Nymydora ))))))))))))Я вже все написала!!!!!!! Тому, що в кожного свої погляди на виховання і в кожного різні діти з різними характерами і амбіціями.Я пю вино, пиво і навіть водку час від часу..)))І при цьому ще годую! КИДАЙТЕ КАПЦІ ЗНОВ!!!!!!!)))так це не сприєю тому, що молоко стає кориснішим

ЦЕ ТОЧНО!!!!!Але я з цього проблеми не роблю!!Перших півроку харчувалась виключно правильною їжею, дуже хотілось молочних каш(що взагалі дивно, бо я їх ніколи не любила!!), не їла нічого жареного, ніякого майонезу!!! Але цей час пройшов.... І мені комфортно зараз мати 5 хв для себе з бокалом вина, при свічках....сидячи на кухні........хоч і одна......Та я завжди любила, щоб було гарно)))
Я непогана мама, окрім того, що інколи здають нерви і я можу крикнути на дитину там де непотрібно було цього робити.....Мені від цього прикро....Я прошу в Марго вибачення в таких випадках. Я вчусь на помилках...намагаюсь мати більшу витримку, але моменти бувають...... І тут я не ідеальна :-|
А на рах алкоголю і дітей, то так я дозволила Марго спробувати, вона захотіла - я дала спробувати! ЗАРАЗ ПОЧНУТЬСЯ ДЕБАТИ))

На тему: а що все даєш, що хоче???????от ведмедика Барні не даєш, а алкоголь даєш!! НЕ ДАЄШ, А ДАЛА!!!!! Це раз!
Ведмедика теж купила РАЗ і дала спробувати.
Шампанське Маргошці дала спробувати після того як побачила, що вдоріку її дівчинка пригостила живчиком поки я не бачила..
Зараз ЗНОВ КАПЦІ ПОЛЕТЯТЬ))))

ТИПУ:ото порівняння - живчик і шампанське)))))))) я була проти газованих напоїв!!!!!!! Але оскільки все було гуд........через певний період часу, були гості і було шампанське. Вона попросила, я дала спробувати. І ШО?????????????????????????
Ч
іпси.......і всяка гадось гірша за шампанське!!!!!!!це точно!!!!!!! і якщо шампанським її в дворі давати не будуть, то чіпси точно спробую.....і вссякі желейки.......і хробачки ..........і льодяники по 1 грн на палочці крашені....тому я не правильна мама)))))))) Я даю спробувати все в домашніх умовах.....роститив тепличних умовах НЕ БУДУ!!!!!!!!! Бо прийде час........і прийде вулиця......друзі.....садок............І тоді точно можуть бути проблеми!!!!!!Коли організм не звикший до цього всього.......ЗРОБИТЬ БУНТ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!