А які ви щоденники ведете? Ну, що там пишете? Щодня? Бо я маю таку книжечку, яку давали в пологовому. Типу там коли перший зуб, коли який інший зуб, а коли сів, а коли встав, а шо перше їли, графік зросту. графік ваги...
Чи ви ше шось додатково пишете?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
Я теж. Записую в зошит по мірі можливості все, що стається з донею. Особливо всі кумедні ситуації. Як от перший поцілунок з Назарчиком, другий поцілунок з Ромчиком...
я раніше писала в альбомі про досягнення разом з фотками також в ккнижці від Тедді Клубу що давали в пологовому.Але всі вони розраховані на записи орієнтовно до року. Тому зараз продовжую писати на Малечі
мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка написав:Тому зараз продовжую писати на Малечі
Я на малечі ще ніяк не дійду побачити шо то. То розкажіть, плз, як воно там вилядає? Типу просто собі пишеш шо хочеш? Чи є якісь заготовки? Я теж наразі Тедді клуб веду)))) Аж два :roll:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
Я записую в блокноті все новеньке, що робить малеча або події, які з нею відбуваються. Інколи перечитую, бо все так швидко забувається, а згадати так приємно! Одразу мимоволі посміхаюсь, коли це роблю!