Сяна я з ностльгією згадую той вік Юрчика
Дитина виросте такою, якою вона має бути!!! Звісно люба дитина буде маминою, а чиєю ж їй ще бути))))В нас були періоди коли і вночі дитина спала на руках. Чоловік сідав в крісло, я підпирала йому руки подушками)))) Ми не жалілися))) Коли ж ту дитину носити на руках, як не зараз. Я он на свою голову зважила своє чудо)))) Поки не знала що він 25 кг важить, то і носити легше було))))
Я от себе інколи ловлю на думці, що як то класно було б забратися до мами на руки і притулитися.... то це мені дорослій))) а шо казати про дитинку, шо ж вони знають ті діти крім мами))) поки нічого, але то дуже мало того часу. Гратися толком ше не вміє. сидіти тоже, повзати. .... шо ж тоді хотіти можна? Та тільки на руки!!! Попробуйте полежати цілий день і дивитися в стелю))))
Я от зараз пишу а синок на руках спить. і так не хочеться його йти в ліжечко ложти, а рука зовсім вже стерпла...
Мені тоже казали. ти шо взагалі. спати з дитиною???!!!, та він так до школи з вами спатиме. Нічого подібного. дитина сама поросилася в своє ліжечко!!! Лиш під ранок може перелізти потулитися і пообніматися.
І на руки зараз проситься, але буквально на хвилину-дві. а потім всьо, йому вистчає, він вже має якісь інші плани і справи, так шо носіть поки дає носитися)))
А відпочивати мамам не конче))))) жарт звісно)