчити нікого нічому не любить.Моя бідна дитина сам все випитувала,кольори ,букви ,рахувати ,де права де ліва рука і нога і багато іншого.Все знає .Розумію ,якби я з нею займалась,то звісно вона знала б зараз набагато більше.Але я не бачу в тому великого сенсу,бо є прихильником природнього засвоєння інформації в такому віці.Мені не соромно від того що мої діти знають чи вміють меньше деяких однолітків з якими посилено займаються ,совість мене не мучить,і я знаю що вони все надолужать.Я пішла в перший клас на 2 неділі пізніше,тобто не 1-го вересня,а 14 ,була наймолодшою в класі,тобто всі семилітки,а я шестилітка ,вміла читати лиш в програмі передач,слово мультики,при цьому за деякий час стала відмінницею,однією з найкращих учнів.Зі мною ніхто ніколи не робив домашні завдання,не писав за мене твори (правда брата просила малювати мені малюнок на обласну виставку,бо шось не почувалась впевнено на такий рівень).
Як дитина здібна до науки ,то ніде то не дінеться,а як пробачте навпаки,то вчи не вчи ніц не поможе.
Я постараюсь бути обєктивною мамою,тобто буду сприяти розвитку дитини в тих напрямках які їй подобаються та вдаються,а не в тих яких мені хотілося б її бачити.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)