Глобальні оголошення!

Дитина без нагляду

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитина без нагляду

Повідомлення Shalimar » 01 жовтня 2012, 00:51

гра з вогнем написав:я думаю, якщо ти переживаєш, що дитина шурсть і під арку чі на дорогу за Ферарі, то ничого крамольного в тому шо ти її візьмеш за руку и притримаєш водночас репетуючи "чіє маля?!" нема
напевно дитина демонструвала таку повединку, якщо ви за це переживали?

яку повединку? ребенок спокойно перемещался.... Так же спокойно он мог переместиться и дальше, ближе к проезжей части...

Гра, чего Ты добиваешься?........
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення гра з вогнем » 01 жовтня 2012, 01:02

уже нічого.
я розчарувалася
думала у вас реально принципи, ви реально переживали за долю дитини, а з останніх повідомлень зрозуміла, шо помилялася.

мені прикро і я дуже-дуже засмучена, що витратила стільки часу впусту.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Shalimar » 01 жовтня 2012, 01:05

Если бы Мы не переживали за ребенка, Мы бы не сделали того, что сделали

Но Ты свои выводы уже сделала, переубеждать Тебя не буду)
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Ulkanet » 01 жовтня 2012, 02:26

Ну бігати по площі з чужою дитиною на руках і створювати паніку "Чия дитина?? Хто загудив??", тоже не варіант. дитина може перелякатися (вони не такі дурні як ми думаємо :ha: ) і буде тоді "чужа дитина в істериці". то вже не дуже гарно виходить. :sad:

але я ото маю питання, дівчата а нашо викликали міліцію, там жеш за пару метрів міліція є під аркою??? тре було туди піти. тоді той чоловік би зашуршав, побачивши шо його дітьо кудась ведуть. :wink:

хоча, Гра права, ті мужики думають шо то так має бути, випустили і най ся діє воля Божа, то шо чужі люди біля дитини - "най вчиться з людьми спілкуватися". маю до ма таке саме чудо :sad:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Перлинка » 01 жовтня 2012, 10:51

гра з вогнем написав:
я не думаю що маю право водити чужу дитину навть з благими намірами, а тим більше відводити від місця куди за нею можуть повернутись батьки

то ти своїй знайомій взбучку влаштувала і вона на твій погляд вчинила не правильно?

Вона її нікуди не водила ,а зупинила,ми за нею прийшли на те місце де вона її зупинила .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 01 жовтня 2012, 11:06

Ulkanet написав:але я ото маю питання, дівчата а нашо викликали міліцію, там жеш за пару метрів міліція є під аркою??? тре було туди піти. тоді той чоловік би зашуршав, побачивши шо його дітьо кудась ведуть. :wink:

хоча, Гра права, ті мужики думають шо то так має бути, випустили і най ся діє воля Божа, то шо чужі люди біля дитини - "най вчиться з людьми спілкуватися". маю до ма таке саме чудо :sad:

Всі дуже гаразді поради роздавати,ми шо питались порад як ми мали зробити?
Зробили як вважали за потрібне .Я вже писала ,що не думаю що маю право вирішувати куди вести чужу дитину і взагалі кудись вести.Бо в першу чергу за нею на те місце можуть повернутись батьки.Уявіть собі шо вони мене ловлять за руку як я веду кудись їхню дитину,спробуй докажи шо в міліцію,а може я вкрасти хотіла?

Кричати чиє дітьо?В радіусі де це могли почути ми до кожного підійшли кивнувши на дитину і перепитали ,далі нас би вже не чули,хіба з рупором.І взагалі чому я маю вдаватись до подібних дій,які мені насправді неприємні, делікатно вирішуючи проблеми нерадивих батьків,які дитину або загубили,або покинули чи неналежно за нею наглядають.Правильно шалімар написала,от про шо ми думали в останню чергу,так це не про те щоб не завдати якогось морального дискомфорту людям які дозволяють собі таким чином наглядати за дитиною,бо це ненормально,так не має бути ,ібо дитина ще дуже мала і потребує більш прискіпливого нагляду ,а не на відстані зорового контакту .

Якби мені мою загублену дитину привела міліція,я би також ні на кого не ображалась.Тому що найважливішим для мене було б не як це сталось і кого до цього залучили,а те що дитина знайшлась.

Гра тебе в дитинстві напевно забагато міліцією лякали :ha:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 01 жовтня 2012, 11:16

гра з вогнем написав:Перлинка, твоя знайома викликала міліцію?
Ти б хотіла, щоб знайома викликала міліцію? Ти знаєш які наслідки для тебе і усіх твоїх дітей після такого виклику, якщо міліція теж ВСЕ зробить ПРАВИЛЬНО?

Цитата:

Якщо б знайома не знала як мене знайти,так я б хотіла ,щоб вона викликала міліцію.
Які наслідки ,от дуже цікаво було б дізнатись ?Нема їм шо робити як відбирати дітей у благополучних сімей і плодити сиріт ,з якими ітак собі ради не можуть дати.Даже зеків з тюрм випускають бо годувати нічим,а в мене мали б відібрати вилизану дитину яка живе в любові ,достатку і під належним наглядом ,а випадок був виключенням,який став нам добрим уроком і сподіваюсь ніколи не повториться.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 01 жовтня 2012, 11:22

гра з вогнем написав:уже нічого.
я розчарувалася
думала у вас реально принципи, ви реально переживали за долю дитини, а з останніх повідомлень зрозуміла, шо помилялася.

мені прикро і я дуже-дуже засмучена, що витратила стільки часу впусту.

ой,счас розплачусь,гра в нас розчарувались,Шалімар ти чуєш ,ми впали в її очах,яке горе :crazy:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 01 жовтня 2012, 11:39

Я взагалі дискусіїї не розумію.
Дівчатам аплодувати треба, що не лишили ситуацію. Не пішли додому, просто обговорюючи поганих батьків.

Якось ми з Льольою гуляли на майдані центральному, діти були за кілька метрів від нас. Тут до них підходять дві бомжихи, й починають питатися чиї діти. Ми були поруч. А якби дитина була сама, чи з зєвакою татусем щось десь собі читав журнал???

А в моєї подруги дитина часто тікає, прикол в неї такий, один раз вона на хвильку відволіклась й дитини нема, вона за нею, але побігла в іншу сторону.... Розминулись з дитиною.
Дякувати Богу, вона швидко зорієнтувалась й знайшла своє маля.
А якби вона шукала його довше??? Чи взагалі не змогла б знайти? То б звернулася до міліції.

Шалімар, мій тобі уклін:)
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Alisa » 01 жовтня 2012, 11:42

Якби моя дитина з якихось причин тинялась десь без нагляду, я б хотіла, щоб її здали в міліцію.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей