Глобальні оголошення!

Алкоголь і діти

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Алкоголь і діти

Повідомлення Natalinda » 17 жовтня 2011, 23:58

От думаю я нині майже весь день про цю тему....
Напевно вартує розділити кілька крапель алкоголю раз в ніколи заради задоволення цікавості і заохочення його вживання 1-2річними дітьми приміром на кожне сімейне день народження
Можливо як мій синок виявить сильне бажання спробувати що в мене в стаканчику і там буде приміром коньяк я дам йому каплю спробувати, тому що май сильну надію що йому не сподобається і він не захоче більше пробувати, а от пиво багатьом діткам подобається, часто чую "мій за пивом аж труситься!". Я вже десь колись писала що мій не труситься, бо пива не пив.
І ше от цікаво що відбувається в дитячій голівці коли батьки пють горілку, кажуть дитині, що то бека погана, самі при тому кривляться, але далі пють.... :?
Для мене ромова бабка про яку писала гра, проблемою б не була, і сьорбнути татового чаю з коньяком теж напевно, але от наливати спеціально, коли дитина в принципі не сильно наполягає і легко відволікається - це жесть!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Перлинка » 18 жовтня 2011, 00:03

ЗІрка написав: і замість піти в кабак організовують прикольні флеш-моби (наприклад йдуть компанією з 20-30 чоловік надувати мильні бульбашки на центральний стадіон)

не знаю тоже яка від того користь,от якби вони пішли тією компанією до самотньої бабусі,інваліда шось полагодити ,чи на городі помогти
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 18 жовтня 2011, 00:26

ЗІрка написав:ніколи не поважала вагітних, які говорили мені "а шо, трошки водочки (пива, бокальчик вина, шампанського ) не пошкодить.

нечастое употребление умеренного количества некрепкого алкогольного напитка действительно не навредит
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення pan_kotskyy » 18 жовтня 2011, 00:32

Shalimar написав:
ЗІрка написав:ніколи не поважала вагітних, які говорили мені "а шо, трошки водочки (пива, бокальчик вина, шампанського ) не пошкодить.

нечастое употребление умеренного количества некрепкого алкогольного напитка действительно не навредит

в кожного своя міра і регулярність... і звичне вже в цій темі питання "а навіщо?"
як виключення ще можу сприйняти пояснення про червоне вино "для гемоглобіну", а шампанське, пиво, горілочка і т.д. - для чого?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення ЗІрка » 18 жовтня 2011, 00:35

Перлинка написав:
ЗІрка написав: і замість піти в кабак організовують прикольні флеш-моби (наприклад йдуть компанією з 20-30 чоловік надувати мильні бульбашки на центральний стадіон)

не знаю тоже яка від того користь,от якби вони пішли тією компанією до самотньої бабусі,інваліда шось полагодити ,чи на городі помогти

Перлинко, а ти в молодості була тимурівцем? юність любить веселощі (а судячи з твоїх постів ти досі юнка ;-) )

десь по темах є пости про твоє вміння розпалювати дискусії - :grin: я запамятала
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення ЗІрка » 18 жовтня 2011, 00:39

Natalinda написав:часто чую "мій за пивом аж труситься!"

а як інакше, коли наприклад тато після роботи тільки й робить, шо дудлить півасік за компом... :( (знову ж таки приклад "із жизні")
зрозуміло двохрічний малий бігає довкола намагаючись вхопити тут татову смакоту
деякі батєньи навіть гордяться, що синок "вдався в тата" :beer:
:dash:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Shalimar » 18 жовтня 2011, 01:34

pan_kotskyy написав:в кожного своя міра і регулярність...

Нет. Есть четкое врачебное определение - дозы и периодичности
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Milichka » 18 жовтня 2011, 08:02

ДІВЧАТА, НУ НЕ МОЖНА ДАВАТИ ДИТИНІ АЛКОГОЛЬ, навіть для того щоб задовільнити її цікавість, навіть декілька капель...

А якщо попросить покурити, наркотики, що тоді - також задовільняти цікавість?

Алкоголь і харчування дітей у селі, це зовсім різні речі, навіть порівнювати не варто.

У кожної дитини, людини, повине буте ТАБУ, через яке переступати не можна.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Руженка » 18 жовтня 2011, 08:29

Natalinda написав:часто чую "мій за пивом аж труситься!

Cмішно і грішно)))))))))) .............. Моя мала пробувала, но за пивком не труситься!! абсолютно.........Я пила пиво позавчора....мала ходила собі біля мене........і нічого.... вона не просила, я сама не давала! В мене немає приколу ТА НЕХАЙ ТРОШКИ ВИПЄ))))))))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!
Я ж писала вже, що діти різні і батьки вже знають як себе їх діти поводять в різних ситуаціях.
Дійсно справа НЕ в тому, щоб ПРИВЧАТИ дитину до алкголю, але спробувати дати, то нічого страшного. Більше того, я НЕ ДОЗВОЛЯЮ пригощати алкоголем свою дитину НІКОМУ!!!!!!! лише я вирішую давати чи не давати!!!!!!!!

Може якби я написала чим я годую свою дитину, то Вам би легше стало :lol: :lol: :lol: . Тому що звичайний брак коштів заставляє робити все своїми руками. Та й в магазині багато дитині не купиш. Але то вже таке))))))))))))Інша тема для роздумів.

А то виходить, що моя дитина не їсть а закусує)))))) :lol: :lol: КОЛБАСА....ПИВКО)))))))І ВЕСЬ РАЦІОН :lol: :lol: :lol: :lol:
Руженка Офлайн

Повідомлення Milichka » 18 жовтня 2011, 08:39

Руженка написав: Більше того, я НЕ ДОЗВОЛЯЮ пригощати алкоголем свою дитину НІКОМУ!!!!!!! лише я вирішую давати чи не давати!!!!!!!!

нє могу :lol: :lol: :lol: , тільки мама знає скільки можна випити її дитині, щоб не сп"яніти
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість