Глобальні оголошення!

Алкоголь і діти

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Алкоголь і діти

Повідомлення Руженка » 15 жовтня 2011, 16:38

Alisa :lol: :lol: :lol: Ти все перебільшуєш!!!!!Ну або хочеш жити в ідеальному світі)))) Ну або ілюзорно його собі створюєш)))) Але в кожного своє життя і кожен вибирає свій шлях. Ти свій вибрала. Капець твій приймаю :lol: :lol: Хоча мені всеодно)))) Я написала правду і виправдовуватись не буду)))) Ой ой ой........цироз......фу, яке слово........ я ж малій не дала пів літри, та НАВІТЬ 25 ГРАМ НЕ ДАЛА!!!!!!!!Але спробувати дала!!!!!!! І колбасу пробувати давала!!!!! І ШО????????????

Берегти???????Да, треба!!!!!!!!Але без фанатизму!!!!!!!!!! нехай буде все але з розумом!!! Ти казала, що зараз період молочних каш, а пізнати світ ще встигне. Так от дитина пізнає світ від народження!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! а не коли перестане їсти молочні каші.

Може воно так виглядає, що я дитину споюю))))))))))))))) Але насправді все не так. Але ж треба НАУЯВЛЯТИ, шо в мене притон і дитина пяна :lol: :lol: :lol: і мені від того весело...............

я живу веселіше, без намальованих і придуманих рамок, тому що ті рамки і так життя ставить. А виховувати ідеальну дитину я не збираюсь - ЦЕ АБСУРД!!!!!!!!!!!!!!!!!ІДЕАЛЬНОГО В ЦЬОМУ СВІТІ НЕМАЄ НІЧОГО!!!!!!!!!!!! Навіть листки на деревах і то різні!!!!!!!!
Ідельним бути сумно...................бо ти завжди в рамках........того не можна......сього не можна..........мене ж так виховали........я ідеальний..............
Руженка Офлайн

Повідомлення Milichka » 15 жовтня 2011, 16:43

Не зовсім по темі, але мораль однакова.

Своїй дитині ( нам 2 роки) не даю магазину випічку, ковбасні вироби, цукерки...

Вчора були в гостях, під тиском, як вам уже ДВА роки і ви не даєте дитині ковбасу, ми уже у вісім місяців їли і ковбасу і олів"є, - дала Тіна кусочок шинки і магазиного бісквітного рулета, як результат - дитина всю ніч рвала.

Дзвоню до порадниці - розказую, відповідь, - моя дитина тоже декілька разів вирвала, а потім привикла :o :o :o
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення гра з вогнем » 15 жовтня 2011, 16:44

Руженка тут справа не в ідеалах, а в здоровому глузді.
(я знаю як це може прозвучати і сприйнятися,тому прошу не сприймай на свій рахунок)

Я не розумію небажання давати смаженого за будь яких умов, але бажання будь що їсти лише смажене я теж не розумію.
Що тоді говорити за алкоголь? Все таки що що, а алкоголь має руйнівний вплив на людину, а особливо на дитину, нервові та мозкові структури якої лише формуються. от уяви собі, що навіть грамчик алкоголю вбиваю малесеньку клітиночку, чи не дає розвиватися якійсь клітиночці. Ти хочеш цього для своєї дитини? Можна розпоряджатися собою і своїми нервовимим клітиночками. але не дитячими. Все таки мозок це не те чим можна нехтувати.
Востаннє редагувалось гра з вогнем в 15 жовтня 2011, 16:46, всього редагувалось 1 раз.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Milichka » 15 жовтня 2011, 16:45

Руженка написав:Але спробувати дала!!!!!!! І колбасу пробувати давала!!!!! І ШО????????????Берегти???????Да, треба!!!!!!!!Але без фанатизму!!!!!!!!!!

Нервова система і кишково - шлунковий тракт формується до трьох років, хоча б в цей період варто обмежити ...
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Руженка » 15 жовтня 2011, 16:49

Milichka Не в обіду, але рвала твоя дитина можливо через те, що аж занадто вона правильно харчується...... після ось такого правильного харчування............вилазять от такі коники...................але в вас своє бачення)))))))
знаю, що людям зі столиці важко вживати домашнє молоко - бо вони звикли до оббежиреного молока .............ОТ І ВСЯ ФІЛОСОФІЯ..............

ЩЕ РАЗ КАЖУ - КРАЩЕ ВСЕ ПО ТРОХИ, АЛЕ ВМІРУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗДОРОВЯ ВАМ!!!!!

А ще стосовно алкоголю, то мені не принципово давати алкоголь дитині постійно, щоб звикала :lol: :lol: :lol: . Я дала спробувати - ТАК - такий інциндент мав місце і за це себе не картаю....... на це йшла свідомо.

Так само як даю жарену картошку, котлети, і т.д
Руженка Офлайн

Повідомлення Руженка » 15 жовтня 2011, 16:55

гра з вогнем написав:що навіть грамчик алкоголю вбиваю малесеньку клітиночку, чи не дає розвиватися якійсь клітиночці. Ти хочеш цього для своєї дитини? Можна розпоряджатися собою і своїми нервовимим клітиночками. але не дитячими. Все таки мозок це не те чим можна нехтувати.

Я не така правильна)))))))))))))))))І мене це радує)))))))))) А як дитина падає, лякається.....нервується, бо в неї переломний етап???? То ті нервові клітини, що?????????????? правильно - не відновлюються.

А ще може всі такі првильні і ніколи на дітей не кричали, коли у самих нерви здають?????? Ну погодьтесь у кожного буває. І у мене буває. То що Ви думаєте, Ваша дитина отримала дозу щастя, радості від ваших криків????????????????? Чого ж не оберігаєте?????????
Я говорю, що все не так ідеально у всіх..............але........завжди хочеться поговорити))))))))))) :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Руженка Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 15 жовтня 2011, 17:03

я намагаюся обмежувати дитини відшкідливих впливів, а не сприяти їх створенню.
тобто я стараю не кричати на дитину, не давати їй їжі. яку вважаю шкідливою, робити так. щоб він не падав і т.д. все рівно падає, їсть цукерки і т.д.. але я знаю, що зробила все, що могла.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Руженка » 15 жовтня 2011, 17:15

гра з вогнем Молодець!!!!!!!!!!!!! І ніколи не крикнула так, щоб потім про це пожаліти? Я вважаю з розумом давати все по трохи (може не все, але більшість(марихуани не давала)))) :lol: :lol: :lol: ПОТРІБНО, а не заморочуватись, що я така погана мама))))))) Ви ж всі хочете садочків? А як же там? Виховання вашої дитини віддаєте в руки інших тьоть......яких ви не знаєте.......і не знаєте їхніхніх життєвих приорететів.......Але то вже інша тема)))))))))))) :kiss:

Пробачте за оффтоп, але рік назад тут тоже писали, що ГВ може тривати рокамииииииииии і годувати до 4-5 років- це норма"!!!! А цього року, переважна більшість пише в темі, а Ми відлучились))))))))))))))))))))

Може через рік ви по іншому подивитесь на колбасу)))))))))))) яку дитина принесе з садочка?
Руженка Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 15 жовтня 2011, 17:36

Руженка звісно я інколи шкодую за свою нестриманість чи ше шо таке. але я не виправдовую цього, не вважаю, що це загартовує мою дитину :) тобто якщо він випадково з'їсть щось з алкоголем, як оцей кусочок торта, то я буду звинувачувати себе і наступного разу не те, що не дам.юя більше такого взагалі не робитиму :) я вважаю нормальним те, що дитина попробувала і вважаю не нормальним те, що я недогледіла (ну і як завжди, я переконалася, що "на заборах теж пишуть...")

про садочки і годування це дійсно окрема тема. щодо моєї ситуації, я вважаю, що моїй дитині спілкування з іншими лише на користь. ми ще не відлучилися, хоча самовідлучення у нас не буде, це явже знаю точно.
оскільки я не схильна вважати ситуацію: "намазала груди зеленкою, дитина відлучилася" самовідлученням. а саме такій ситуації на сусідньому форумі всі блудно аплодували і вітали з самовідлученням.

хоча я так і не розумію, як твердження "довгогодування норма" можна вважати таким, що йде в розріз з "відлучилися". відлучилися та й відлучилися, але при тому вважаю годування до 5 нормальним. що тут такого?

я не падаю в обморок від цукерок, які моядитина приносить з садочку. раз вчителька йому дала - значить він себе гарно поводив. я тішуся :) але дома я йому такої цукерки не дам.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 15 жовтня 2011, 19:23

Ружена, я навіть близько не думала, що в тебе притон... чи щось подібне. :) :) :)

Але напіть з піпетки капати дитинів рот алкоголь вважаю зайвим, фігнею, дурнею...тощо.
А якщо тато курить, то що й малій дитині давати час від часу затягнутись??? :)
З таким підходом можна й з новонародженим його день появи на світ відмітити, капаючи імениннику шампусік зі шприця;)

Але загалом, Руженка, все кльово. Хоч світ іне ідеальний, лікарняних ліжок на всіх вистачить :гуд: .
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість