Глобальні оголошення!

Алкоголь і діти

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Алкоголь і діти

Повідомлення Перлинка » 19 вересня 2011, 14:52

ну то не в три трошки пізніше,а що лиш до трьох років така сильна загроза?

мої можуть пригубити пиво ,вино ,коньяк,спеціально не даю,але і не жахаюсь як потрапить їм до рук,всеодно більше ковтка не випють
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Любов » 19 вересня 2011, 14:56

ми з чоловіком пиво любимо, я п'ю завжди безалкогольне. Малий як хоче то свого безалкогольного я йому без проблем наливаю. Не бачу нічого в тому поганого. Колись дідусь хотів дитині вина дати, дала зрозуміти що не варто, більше такого ніхто не робить.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Галина » 19 вересня 2011, 15:02

в моєї далекої родички (бачимося раз в рік - півтора) син 6 років. Так в них з ним дуже серйозна проблема, малий як не вип"є горілки, то як наркоман, ним трясе, кидає, то такий жах те все бачити, ви собі уявити не можете...
Тому я дуже рада що моя дитина не хоче того пробувати.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Перлинка » 19 вересня 2011, 15:05

Ірунця написав:Передачу дивилася
кажуть біда в нас з алкоголем якраз через те, що дітей вдома не привчають до культури споживання спиртних напоїв

в чому полягає та культура?

мій чоловік за приципом що заборонений плід солодший дозволяв своїм синам на моїх очах років в 10,12 пити з нами за столом вино ,поки дякувати Богу ніхто не спився і навіть пяним до дому жодного разу не прийшов,а їм вже 17,19 років
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 19 вересня 2011, 15:06

Галина написав:в моєї далекої родички (бачимося раз в рік - півтора) син 6 років. Так в них з ним дуже серйозна проблема, малий як не вип"є горілки, то як наркоман, ним трясе, кидає, то такий жах те все бачити, ви собі уявити не можете...
Тому я дуже рада що моя дитина не хоче того пробувати.

батьки напевно самі щодня бухають інакше не знаю як так можна було присадити шестирічну дитину
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 19 вересня 2011, 15:10

Люба - безалкогольне пиво, ще більше зло ніж самогонка.

Нашому другу-панкреатичнику лікар порадив, якщо є потреба випити - то лише горілку.
Бо нинішнє хімічне пиво не одного поклало на лікарняне ліжко.

П.С. А взагалі наливати власним дітям ( а особливо найменшим) виглядає, як досліди на них ставити.
Навіть дискутувати на цю тему дивно.
Я Ілюшику наливати не буду. І лякати алкоголем теж не буду.
В старшому віці сам розбереться , що таке алкоголь і які бувають реакціїї і наслідки.

А оце дати на язичок, помастити алкоголем губки взагалі формує нездоровий інтерес в дитини і взагалі скидається на дибілізм [size=50]дорослих
Алкоголь треба або пити, або не пити.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Перлинка » 19 вересня 2011, 15:21

діти часто не розуміють чого його всі так люблять і напиваються в підлітковому віці поза домом не з любові до алкоголю,а з цікавості
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 19 вересня 2011, 15:25

у мене дома на даний момент немає жодного алк. напою,тому думаю в цьому питанні приклад батьків відіграє найвагомішу роль,ми можемо по празніках також пригубити але культ з бухла не робимо і до ригачки не напиваємось
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення svetla » 19 вересня 2011, 15:26

мій чоловік за приципом що заборонений плід солодший дозволяв своїм синам на моїх очах років в 10,12 пити з нами за столом вино ,поки дякувати Богу ніхто не спився і навіть пяним до дому жодного разу не прийшов,а їм вже 17,19 років

Тому і не приходять п'яні, і можливо приємніше з батьками вдома "легально", аніж з колєгами невідомо ДЕ і ЩО.

На мою думку спеціально малій дитині наливати якось не зовсім розумно чи що... :( А підліткам то вже зовсім інше питання. Попробувавши з батьками справжнього смачного вина, їм не захочеться пити всяку гидоту :?
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення Alisa » 19 вересня 2011, 15:28

Перлинка написав:діти часто не розуміють чого його всі так люблять і напиваються в підлітковому віці поза домом не з любові до алкоголю,а з цікавості

Є таке.

Курять і секесом займаються в підлітковому віці теж не з любові до процесу, а з цікавості :) .

Всьому свій час.
Є вік їсти молочні каші - а є вік пізнавати світ.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей