mari, для вас вже майже всі ігри підходять з розділів сімейні і для вечоринок. Тобто практично всі дорослі ігри, вибирати потрібно вже по інтересам дитини.
Якщо сподобалася гра Аліас, то мала б сподобатися і гра Діксіт Одіссея. Там такі малюнки оригінальні. І кожен такий малюнок потрібно описати словом, піснею, фразою з кінофільму, та будь чим, на що на вашу думку схоже зображення. Мені гра сподобалася, але мені хіба чекати, щоб діти повиростали, бо чоловік в таке не гратиме.
Ще є карткові ігри, де потрібно збирати карти за певними правилами, нагадують пасьянси, які ми складали в дитинстві: Бонанза, Корова 006, Колоретто, Ханабі.
Для себе з чоловіком, я брала ігри: Саботер , Цитаделі. Собі на День народження (хоч до нього ще є трохи часу

) я подарувала гру Мондо - то як виявилося наші інтереси з чоловіком тут співпали, і йому теж дуже сподобалося будувати свої світи. Цікавою буде і для дітей. Саботер - теж буде цікавою і для дівчинки , ми з 10-ти річною донькою моєї подруги вже грали. Цитаделі - то на мою думку вже для старших, не по складності гри, а по суті , там вже політика, є такі персонажі як вбивця, крадій воєнноначальник, і хоч вбивця всьго лиш позбавляє ходу одного з інших гравців, чим дає шанс собі виграти, але то вже не для дітей. Можна грати і без нього. А сама суть гри - заробляти монетки золоті і за них будувати квартали свого міста. Мені з чоловіком на двох ця гра дуже подобається.
Ще я собі пригледіла гру Токайдо. Дуже вона мені подобається по своєму оформленню.