Глобальні оголошення!

Дитина без нагляду

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Діти без нагляду

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 20:57

про машинки - подала запит меру, чекаю відповіді. не знаєш, не пиши

а я шо про тебе пишу?
не дочиталася - не відповідай.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення taranjka » 30 вересня 2012, 20:59

гра з вогнем написав:
про машинки - подала запит меру, чекаю відповіді. не знаєш, не пиши

а я шо про тебе пишу?
не дочиталася - не відповідай.

а про кого?
це ніб я займалася тим, що потрібно розібратися з дозволами для тих машинок... і писала про це на форумі
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 21:01

Про Перлинку і Шалімар, котрі мали час поговорити з власником атракціонів, поспостерігати за хлопчиком і викликати міліцію, але часу перейти площу до інших атракціонів (машинок) і поцікавитися дозволами, при тому, що Перлинка відписувалася у відповідній темі - не мали.

Просто мене зацікавило де слово, а де дія.

Хоча зараз скажуть, шо машинок там не було.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 30 вересня 2012, 21:05

а нашо їм було цікавитися дозволами? :dash:
на площі є машинки 2-х видів - з одної сторони маленькі, де за ними хлопці ходять, коли діти катаються (на них ніхто не жаліється). і інші, велик типу велосипедів, вони з іншої сторони (якраз на них жалілися)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 21:07

ну як нашо, для профілактики. міліцію ж для профілактики самотійних гулянь на відстані зорового контакту з дорослим - викликали ж.

машинки ні при чом. це так було. розмови на дотичні теми.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2012, 21:08

гра з вогнем написав:Шалімар, в тому й то справа, що неприємно!

приятно, не приятно... Я так и не поняла, что именно!? (приятно? неприятно!)...... :confused:

гра з вогнем написав:перш за все:мені здається дитина, котра загубилася буде вести себе дещо інакше
20 хв - недостатньо. щоб робити висновки про "дитина сама". цілком можливо, що навіть протягом цих 20 хв до дитини підходили, або з нею спілкувалися її тато чи дідусь, можливо бавлячи чотирьох дітей і ведучи бесіди на дівчачі теми ви цього не помітили.
тому й викликати міліцію саме в цій ситуації - виглядає дещо дивним.

Бывают спокойные дети, которые теряются - и продолжают себе гулять с удовольствием

Прошло уже минут не 20, а хороших полчаса! пока суть да дело

У меня один ребенок, который находился в домике, поэтому лично я с того малыша глаз не спускала! разве что на пару секунд, за которые физически невозможно откуда-ни-возмись подскочить к ребенку и тут же исчезнуть. Ребенок заглядывал в домик, катал в коляске Перлинкиного малого, заходил за углы, стоял у батута, рылся в моей сумке... ))) Прикольный, милый малыш.... Ухоженный...
Нам особо некогда было вести беседы с Перлинкой, "четверо детей" не давали такой возможности

Но в той ситуации, которую Ты нарисовала - да, странновато.... Прям описала двух щебечущих на лавочке кумушек, которые случайно заметили проходившего мимо маленького ребенка, не отрываясь от своей беседы набрали номер милиции, потешились "какие мы все-таки молодцы!!" и, не обращая больш ени на что вокруг внимания, пошли купили себе по пирожному "в награду", а потом еще пришли и похвастались своим ге-рро-ическим!!! поступком на форуме, также, в ожидании похвалы
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 21:10

Прошло уже минут не 20, а хороших полчаса! пока суть да дело

як перегорнемо ше 10 сторінок теми, так буде шо цілий день без нагляду ходив.

Но в той ситуации, которую Ты нарисовала - да, странновато.... Прям описала двух щебечущих на лавочке кумушек, которые случайно заметили проходившего мимо маленького ребенка, не отрываясь от своей беседы набрали номер милиции, потешились "какие мы все-таки молодцы!!" и, не обращая больш ени на что вокруг внимания, пошли купили себе по пирожному "в награду", а потом еще пришли и похвастались своим ге-рро-ическим!!! поступком на форуме, также, в ожидании похвалы

зі сторони виглядає - саме так.
особливо зважаючи на підсумок історії. тато чи дідусь знаходився неподалік і коли підідйшов час, прийшов забрати свою дитину.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2012, 21:14

гра з вогнем написав:
3 Чем я конкретно могу помочь с ситуации с цыганами???

чим конкретно ти могла цій дитині на площі?

в ситуації з циганами ти можеш помогти так само - викликати міліцію, а вони вже розберуться. але мабуть не всі зірочки однакові. є більш зірчасті і менш зірчасті :)

не устаю повторять......

Тем, что я не знала! потерялся ребенок или нет! Но все-таки склонялись к выводу, что все-таки потерялся.... Поэтому вызвали милицию, чтобы ребенок не потерялся дальше, чтобы ен попал в руки к нехорошим людям, чтобы побыстрее отыскать его родителей.
Что непонятного??? не в первый раз отвечаю на этот вопрос!

Про цыган тоже отвечала..

Дети - в сопровождении взрослых! Цыгане, не цыгане - милиция про цыган знает!!!!!!! А зверствования, недогляд и т.п. творятся не только в цыганских семьях!

Мне все равно, цыганский ребенок потерялся бы или аристократ! Перлинка писаал, вызвали бы милицию в любом случае!
С каким подтекстом Ты пишешь про звездность звезд???
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 30 вересня 2012, 21:14

тобі зі сторнони й машинки ввижаються там де їх нема,та ще й всі атракціони на площі ,напевно гастрономи,кафе і аптеку віддала б у власність однієї людини,якби захотілось,не кажучи про драмтеатр)
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 30 вересня 2012, 21:15

Перлинка написав:а краще було б щоб дитина ,без нагляду до двох років,яка ще не розмовляє ,і більше ніж пів години (бо ще до того як ми його помітили чоловік що на атракціонах стоїть казав шо він вже десь з 20 хв один ходить)

ще на початку теми писали
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей