Глобальні оголошення!

Дитина без нагляду

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Діти без нагляду

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2012, 21:17

гра з вогнем написав:ну як нашо, для профілактики. міліцію ж для профілактики самотійних гулянь на відстані зорового контакту з дорослим - викликали ж.

Ребенок был БЕЗ взрослого.
То, что взрослый сидит за палатками, забором и деревьями, и наблюдает за ребенком - Мы этого не знали! Поэтому часа через пол и вызвали милицию!
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 21:23

О май Гад!

ну я теж поки не змучилася :))))))

я не запитую тебе чи ти знала чи не знала. Я запитую чим ти помогла цій дитині?
Я розумію шо ти викликала міліції і можливо за якихось там умов може б і помогла, а може б і ні.

Я всього навсього намагаюся зрозуміти чим ти помогла конкретно цій дитині в тій ситуації, яку ти описуєш "дитина гуляла. ми не бачили з ким. викликали міліцію. почався дощик. прийшов тато. прийшла міліція. і може даже з нас поржала."?

А зверствования, недогляд и т.п. творятся не только в цыганских семьях!

звірства в циганських сімях відбуваються статистично частіше ніж пропадають хлопчики, котрі гуляють на майданчику. але ти не вважаєш за потрібне повідомляти міліцію про пристуність циган з дітьми.
тому я і говорю, шо одні зірочки відімо зірчастіші.

Ребенок был БЕЗ взрослого.
То, что взрослый сидит за палатками, забором и деревьями, и наблюдает за ребенком - Мы этого не знали! Поэтому часа через пол и вызвали милицию!

молодці! :dash: :dash: :dash:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2012, 21:24

гра з вогнем написав:
Прошло уже минут не 20, а хороших полчаса! пока суть да дело

як перегорнемо ше 10 сторінок теми, так буде шо цілий день без нагляду ходив.

Ок. Попробуем внести уточнения. Я пришла - ребенок уже был там. Мой малой находился в домике 30 мин. Потом "рыбачили", + еще какие-то промежуточные действия... Дождь начал капать во время рыбалки. Поэтому полчаса - как минимум.

гра з вогнем написав:
Но в той ситуации, которую Ты нарисовала - да, странновато.... Прям описала двух щебечущих на лавочке кумушек, которые случайно заметили проходившего мимо маленького ребенка, не отрываясь от своей беседы набрали номер милиции, потешились "какие мы все-таки молодцы!!" и, не обращая больш ени на что вокруг внимания, пошли купили себе по пирожному "в награду", а потом еще пришли и похвастались своим ге-рро-ическим!!! поступком на форуме, также, в ожидании похвалы

зі сторони виглядає - саме так.
особливо зважаючи на підсумок історії. тато чи дідусь знаходився неподалік і коли підідйшов час, прийшов забрати свою дитину.

Для чистоты эксперимента, стоило бы поинтересоваться, сколько и из какого числа видят ситуацию так же, как и Ты.

И по-моему, могло быть достаточно Нашего слова, что было НЕ ТАК. + Я не думала, что меня, или Перлинку.. можно представить в такой ситуации как людей, которые ни в чем не разобравшись, с бухты барахты вызвали милицию, ради того чтобы потешить собственное эго.... Дикость...........
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 30 вересня 2012, 21:26

вони гралися наскільки це можливо з тим малим - дитина катала Перлинкиного малого, заглядала Шалімар в сумку... ти вважаєш це нормально, коли її батьки стоять зза дерева за цим спостерігають?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 21:29

І я так же кажу... Дикість (((((((((((((

ну як не так? шо було не так? дитина гуляла, дорослий був поруч, але ви не бачили, ви викликали міліцію.
шо саме не так?
чим ваші дія помогла дитині, дорослому. міліціонеру? як тепер цей же міліціонер буде ставитися до таких же викликів?

Ви ВСЕ зробили ПРАВИЛЬНО! Питань нема.
Але чи ВІРНО?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 21:31

taranjka, я цілком припускаю, що чоловік, який гуляє з дитиною вважає таку поведінку своєї дитини і чужих тьоть, які з нею граються - нормальною і адекватною і не бачить підстав втручатися.

я не вважаю подібне нормальним. так само як і не вважаю нормальним викликати в цій ситуації міліцію.

але я розумію. чому чоловік не підходив до дитини протягом цього часу.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2012, 21:34

гра з вогнем написав:я не запитую тебе чи ти знала чи не знала. Я запитую чим ти помогла цій дитині?
Вариантов было два. Или потерялся, или не потерялся. Не потерялся? Хорошо! Но еще ж есть вариант "потерялся!"! Поэтому, допуская такой вариант, вызвали милицию, чтобы, если ребенок действительно потерялся, милиция поспособствовала скорейшему воссоединению ребенка и родителей.
Был РИСК. А в рисковых ситуациях принято перестраховываться.
Понятно на этот раз?
гра з вогнем написав:
А зверствования, недогляд и т.п. творятся не только в цыганских семьях!

звірства в циганських сімях відбуваються статистично частіше ніж пропадають хлопчики, котрі гуляють на майданчику. але ти не вважаєш за потрібне повідомляти міліцію про пристуність циган з дітьми.
тому я і говорю, шо одні зірочки відімо зірчастіші.

Это разные вещи!
Ребенок САМ и просто типичное цыганское семейство, второе - привычно, первое - нет. О цыганах милиции известно, о маленьких детях в одиночестве в течении длительного времени - нет.
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 30 вересня 2012, 21:37

ти так впевнена, шо він бачив, що робить дитина? міг газету "зачитатися"
а тьоті могли попастися і не хороші
а випадок дитина загубилася, ти взагалі відкидаєш. якби дощ не почався, то скільки треба ше було чекати?
може взагалі дитину з собою забрати і дати оголошення що знайшли... головне щоб без міліції :pardon:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 21:42

так само як Шалімар і Перлинка "впевнені", що він не бачив дитину, я "впевнена" що він її бачив. Оскільки довіряю людям. І не маю звички створювати неприємності.
гадаю, в цій ситуації не були використані всі способи вирішення, зате був обраний найлегший - викликати міліцію. І я це також розумію, і вважаю правильним, як писала вище.

Шалімар ти викликаєш міліцію щодо кожної дитини, чиїх батьків не бачиш протягом 20 хв? Чи то вперше з тобою таке трапилося?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2012, 21:46

гра з вогнем написав:І я так же кажу... Дикість (((((((((((((

ну як не так? шо було не так? дитина гуляла, дорослий був поруч, але ви не бачили, ви викликали міліцію.
шо саме не так?
чим ваші дія помогла дитині, дорослому. міліціонеру? як тепер цей же міліціонер буде ставитися до таких же викликів?

Ви ВСЕ зробили ПРАВИЛЬНО! Питань нема.
Але чи ВІРНО?

"дитина гуляла, и поруч був дорослый" - не так
"дитина гуляла 20-30-40 мин сама, и за это время поблизости не было замечено никаких наблюдающих за ребенком взрослых" - так

В конкретной ситуации, зная исход, ничем не помогли.

Думаю, милиционер, гуляющий на площади и наблюдающий 30 мин за одиноким малышом, когда поблизости нет взрослых, сам бы подошел и поинтересовался, где его родители, не потерялся ли он

О чем Мы спорим?..........

лучше предупредить милицию и ошибиться! чем, допуская, что ребенок потерялся, не вмешаться в ситуацию! Мы не могли знать, что ребенок НЕ потерялся! Была вероятность того, что все-таки потерялся! И на этот случай вызвали милицию.
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість