Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
гра з вогнем написав:дівчата. вони не розуміють того з народження. діти розуміють це тому. що перед тим мама висказала довгу тираду на рахунок чистих штанців. вихователька - звернула увагу на дірочку в кофточці і поаяякала. сказавши при цьому нечупара і т.д.
діти хочуть подобатися нам і роблять в першу чергу те. що ми від них хочемо.
колись я читала гарний афоризм. дитина готова на все. заради любові матері. якось так.
гра з вогнем написав:Перлинка. йде мені пп пиши :x
гра з вогнем написав:Перлинка смак дитини формують батьки. близькі. з тим. ким дитина часто спілкується.
у мене закрита сімя. тому я бачу, що я можу 100 раз вдягати на дитину гарну річ, а потім тато зморщиться один раз - і все пропало. а ще може бути причина, що саме ці речі дитині не комфортні. може бути асоціація з кольором з розмальовкою. або банально зараз подобаються інші речі.
але загалом я пишу про ситуацію в цілому. а не про конкретні якісь мемонти. про конкретику важко писати, не будучи учасником події.
гра з вогнем написав:oksana.tesliuk зверніться до шкільного психолога, якщо вчителька самостійно не може впоратися. напевно тато лупить не лише маму.
Повернутись до Виховання дитини
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість