Глобальні оголошення!

Дитина без нагляду

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Балачки: ні про що і про все 6

Повідомлення Перлинка » 30 вересня 2012, 20:03

гра з вогнем написав:
Напевно обоє з нас ржали.

і я того же мнєніє. іншого з потоку мислі - не зрозуміла.

відповіді на запитання про наявність дозволів у власників машинок, з якими зустрілися дві активістки форуму, при чому одна ще й активістка відповідної теми - я так і не дочекалися
хоча про хлопчика поговорити встигли.

шо вже нема чим крити?яких машинок,машинки зовсім в іншому боці,я розумію що в силу довгої відсутності на батьківщині ти цього знати не можеш ,але й не треба в своїй уяві нічого домальовувати ,якщо не знаєш напевно
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2012, 20:06

гра з вогнем написав:похвастатися добрими вчинками захотіли, або знов темноту просвящаєте, хз

захисниці, а у вас найшовся час з власниками атракціонив про дозволи поговорити? чи ви Звєрі лиш у форумськіх темах?

жесть... я Тебя не узнаю......

никто не хвастался. Речь зашла о встречах, площади, аттракционах, и я к слову поделилась событиями того дня... Если бы не вызвали милицию, или вызвал бы кто-то другой, все равно бы рассказала!

Разрешение на аттракционы - ничто по сравнению с (вероятно) потерявшимся ребенком.

А кто Звери в темах??

Я писала за себя и за драку. Че Ты тень на плетень наводишь??
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 20:08

Перлинка,я не крию, у мене потреби нема в цьому. Я не відсуваю себе неправою, або в ситуації, коли мені треба "крити" )

машинки зовсім в іншому боці,

не треба в своїй уяві нічого домальовувати ,якщо не знаєш напевно

це не завадило вам з власником машинок обговорити хлопчика, як було сказано однією з вас вище у темі.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 30 вересня 2012, 20:09

гра з вогнем написав:відповіді на запитання про наявність дозволів у власників машинок

а це також справа відповідних органів ,а не моя,моє діло повідомити куди слід про порушення правил безпеки ,такі як от переїзд машикою людини,не маю шо робити як тратити ше свої нерви на розборки тет-а -тет з власниками атракціонів .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2012, 20:10

гра з вогнем написав:окрим того мене вражає вибірковисть в пітаннях колі и до кого викликати міліцию/ навколо значно бильше реальніх загрозливих ситуацій, ниж описана
Например??
гра з вогнем написав:тім не менше вони залишаються игноровани, тоди як вид бездилля виклікати милицию на діт майданчик - за милу душу

Ты что-то много на себя берешь - определять и утверждать мотивы Нашего поступках. То "потешить эго", то "похвастаться", то "выборочно реагируем", то "от безделья"?...........
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 30 вересня 2012, 20:11

гра з вогнем написав:Перлинка,я не крию, у мене потреби нема в цьому. Я не відсуваю себе неправою, або в ситуації, коли мені треба "крити" )

машинки зовсім в іншому боці,

не треба в своїй уяві нічого домальовувати ,якщо не знаєш напевно

це не завадило вам з власником машинок обговорити хлопчика, як було сказано однією з вас вище у темі.

будь ласка ,вернись ,перечитай як слід,наведи мені цитату ,або не тринди
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 20:12

Разрешение на аттракционы - ничто по сравнению с (вероятно) потерявшимся ребенком.

да? а я думала. шо як збивають дітей з ніг на площі, і навіть наглядаючі батькі нічого не можуть вчинити - то це таки заслуговує на більшу увагу, ніж розшукувати разом з мілілцією батьків, які сидять на відстані зорового контакту від своєї дитини.

ну і думала раз в темі пишуть, то це важливо...

А кто Звери в темах??

Shalimar написав: я в таких моментах Зверь и порву кого угодно, буду драться на смерть,
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2012, 20:13

Tajga написав:Я тільки одного не зрозуміла: чому ніхто не підійшов до дитини і не поцікавився, чому вона сама гуляє і де її батьки... Якби вияснилось, що заблукала чи не дивиться ніхто, бо пють чи ще щось... то тоді б вже вирішувала за міліцію та інші втручання...

Девочки, извините, но Вы сегодня не в себе:

Shalimar написав:Спрашивали, как зовут, с кем пришел, где мама?? Молчит... Тусовался возле того домика, возле батута...
Когда увидели деда чи папу, позвонили отменили вызов
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 20:13

Ты что-то много на себя берешь - определять и утверждать мотивы Нашего поступках. То "потешить эго", то "похвастаться", то "выборочно реагируем", то "от безделья"?...........

я всього навсього намагаюся поставити себе на ваше місце. так само як ви прийняли безоговорочно шо дитина сама, так само і я безоговорочно визначаю мотиви ваших вчинків.

правда приємно?

будь ласка ,вернись ,перечитай як слід,наведи мені цитату ,або не тринди

будь ласка ,вернись ,перечитай як слід, знайди собі цитату, я тобі не служниця
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2012, 20:16

гра з вогнем написав:якщо вас дійсно турбує доля дітей - спробуйте спершу самі зробити достатньо для того, щоб з'ясувати де батьки дитини і чому вона "сама".

что Мы и делали, безуспешно
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей