про машинки - подала запит меру, чекаю відповіді. не знаєш, не пиши
а я шо про тебе пишу?
не дочиталася - не відповідай.
Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
про машинки - подала запит меру, чекаю відповіді. не знаєш, не пиши
гра з вогнем написав:про машинки - подала запит меру, чекаю відповіді. не знаєш, не пиши
а я шо про тебе пишу?
не дочиталася - не відповідай.
гра з вогнем написав:Шалімар, в тому й то справа, що неприємно!
гра з вогнем написав:перш за все:мені здається дитина, котра загубилася буде вести себе дещо інакше
20 хв - недостатньо. щоб робити висновки про "дитина сама". цілком можливо, що навіть протягом цих 20 хв до дитини підходили, або з нею спілкувалися її тато чи дідусь, можливо бавлячи чотирьох дітей і ведучи бесіди на дівчачі теми ви цього не помітили.
тому й викликати міліцію саме в цій ситуації - виглядає дещо дивним.
Прошло уже минут не 20, а хороших полчаса! пока суть да дело
Но в той ситуации, которую Ты нарисовала - да, странновато.... Прям описала двух щебечущих на лавочке кумушек, которые случайно заметили проходившего мимо маленького ребенка, не отрываясь от своей беседы набрали номер милиции, потешились "какие мы все-таки молодцы!!" и, не обращая больш ени на что вокруг внимания, пошли купили себе по пирожному "в награду", а потом еще пришли и похвастались своим ге-рро-ическим!!! поступком на форуме, также, в ожидании похвалы
гра з вогнем написав:3 Чем я конкретно могу помочь с ситуации с цыганами???
чим конкретно ти могла цій дитині на площі?
в ситуації з циганами ти можеш помогти так само - викликати міліцію, а вони вже розберуться. але мабуть не всі зірочки однакові. є більш зірчасті і менш зірчасті :)
Перлинка написав:а краще було б щоб дитина ,без нагляду до двох років,яка ще не розмовляє ,і більше ніж пів години (бо ще до того як ми його помітили чоловік що на атракціонах стоїть казав шо він вже десь з 20 хв один ходить)
Повернутись до Виховання дитини
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей