Pavloo написав:У моєму випадку магазин мав пункт самовивозу у великому місті поруч. Я зекономив на доставці: замовив на відділення, у вихідні заїхав і забрав. Головне — щоб у квитанції було вказано, що зберігання на складі безкоштовне мінімум п’ять днів.
Я не маю власного бізнесу, просто люблю вечорами відпочивати з кальяном. Для мене важливе не тільки те, щоб кальян був якісним, а й щоб табак був свіжим, без хімічного запаху, і щоб усі аксесуари були сумісні. Замовляю в Amigo
https://amigo-hookah.com.ua/hookahs/ вже четвертий раз, і щоразу залишаюсь задоволеним. Тут дійсно хороший асортимент: можна знайти і дорогі бренди, і бюджетні, але перевірені моделі.
Якщо щось не підходить — завжди можна повернути або обміняти без зайвих питань. Підтримка працює чесно, не ігнорує, допомагає навіть у дрібницях. Раніше купував у різних магазинах, але зараз вже точно знаю, де якість і сервіс йдуть поруч. В цьому магазині я впевнений, тому можу сміливо радити його кожному, хто хоче замовити кальян або щось до нього.