Глобальні оголошення!

Алкоголь і діти

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Алкоголь і діти

Повідомлення Руженка » 18 жовтня 2011, 09:29

Milichka написав:Ружена, зрозуміти - то я зрозуміла, але прийняти цього не можу. Руженка, не обіду, але попробуй ти зрозуміти, що тут пишуть.

Я своїх думок не навязую. Позицію більшості я зрозуміла, але ви її трактуєте не так як я її використовую. А от це Ви зрозуміти не можете!!!!!!! Я майже в кожному пості писала АЛКОГОЛЬ НЕ ПРОПАГУЮ І НЕ КАЖУ, ЩО ЦЕ ДОБРЕ!!!!!!!!!!! Є різниця між спробувати і давати постійно!!!!!!!!!!От і все.
Руженка Офлайн

Повідомлення Milichka » 18 жовтня 2011, 09:31

Руженка, кожен залишається при своїй думці, на жаль.

Але так і не зрозуміла - ти пишеш :" АЛКОГОЛЬ НЕ ПРОПАГУЮ І НЕ КАЖУ, ЩО ЦЕ ДОБРЕ!!!!!!!!!!!: - тоді для чого давати його пробувати у 2-3роки?
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Руженка » 18 жовтня 2011, 09:42

Все що я писала раніше:
Код: Виділити все
А алкоголь я не пропагую, а просто кажу, що в мене це мало місце і погано я в цьому не бачу(тому що якби бачила, то так би не зробила!). І це зовсім не означає, що якщо дала попробувати РАЗ, то даю при кожній нагоді!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Шампанське Маргошці дала спробувати після того як побачила, що вдоріку її дівчинка пригостила живчиком поки я не бачила..
Зараз ЗНОВ КАПЦІ ПОЛЕТЯТЬ)))) ТИПУ:ото порівняння - живчик і шампанське)))))))) я була проти газованих напоїв!!!!!!! Але оскільки все було гуд........через певний період часу, були гості і було шампанське. Вона попросила, я дала спробувати. І ШО?????????????????????????

Чіпси.......і всяка гадось гірша за шампанське!!!!!!!це точно!!!!!!! і якщо шампанським її в дворі давати не будуть, то чіпси точно спробую.....і вссякі желейки.......і хробачки ..........і льодяники по 1 грн на палочці крашені....

Cмішно і грішно)))))))))) .............. Моя мала пробувала, но за пивком не труситься!! абсолютно.........Я пила пиво позавчора....мала ходила собі біля мене........і нічого.... вона не просила, я сама не давала! В мене немає приколу ТА НЕХАЙ ТРОШКИ ВИПЄ))))))))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!

Може якби я написала чим я годую свою дитину, то Вам би легше стало . Тому що звичайний брак коштів заставляє робити все своїми руками. Та й в магазині багато дитині не купиш. Але то вже таке))))))))))))Інша тема для роздумів. А то виходить, що моя дитина не їсть а закусує)))))) КОЛБАСА....ПИВКО)))))))І ВЕСЬ РАЦІОН
Руженка Офлайн

Повідомлення Nymydora » 19 жовтня 2011, 12:20

Руженка написав:Мій тато давав мені пробувати курити в 3 -ьому класі. Від того курити в 3 класі я не стала!!!!!!!! Перша моя сигарета була свідомою в 22 роки!

:omg:
а чим він це мотивував? щоб дитина все спробувала? я не розумію і зрозуміти не можу.
Особисто я, навіть якщо не брати до уваги мої харчувальні збочення, перед тим, як дати щось 2-річній дитині, ставлю собі питання: а що воно їй дасть? Даю фрукти - дасть користь, вітаміни, клітковину. Даю мед - смачно і корисно. Спекла доманшє печиво - не даю, бо воно з цукром, а медичні дослідження показують, що дітям бажано не давати цукру хоча би до 3 років. Даю фломастери - бо розвиває вміння малювати, уяву, мислення. Даю книжку - бо розвиває, вчить букви, поширює кругозів. Не даю комікси - бо вони погано впливають на морально-етичну сферу, а також зір та уяву. Не даю ножниць - бо вони, на даному віковому етапі можуть принести фізичну шкоду. І так далі. Ось і весь критерій.
Я все сказала в цій темі. Кожен має свою точку зору. Кожен правий в силу своїх уявлень.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення ЗІрка » 19 жовтня 2011, 14:22

Nymydora, добре робиш, але в мене в силу моральної слабкості не завжди так виходить... :(
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Перлинка » 19 жовтня 2011, 14:32

а в чому саме проявляється негативний вплив комікса на морально етичну сферу ?

тобто які можуть бути наслідки від того що дитина перегорне 5 хв і викине журнальчик з малюнками

пс,я коміксів не маю,але навіть не знала що то таке страшне зло :scare:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення ЗІрка » 19 жовтня 2011, 14:34

комікси ж теж різні бувають (памятаю рік-два тому чула, шо випускали комікси про життя Бандери :? ) тобто не з монстриками, бійками, а такі, як хороші мульти...
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Перлинка » 19 жовтня 2011, 14:43

а якщо про життя Бандери ,то да ,згідна-то хороший ,добрий,показовий комікс :lol:

зараз тобі Нимидорка розповість про Бандеру :grin:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення ЗІрка » 19 жовтня 2011, 14:47

дуже чекатиму ;-) :kiss:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Перлинка » 19 жовтня 2011, 15:00

Milichka написав:
А якщо попросить покурити, не часто раз у пів року, - також дозволиш 2-3 річні дитині?

Чи алкоголь можна, а нікотин - ні-ні.

ми не куримо ,наркотики не приймаємо і сексом при дітях не займаємось,тому вони в нас цього не просять

я не можу щось їсти чи пити при дитині і не поділитись,якщо просить спробувати
тим більше якщо шкоди в тому не бачу,не бачу й користі ,просто нічого не бачу ,вже писала проблеми нема ,нічого кардинально не зміниться ніхто не постраждає і не захворіє

навщо так ускладнювати собі життя,те шкідливе,і те,а на це табу,а того не можна

мені було б так нудно і страшно жити,і дітям своїм я не хочу цього прививати

тільки не треба зараз перекручувати,шо тіба давайте почнемо бухати до ригачок колотись і т.д

просто в кожного свій індикатор сертельношкідливого,очевидно у нас з Руженкою він слабший
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей