Глобальні оголошення!

Роль бабусі\дідуся в вихованні

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Роль бабусі\дідуся в вихованні

Повідомлення eney » 16 жовтня 2012, 10:28

Не знаю, я не можу сказати як краще з бабусями /дідусями чи без. Живу з мужовими мамою і бабусею, вони малого люблять, вчать, читають йому, навіть гуляти виходять, але дисципліни 0, їсть як свинка, пє аналогічно, і як роблю йому замічання зразу мене затикають, мол маленький. йдем гуляти, малий закатує істерику, не хоче вдіватись, прийшла нана(бабуся), насварила мене що малий плаче, заспокоїла його, але не вділа, вона на роботу я далі за вдівання, знов істерика, а того діла лишаюсь і ми не гуляєм, знову приходить нана і каже яка я погана мама, бо не повела дитину гуляти, а йому гуляти треба ... і таких ситуацій море, коли я в любому випадку не права, малий чує як мене виховують і зі мною перестає рахуватись. :ireful:
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення Vikibee » 16 жовтня 2012, 11:11

Ми живемо з батьками чоловіка, мене, в принципі, все влаштовує. Зі свекрухою або свекром можу лишити дитину без проблем: лишнього їсти не дадуть, спати положать, погуляють. Зі своїми батьками важче: вони далеко від нас і ми їх відвідуємо значно рідше. То коли приїжджаємо, то дитину дуууууже вже пестять, усе пхають до рота, усе дозволяють. Загалом я не проти допомоги дідуся/бабусі. Одне АЛЕ: виховувати дітей повинні батьки і тільки. Тому до виховання бабусів/дідусів не підпускаю, звичайно, не закриватиму рота, коли робитимуть потрібні зауваження, але все ж.
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення Lesya29 » 11 листопада 2013, 18:16

Я також живу з чоловіковими батьками в мене аналогічна система,коли мама недоволяє то дозволить бабуся і так само з дідесем.....Але все ж таки краще коли є хтось кому можна його залишити,і погодують і спати ляже вчасно ну і погуляють кругом...Одна проблема виховання проходить дуже трудно так як в сина бабуся на першому місці :dash: ....А ми чоловіком другорядні!!!Але з часом думаю що все ж таки поміняється,бо я його мама!!1 :wink: :wink: :wink: :wink:
Lesya29 Офлайн

Повідомлення krapk@ » 11 листопада 2013, 20:27

а от в нас все навпаки зараз-чогось занадто строго мої батьки почали виховувати мого сина, а мене часто нема, того вони дійсно його виховують більше частину дня. Правда і без них я б не знаю що робила: робота , наука, а садок лиш 5. Та і на вхідних я часто в відїздах.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Кокетка » 11 листопада 2013, 20:34

жити і виховувати дитину краще самим, а бабусі і дідусеві краще давати потішитися на кілька годин) хоча не знаю як ми заспіваємо коли самі станемо бабусями- дідусями
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Ameli » 11 листопада 2013, 21:03

Дя я така буду пльотивна бабура що мене за кілометри будуть і діти обходити і внуки...ну такий вже в мене харктер. і тому роль бабусів і дідусів, ну добре що помагають але дисципліна, виховання, і мої моральні пріорітети залишаються в силі при любих розкладах, а це не всіх бабусів тішить.
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 24 січня 2025, 02:59

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 02 лютого 2025, 01:13

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 02 квітня 2025, 02:27

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 01 травня 2025, 23:43

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Поперед.

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість