не всі так довіряють людям як ти
Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
гра з вогнем написав:так само як Шалімар і Перлинка "впевнені", що він не бачив дитину, я "впевнена" що він її бачив.
Впервые.гра з вогнем написав:Шалімар ти викликаєш міліцію щодо кожної дитини, чиїх батьків не бачиш протягом 20 хв? Чи то вперше з тобою таке трапилося?
гра з вогнем написав:так само як Шалімар і Перлинка "впевнені", що він не бачив дитину, я "впевнена" що він її бачив. Оскільки довіряю людям. І не маю звички створювати неприємності.
Shalimar написав:жесть... я Тебя не узнаю......
гра з вогнем написав:дитині з вашої историї небезпека не загрожувала
гра з вогнем написав:за такою ж логікою ви б вже давно мали викликати МЧС, наряд міліції і санстанцію, до кожної мами, котра відписадася в темах про те, що розбила ртутний градусник
в одном разбитом ртутном градуснике вроде бы ничего страшного нет
но там взрослые! сами могут разобраться
в МЧС я бы позвонила, да
гра з вогнем написав:Перлинка, твоя знайома викликала міліцію?
Ти б хотіла, щоб знайома викликала міліцію? Ти знаєш які наслідки для тебе і усіх твоїх дітей після такого виклику, якщо міліція теж ВСЕ зробить ПРАВИЛЬНО?
Ну. Я бы вызвала.гра з вогнем написав:в одном разбитом ртутном градуснике вроде бы ничего страшного нет
за ПРАВИЛАМИ тре викликати мчс, санстанцію и ше когось там
Где???? булы. КтО бы разбирался??гра з вогнем написав:но там взрослые! сами могут разобраться
тут теж були взрослі, які могли б самі разобратся
але ти вирішила, що цього не достатньо
гра з вогнем написав:в МЧС я бы позвонила, да
показати де тема чи сама знайдеш? пари ртути довго-довго дають про себе знати, якщо вони є
Ты неправильно розумиешгра з вогнем написав:а ти як я розумію найгіршій вариат обираєш як єдіний по якому тре діяти
Повернутись до Виховання дитини
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість