Ulkanet написав:але я ото маю питання, дівчата а нашо викликали міліцію, там жеш за пару метрів міліція є під аркою??? тре було туди піти. тоді той чоловік би зашуршав, побачивши шо його дітьо кудась ведуть.
хоча, Гра права, ті мужики думають шо то так має бути, випустили і най ся діє воля Божа, то шо чужі люди біля дитини - "най вчиться з людьми спілкуватися". маю до ма таке саме чудо

Всі дуже гаразді поради роздавати,ми шо питались порад як ми мали зробити?
Зробили як вважали за потрібне .Я вже писала ,що не думаю що маю право вирішувати куди вести чужу дитину і взагалі кудись вести.Бо в першу чергу за нею на те місце можуть повернутись батьки.Уявіть собі шо вони мене ловлять за руку як я веду кудись їхню дитину,спробуй докажи шо в міліцію,а може я вкрасти хотіла?
Кричати чиє дітьо?В радіусі де це могли почути ми до кожного підійшли кивнувши на дитину і перепитали ,далі нас би вже не чули,хіба з рупором.І взагалі чому я маю вдаватись до подібних дій,які мені насправді неприємні, делікатно вирішуючи проблеми нерадивих батьків,які дитину або загубили,або покинули чи неналежно за нею наглядають.Правильно шалімар написала,от про шо ми думали в останню чергу,так це не про те щоб не завдати якогось морального дискомфорту людям які дозволяють собі таким чином наглядати за дитиною,бо це ненормально,так не має бути ,ібо дитина ще дуже мала і потребує більш прискіпливого нагляду ,а не на відстані зорового контакту .
Якби мені мою загублену дитину привела міліція,я би також ні на кого не ображалась.Тому що найважливішим для мене було б не як це сталось і кого до цього залучили,а те що дитина знайшлась.
Гра тебе в дитинстві напевно забагато міліцією лякали