Глобальні оголошення!

Дитина без нагляду

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитина без нагляду

Повідомлення Перлинка » 01 жовтня 2012, 11:47

Alisa написав:А в моєї подруги дитина часто тікає, прикол в неї такий, один раз вона на хвильку відволіклась й дитини нема, вона за нею, але побігла в іншу сторону.... Розминулись з дитиною.
отак і я розминулась,коли свою загубила ,бо побігла в сторону звідки ми прийшли ,так як чоловік ,який йшов перед нами сказав шо вона повз нього не проходила і я підійшла до нього без малої.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 01 жовтня 2012, 11:48

Alisa написав:Шалімар, мій тобі уклін:)

а шо ти кланяєшся вибірково :ha: ?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Vikibee » 01 жовтня 2012, 11:53

Перечитала усю темку і так і не зрозуміла до чого, власне, ця дискусія...ВИ, дівчатка, молодці, добре зробили: по-перше, що звернули увагу на хлопчика, по - друге - що звернулися по допомогу, для нас українців це типово : "Моя хата зкраю......." Далеко не кожен так зробив би, як не прикро.....
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення Перлинка » 01 жовтня 2012, 12:00

ну як же :confused: ми неправильно шукали батьків,треба було спочатку взяти дитину за руку,водити по площі та окружніх генделиках і кричати чьйо дітьо :ha:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 01 жовтня 2012, 12:02

а ви шо ватмани і маркери на такий випадок не носите з собою? так би плакат намалювали і не тре кричати :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 01 жовтня 2012, 12:04

Vikibee написав:Перечитала усю темку і так і не зрозуміла до чого, власне, ця дискусія...ВИ, дівчатка, молодці, добре зробили: по-перше, що звернули увагу на хлопчика, по - друге - що звернулися по допомогу, для нас українців це типово : "Моя хата зкраю......." Далеко не кожен так зробив би, як не прикро.....

О нарешті дочекались поклонів та диферамбів,то ж все було прискіпливо сплановано і робилось тільки заради них любімих ,шоб потішити наше его,бо ми люди з низькою самооціонкою і маємо нагальну потребу в тім щоб нам її хтось регулярно піднімав будь якою ціною.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 01 жовтня 2012, 12:06

taranjka написав:а ви шо ватмани і маркери на такий випадок не носите з собою? так би плакат намалювали і не тре кричати :hi:

я зазвичай їжджу на машині з рупором та мигалками ,але того дня колесо спустило :ha:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 01 жовтня 2012, 16:22

Alisa написав:Я взагалі дискусіїї не розумію.
Дівчатам аплодувати треба, що не лишили ситуацію. Не пішли додому, просто обговорюючи поганих батьків.

Ну, вот, Гра з вогнем, может, еще кто-то, считает иначе... Что надо было поступить именно так, удовлетворившись мыслью, что родители "где-то рядом", или надо было вшестером пробежаться по скверику, у театра, по кафе, возле памятника Пушкину с вопросом или криками "а это не вы потеряли ребенка??", оставив того малыша дальше одного тыняться, или прихватив с собой седьмым
развожу руками...
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 01 жовтня 2012, 16:29

taranjka написав:а ви шо ватмани і маркери на такий випадок не носите з собою? так би плакат намалювали і не тре кричати :hi:

кстати, фломастеры-таки были с собой.....
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 01 жовтня 2012, 16:31

и еще 15 страниц каких-то пидступных пытань и выяснений Наших скрытых мотивов и принципов...
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість