Глобальні оголошення!

Цікавить інформацію про Franke в Україні!

Цікавить інформацію про Franke в Україні!

Повідомлення Pavloo » Сьогодні, 17:13

Де можна перевірити актуальну інформацію про Franke в Україні? Хочу зрозуміти, чи дійсно вони мають сервіс і підтримку по всій країні, а не тільки продають техніку. Для мене важливо знати, що в разі проблеми буде куди звернутись.
Pavloo Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Re: Цікавить інформацію про Franke в Україні!

Повідомлення Анна123 » Сьогодні, 17:13

Мені здається, сервіс — це навіть важливіше, ніж сама покупка. Колись купив техніку іншого бренду, а коли виникла проблема, виявилось, що сервісного центру просто нема. Відтоді я завжди уточнюю цей момент перед покупкою.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Pavloo » Сьогодні, 17:13

Я чув різні відгуки про сервіс різних компаній, але про Franke нічого негативного не зустрічав. Це свідчить, що вони дійсно дбають про клієнтів і підтримку після продажу. Думаю, це одна з причин, чому бренд так цінується.
Pavloo Офлайн

Почуваюся, як вдома

Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Yaiti » Сьогодні, 17:14

Pavloo написав:Я чув різні відгуки про сервіс різних компаній, але про Franke нічого негативного не зустрічав. Це свідчить, що вони дійсно дбають про клієнтів і підтримку після продажу. Думаю, це одна з причин, чому бренд так цінується.

Маю досвід співпраці з Franke через їхнього офіційного партнера f-partner. Сервіс справді працює по всій Україні, гарантія діє без проблем, а консультації можна отримати навіть телефоном після покупки. Мені сподобалось, що вони швидко реагують і не залишають клієнта сам-на-сам із проблемою.
Рекомендую також переглядати новини компанії Franke https://www.44.ua/news/3959625/franke-1 ... -v-ukraini це допомагає бути в курсі нових моделей і зрозуміти, як вони підтримують клієнтів на локальному рівні. Там можна знайти й цікаві історії успіху, як бренд допомагає змінювати культуру кухонного простору. Це надихає і водночас підтверджує, що Franke — це не лише техніка, а й філософія комфорту.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повернутись до Спеціалісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей