Глобальні оголошення!

Алкоголь і діти

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Алкоголь і діти

Повідомлення Milichka » 18 жовтня 2011, 08:43

Ружена, в постах твоїх і дівчат прослідковується тема, "сама не наливаю, але якщо просить - то треба задовільнити цікавість"

А якщо попросить покурити, не часто раз у пів року, - також дозволиш 2-3 річні дитині?

Чи алкоголь можна, а нікотин - ні-ні.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Руженка » 18 жовтня 2011, 08:45

Milichka написав:нє могу , тільки мама знає скільки можна випити її дитині, щоб не сп"яніти

ДА!!!!!!!!!!!! Більше того, це справа контролю, а не без контрольне явище!!!!!!!! Коли дозволяти робити це всім!!!!!!! то тоді дійсно можна "насолоджуватись" від того, що твоя дитина пяна!!! :scare: :scare: І що це за прикол такий,який ви описуєте як: "Вам прикольно, коли ваша дитина випивша і сміється??????? " :omg: В мене такого не було і я до цього не тянусь!!!!!!!!!!!!! Напоїти дитину і дати спробувати - різні речі!!!!!!!!!!!!!
І вистачить вже мислити стереотипами!!!!!!!!! Спробуйте розширити свій кругозір!!!!!!!!!!!І почути, що тут пишуть!!!!!!!!!!

А то ніби рна різних мовах спілкуємось!!!!!!!!! Я ЩЕ РАЗ КАЖУ, Я АЛКОГОЛЬ НЕ ПРОПАГУЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Востаннє редагувалось Руженка в 18 жовтня 2011, 08:54, всього редагувалось 1 раз.
Руженка Офлайн

Повідомлення Руженка » 18 жовтня 2011, 08:46

Milichka написав:Чи алкоголь можна, а нікотин - ні-ні.

а як ти уявляєш, дитина буде затягуватись?????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Руженка Офлайн

Повідомлення Milichka » 18 жовтня 2011, 08:53

А якщо без затяжки - то можна?
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Руженка » 18 жовтня 2011, 08:55

Milichka написав:А якщо без затяжки - то можна?

ЯК?????????????????????????????????
Руженка Офлайн

Повідомлення Milichka » 18 жовтня 2011, 09:12

Руженка написав:І вистачить вже мислити стереотипами!!!!!!!!! Спробуйте розширити свій кругозір!!!!!!!!!!!І

Розширяти свій кругозір - даючи дитині попробувати алкоголь - цікаво :P
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Milichka » 18 жовтня 2011, 09:13

Руженка написав:ЯК?????????????????????????????????

Уникаєш відповіді?
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Milichka » 18 жовтня 2011, 09:15

Руженка написав: Напоїти дитину і дати спробувати - різні речі!!!!!!!!!!!!!

Для чого давати пробувати, щоб задовільнити цікавість?

Тоді знову напрошується питання, на яке ти уникаєш дати відповідь. А нікотин, наркотики?
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Руженка » 18 жовтня 2011, 09:16

Milichka написав:Уникаєш відповіді?

Просто не можу собі цього уявити!!!!!!!!!!! І взагалі пасивне куріння шкідливіше, ніж курити самому! Мій тато давав мені пробувати курити в 3 -ьому класі. Від того курити в 3 класі я не стала!!!!!!!! Перша моя сигарета була свідомою в 22 роки!

А про кругозір, ти так нічого і не зрозуміла................ Не давати пробувати алкоголь, а спробувати зрозуміти, що тут пишуть.
Руженка Офлайн

Повідомлення Milichka » 18 жовтня 2011, 09:23

Руженка написав:А про кругозір, ти так нічого і не зрозуміла................ Не давати пробувати алкоголь, а спробувати зрозуміти, що тут пишуть.

Ружена, зрозуміти - то я зрозуміла, але прийняти цього не можу. Руженка, не обіду, але попробуй ти зрозуміти, що тут пишуть.

В жодній дискусійні темі я не відмічалась, "давати дитині молоко в рік чи три", "що краще одноразові памперси чи багаторазові", "слінг чи коляска"... але про алкоголь малесеньким дітям :istereka: :istereka: :istereka:

Повторяюсь, алкоголь, нікотин, наркотики - це ЗЛО. Завдання мами - донести це дитині.

Якщо чесно, навіть не думала, що може бути вибір - давати дитині спробувати акоголь у 2-3 роки чи ні.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей