Глобальні оголошення!

Шкода та користь дитині від мат. чи соц. становища батьків

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Шкода та користь дитині від мат. чи соц. становища батьк

Повідомлення happymami » 09 листопада 2011, 13:27

Перлинка написав:тоді я вихожу якась трояка

о. ну то я тобі відповіла троха)) Книжки пишуть, шо діти копіюють ПОВЕДІНКУ батьків. Але ж не риси характеру))) Тому твої діти, граючись, можуть один на одного сваритися такими ж фразами, як ти на них. Ну образно.
Але кшо повернутися до сабжу - чому з твоєю дитиною не граються дівчатка, то я таки впевнена, шо матеріального тут нічого нема. Нормально вона в тее одягнена, не в бальні ж сукні. Та і діти не знають різниці між спідничкою за 100 баксів і за 100 грн. Хібаби дійсно батьки якісь шось балакали. Хоча й тут не думаю. Ти ж не схожа на жену міліонера. Звичайна собі жіночка. Не думаю, шо хтось з батьків знає, скільки ти заробляєш.
Мабуть справа в тому, шо вона новенька. В них група вже сформована. Є свої правила. а тут яусь новеньку привели. Як намене - звичайна річ.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення krapk@ » 09 листопада 2011, 14:17

кльов атема, оце я всього почерпнула звідси. Зробила висновки з дописів перлинки чого я саме так думаю і дуже багато взяла з дописів хепімами. Дякую вам дівочки!!!!
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення krapk@ » 09 листопада 2011, 14:21

слухайте але якщо я все таки не хочу щоб син був одинак, самітник, мякий, тюхтюватий то це можливо виховати? Я розумію, що лишній раз йому цим не тикати в очі це необхідність. Але якось корегувати треба? Ну ж бо грошима все одно якості не купиш. Він може стати замість впевненим самовпевненим і т.п
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Alisa » 09 листопада 2011, 14:34

Щось я в темі загубилась? Чи тема сама
загубилась?
Де тут про користь і шкоду матеріального становища???

П,С. Я з Мартою згідна, що діти відображення своїх батьків.Не рис характеру, навіть не поведінки - способу світосприйняття.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Перлинка » 09 листопада 2011, 14:45

happymami написав:
Перлинка написав:тоді я вихожу якась трояка

о. ну то я тобі відповіла троха)) Книжки пишуть, шо діти копіюють ПОВЕДІНКУ батьків. Але ж не риси характеру))) Тому твої діти, граючись, можуть один на одного сваритися такими ж фразами, як ти на них. Ну образно.
Але кшо повернутися до сабжу - чому з твоєю дитиною не граються дівчатка, то я таки впевнена, шо матеріального тут нічого нема. Нормально вона в тее одягнена, не в бальні ж сукні. Та і діти не знають різниці між спідничкою за 100 баксів і за 100 грн. Хібаби дійсно батьки якісь шось балакали. Хоча й тут не думаю. Ти ж не схожа на жену міліонера. Звичайна собі жіночка. Не думаю, шо хтось з батьків знає, скільки ти заробляєш.
Мабуть справа в тому, шо вона новенька. В них група вже сформована. Є свої правила. а тут яусь новеньку привели. Як намене - звичайна річ.

так в чому ж тоді відображення буквально
?
мене в дитинстві не ігнорували і не пресували ні багатші мене ні бідніші

ти хеппімамі сама пишеш що мала твоя байдужа як і ти до мат.статків інших,але підозрюєш що малий не такий

то що одна дитина відображення ,а інша не відображення
?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 09 листопада 2011, 14:46

krapk@ написав:кльов атема, оце я всього почерпнула звідси. Зробила висновки з дописів перлинки чого я саме так думаю і дуже багато взяла з дописів хепімами. Дякую вам дівочки!!!!

а саме так-це як?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 09 листопада 2011, 14:59

Блін, тема так класно починалася... про голодранок, що не хочуть дружити з заможною дівчинкою.
І скотилося до якоїсь високої для мене психології :) .
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Перлинка » 09 листопада 2011, 15:07

happymami написав:[

мене взагалі ніхто з батьків ще на очі не бачив

на рах одягу я вже писала не в цінах різниця ,а в гарно - не гарно

я дуже прискіпливо підхожу до її гардеробу,не для того щоб вивищуватись ,просто маю таку слабкість,так само як любила вдягати манекени в магазині,колись сама любила вдягатись,а зараз реалізовую це таке своєрідне захоплення на ній,вдягаю як ляльку,любуюсь і тішусь

от запереживала що я цим можу їй зашкодити

в неї багато взуття,курток ,шапок, і т.д в одне і те ж підряд практично ніколи не вдягаю
все нове та красиве деякі речі з поп.мультяшними принтами,що діти особливо люблять і моя також

не обовязково бути в бальному щоб різниця була помітною
мені вихователі завжди казали в нове не вдягати,бо всеодно діти захляпують,нищать
я спочатку й сама так думала,але по перше вона акуратно носить,малому я таки шкодую в садок хороші речі давати,а по друге куди і коли ж тоді носити?

добре якщо зараз не заздрість,то коли в якому віці вона починає проявлятись на цьому грунті?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 09 листопада 2011, 15:10

happymami написав:Мабуть справа в тому, шо вона новенька. В них група вже сформована. Є свої правила. а тут яусь новеньку привели. Як намене - звичайна річ.

чому так довго і чому саме дівчатка?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 09 листопада 2011, 15:12

я згадала ,мене в молодших класах також не любили,але не за статки ,я тоді була приблизно як всі нормальні,тоді всі були приблизно однакові,а за те що мене особливо любила вчителька
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей