Глобальні оголошення!

"Лякалки" для дітей

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: І який він - ваш бабай?

Повідомлення mala-karta » 27 листопада 2011, 11:46

свого малого недавно лякала Бабайом.
Тому що вже хотіла спати, малий ніяк не втихомирювався і я сказала наляканим тоном, що он зараз бабай прийде - він забирає в торбу нечемних діток.
Малий ліг, правда, довго розпитував про бабая і я йому розказувала. Ну, все ж краще, ніж скачущий хлопчик.
Але, здається мені, оці розповіді про бабая він сприймав як страшилки сприймаються в підлітковому віці - коли хтось розказує в темній кімнаті страшним голосом.

Зараз без бабая лягаєм спати- просто домовляємось, що ще одну (2-3 :oops: ) серії мультика - і лягаєм.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Marta » 27 листопада 2011, 17:54

Alisa написав:Бабай - то ще дрыбниця.
А як вам коли нечемних дытей лякають дитбудинком??? :)

Або татом???

))))))))) ну це зато реально))))))))) правда життя))))

ще лякають уколами, а потім жаліються, що дитина дика, не можна її затягнути в поліклініку.....
Marta Офлайн

Повідомлення Marta » 27 листопада 2011, 17:59

mala-karta написав:Ну, все ж краще, ніж скачущий хлопчик.

Я роблю так-кажу : "Ліза, я зараз вийду, через 2 хв зайду, щоб ти заспокоїлась і лежала в ліжечку."
Одне з двох- вона просить, щоб я не йшла і лягає одразу, друге- скаче, я вийду, почекаю, зайду, спитаю, чи все, якщо не все- виходжу знов, а на самоті скакати не так вже й весело. То в нас такий спосіб на разі, бо я як прошу 20 разів, а вона далі скаче, то я знаю, що можу зірватись, і тоді можу і наговорити (накричати) лишнього, і сама знервуюсь, і вона буде плакати, і часу то займає дуууже багато. А так якось допомагає.
Marta Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 27 листопада 2011, 18:55

ми_з_бабаєм_дружимо_і_знаємо_де_він_живе;)
мого_не_лякають_розповіді_про_поранення_на_жаль,а_от_не_стрибати_на_каналізації,_бо_бабайко_спить,_ше_трошки_працює.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення happymami » 27 листопада 2011, 19:08

я знала когось, не памятаю кого, хто лякав міліцією. Бо інакше не помогало. Мама брала трубку телефона і нібито починала дзвонити. Хлопчик заспокоювався
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Alisa » 27 листопада 2011, 20:30

Наша міліція - то мабуть страшилка для дорослих...
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Галина » 28 листопада 2011, 11:29

Я свою десь до 3-х років взагалі нічим не лякала, а останнім часом зовсім перестала слухатись, втікає на вулиці, то починаю лякати, що як далеко від мами піде, то чужі дядьки її заберуть, або зла собачка вибіжить і вкусить. А як вдома не слухається, то лякаю що мультиків не включу або скажу в садочку що вона неслухняна і дітки перестануть з нею гратися. Поки що дієво.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Marta » 28 листопада 2011, 14:28

Галина написав:Я свою десь до 3-х років взагалі нічим не лякала, а останнім часом зовсім перестала слухатись, втікає на вулиці, то починаю лякати, що як далеко від мами піде, то чужі дядьки її заберуть, або зла собачка вибіжить і вкусить. А як вдома не слухається, то лякаю що мультиків не включу або скажу в садочку що вона неслухняна і дітки перестануть з нею гратися. Поки що дієво.

ну це правда може бути....Я не вважаю це ляканням, це розповідь, що може бути, як ти таке зробиш. Я мультиками теж шантажую деколи...)
Marta Офлайн

Повідомлення georginochka » 29 листопада 2011, 16:01

В нас бабая, як такого немає. Не лякаю ні міліцією, ні лікарнею, ні уколами, ні циганами. просто розказую, що може статися, якщо не перестати робити те чи інше. Це не є якась принципова моя позиція, просто я не хочу брехати дітям та й Марко дуже вразлива дитина, і сприймає все "близько до серця".
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення Оксанка » 16 грудня 2011, 15:53

Я також ніколи нічим не лякаю свою донечку. Просто розказую те, що може статися. А от коли Олюська була в селі з бабусею і дідусем, то вони лякали міліцією. Щось Оля не так зробить, то дідусь кричав жартівливо "мі-лі-ці-я!!!". :grin: Спочатку це діяло, а потім доця сама почала це використовувати, коли щось її дідусь не дає чи не робить так, як вона того хоче, то вже вона кричала "Мі-лі-ці-я!!!" :lol: Все перетворилось на жарт і так добре, бо не підтримую таких різних лякалок!
Оксанка Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей