Глобальні оголошення!

Алкоголь і діти

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Алкоголь і діти

Повідомлення Руженка » 15 жовтня 2011, 20:54

Щось ми вже тут заганяємось............. :dash: :dash: Я нікому лікарняних ліжок не бажала...........А навпаки Мілічці побажала здоровя після їх невдалої колбаси!

І Аліса в нашій державі з лікарняними ліжками теж може бути проблема.......

А алкоголь я не пропагую, а просто кажу, що в мене це мало місце і погано я в цьому не бачу(тому що якби бачила, то так би не зробила!). І це зовсім не означає, що якщо дала попробувати РАЗ, то даю при кожній нагоді!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Але я не роблю проблем там де їх нема!

Навіть якби в мене було куча грошей, то я б приходячи в магазин...супермаркет, не скупляла напівфабрикатів і всякої хімії своїй дитині!!!и
Колбасу даю, коли її нарізаю, а Маргошка приходить і просить. Толком вона її не їсть, але заборони я з цього не роблю. Як і з алкоголю, якого дала спробувати.

В кожного своя думка, і головне, щоб із своїми думками ви були щасливі.
Руженка Офлайн

Повідомлення Alisa » 15 жовтня 2011, 21:23

Руженка написав:В кожного своя думка, і головне, щоб із своїми думками ви були щасливі.

I здорові :roses:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Nymydora » 16 жовтня 2011, 02:39

Руженка написав:Мда.......... я простіше до таких речей ставлюсь)))))))))))) Да, моя мала пробувала вже і вино і шампанське і пиво.......)))))))горілки не пробувала))))))) звичайно, всі спроби всіх цих алкоголів були не за раз))))), але коли, щось святкували.......то мала просила і я дала спробувати.! Нічого поганого не сталося!!!!!!

А стосовно випічки, то я б взагалі не заморочувалась!!!!!!!!! Моя мала їсть уже все те, що і я. Звичайно, готую мабуть для неї, а їмо ми вже всі))))))) Але гороховий суп, борщ з квасолею, вареники, голубці, жарена ккартопляда жарена!!!(бо я знаю, що тут більшість за здорове харчування!!!)))) Колись стикнулась об стіну в одній темі)))))))коли мені розказували як топогано :scare: :scare: :scare: :scare: . А я всеодно їм :tipok: :tipok: ))))))))))

І язви в мене нема ТЬФУ ТЬФУ ТЬФУ!!! Хоч в певний період свого життя харчувалась припаскудно, батьки розїхались, я пішла на роботу.......часу.....грошей не тощо б не вистачало, а ОЧЕНЬ НЕ ВИСТАЧАЛО!!!! Втомлена приходила з роботи.....суп чи борщ їла раз в місяць - півтора.

Мала моя їсть шоколад, бо я його люблю. Не даю льодяників(бо сама їх не їм :grin: ).

молоко пє тільки з несківком(то в нас молочко від зайчика). бо так не пє зовсім.

(п.с. я знаю де ставити мякі знаки, просто треба мову міняти, бо на клаві нема, а мені впадло :lol: :lol: )

Ну всьо........ готуюсь до капців)))))))))))))))))))))))))))))) щас полетять)))))))))) і.........на старт.......увага.......руш :lol: :lol: :lol:

Нє, я капцями кидати не буду, хоча кому, як не мені :grin:
У мене тільки одне питання (його озвучила Аліса), але я задам ще раз: НАФІГА? Руженочка, нафіга??
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Руженка » 16 жовтня 2011, 10:16

Nymydora ))))))))))))Я вже все написала!!!!!!! Тому, що в кожного свої погляди на виховання і в кожного різні діти з різними характерами і амбіціями.Я пю вино, пиво і навіть водку час від часу..)))І при цьому ще годую! КИДАЙТЕ КАПЦІ ЗНОВ!!!!!!!)))так це не сприєю тому, що молоко стає кориснішим :lol: :lol: :lol: ЦЕ ТОЧНО!!!!!Але я з цього проблеми не роблю!!Перших півроку харчувалась виключно правильною їжею, дуже хотілось молочних каш(що взагалі дивно, бо я їх ніколи не любила!!), не їла нічого жареного, ніякого майонезу!!! Але цей час пройшов.... І мені комфортно зараз мати 5 хв для себе з бокалом вина, при свічках....сидячи на кухні........хоч і одна......Та я завжди любила, щоб було гарно)))

Я непогана мама, окрім того, що інколи здають нерви і я можу крикнути на дитину там де непотрібно було цього робити.....Мені від цього прикро....Я прошу в Марго вибачення в таких випадках. Я вчусь на помилках...намагаюсь мати більшу витримку, але моменти бувають...... І тут я не ідеальна :-|

А на рах алкоголю і дітей, то так я дозволила Марго спробувати, вона захотіла - я дала спробувати! ЗАРАЗ ПОЧНУТЬСЯ ДЕБАТИ)) :lol: :lol: На тему: а що все даєш, що хоче???????от ведмедика Барні не даєш, а алкоголь даєш!! НЕ ДАЄШ, А ДАЛА!!!!! Це раз!
Ведмедика теж купила РАЗ і дала спробувати.

Шампанське Маргошці дала спробувати після того як побачила, що вдоріку її дівчинка пригостила живчиком поки я не бачила..
Зараз ЗНОВ КАПЦІ ПОЛЕТЯТЬ)))) :lol: :lol: ТИПУ:ото порівняння - живчик і шампанське)))))))) я була проти газованих напоїв!!!!!!! Але оскільки все було гуд........через певний період часу, були гості і було шампанське. Вона попросила, я дала спробувати. І ШО?????????????????????????

Чіпси.......і всяка гадось гірша за шампанське!!!!!!!це точно!!!!!!! і якщо шампанським її в дворі давати не будуть, то чіпси точно спробую.....і вссякі желейки.......і хробачки ..........і льодяники по 1 грн на палочці крашені....

тому я не правильна мама)))))))) Я даю спробувати все в домашніх умовах.....роститив тепличних умовах НЕ БУДУ!!!!!!!!! Бо прийде час........і прийде вулиця......друзі.....садок............І тоді точно можуть бути проблеми!!!!!!Коли організм не звикший до цього всього.......ЗРОБИТЬ БУНТ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!
Руженка Офлайн

Повідомлення Milichka » 16 жовтня 2011, 20:34

Руженка написав:Milichka Не в обіду, але рвала твоя дитина можливо через те, що аж занадто вона правильно харчується

Руженка, не в обіду, але я думаю, що рвала моя дитина через те, що ковбаса сумнівної якості і магазинний рулет, у якого термін придатності 6 місяців, - це зовсім не дитяче харчуваня.

Усьому свій час. Коли її буде років п"ять-сім, я не буду виривати її кусок ковбаси з рук з криками "що ти наробила" :P , але пояснювати і розказувати буду...

Я і тепер коли жарю блінчики для всіє сім"ї, даю і її, але при великому мінусі, що вони жарені, можна знати плюси - домашні яєчка, кефір....усе свіже. А от в ковбасі і алкоголі плюси знайти важко.

Руженка написав:В кожного своя думка, і головне, щоб із своїми думками ви були щасливі.

А ще здорові ;-)
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Ira » 16 жовтня 2011, 22:47

Написали тут вже багато, ні в кого тапочки кидати не буду, а просто висловлю свою думку стосовно даної теми.
Не давала дитині пробувати алкоголь і поки що не збираюсь. Та вона і не дуже просить. П"ю пиво чи вино, то можу з нею цокнутись, інколи може попросити теж бокал, щоб пити так, як дорослі. Алкоголь не наливаю, бо пояснюю, що діткам такого не можна.
Не раз спостерігала, як мами дають дитині пити пиво, вино чи шампанське, бачила навіть як коньяк чи горілку. І це не було просто скуштувати (щодо пива, вина і шапманського), а півбокала. І розповіді, як дитина любить пити алкоголь. І плач дитини, коли мама забирає пляшку з пивом, бо дитина хоче ще випити. Чесно, просто не розумію мотивації таких дій, навіщо? Дати спробувати одне, але навіщо давати дитині багато пити, а потім ще зі сміхом про це розповідати.
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення Nymydora » 17 жовтня 2011, 16:13

Мені здаєтсья, на то мама з татом і є, щоб пояснити, що є доросла їжа-питво, і дитяча. Дитина хоче все спробувати, але не все їй потрібно. Коли моя дитина просить те, що йому не потрібне - наприклад налисник, який я інколи люблю стрельнути в мами, то я просто пояснюю, що це не їжа для дитини. І малий заспокоюється. Так само, коли малий просить, наприклад, каву, бо п'ю. Я кажу, що це не для маленьких діток. Коли ми на малюнку бачимо торт, я пояснюю, що торт - це їжа, але в маленьких діток від неї болить животик. ТОму, коли він бачить, що дорослі їдять, а йому не дають, він розуміє, чому. Так само можна пояснити, що вина не можна, бо в діток від нього болітиме голова і животик. І крапка.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Перлинка » 17 жовтня 2011, 16:28

мені здається в дитини від цього може розвинутись фобія дорослої їжі ,яку вын ныколи не захоче їсти щоб в нього не заболів животик і голова

а якщо доведеться,то таки заболить лиш від самонавіювання

вперше чую що налисник-зло для дворічної дитини
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Nymydora » 17 жовтня 2011, 16:36

хех, не розвивається ж фобія до голки чи ножа :grin:
на все свій час.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 17 жовтня 2011, 16:37

я в цій темі загалом за Руженку

просто більшість її невірно зрозуміли

вона не за те щоб давати алкоголь дітям ,а за те щоб легко відноситись до життя і не робити з нічого трагедії

може хтось назве це легковажністю

але я також більше схиляюсь до таких спартанських методів

мені ще в дитинстві не подобались такі тепличні однолітки над якими надто сюсюкались ,пилинки здували і нічого не дозволяли
якісь вони були слабодухі і перелякані
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: xtremeshammy і 1 гість