Але ж без ситуацій і вчиинків невидно тої любові, ні безумовної, ні умовної.
А я думаю, якраз навпаки. Може й не видно без вчинків, але любов відчувається завжди.
Якщо дитина вередує, а ми її безумовно любимо, то як знати чи стогим треба бути, чи навпаки?
Бути строгим чи не бути, це вже по ситуації треба дивитися, і робити так, як вважаєш правильним. А безперевне почуття (чи краще сказати відчуття) любові не дасть зробити "не правильно". Наприклад, я часом кричу на дітей. Я вважаю, що це не правильно, що це не для "добра для дитини", просто через те, що нерви не витримують. Але якраз в такі періоди я і втрачаю відчуття любові (звичайно, я не перестаю їх любити, сподіваюся зрозуміла різниця), тому мені не вистачає сили чи "віджартуватися", чи інакше "розрулити" ситуацію.
Все одно все що ми робимо, то ми робимо виходячи з нашого уявлення про "добро для дитини"
Я б так, сказала ,що якраз, коли "в душі" є любов (в конкретний момент), то в нас одне уявлення, а коли немає любові, то інше. І справді, ніби завжди хочемо "як краще", але по різному чінимо.
А в ідеалі то добре не лише до людей так ставитися самому, а й щоб вони у відповідь так же ставилися))))
Думаю, про це взагалі не варто турбуватися. Якщо ти до когось ставишся щиро, то по-перше, робиш все, щоб і він до тебе ставився найкраще ,по-друге, коли починаєш більше дбати, щоб тебе любили, то любов взагалі зникає.
Згідна з Сяною. Це все одно, як ти кудись дуже поспішаєш, і абсолютно не нервуєшся, встигнеш ти чи ні, тим не менш, це не заважає бігти якомога швидше. Так і тут, любиш завжди (і знову хочу наголосити, і відчуття цього не втрачаєш), але це тобі не заважає з розумом підходити до ситуації, і робити все, що від тебе залежить.