Глобальні оголошення!

Закреп чи норма? Коліки чи ні?

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Я в шоці!!!

Повідомлення TattyMummy » 07 червня 2010, 23:01

Підтримую Хеппімамі на рахунок УЗД кишок (тільки то котраст-рентген роблять, якщо не помиляюсь). Я також не ризикнула...
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Marta » 08 червня 2010, 01:18

Dashko написав:
Marta написав: Я вже начиталася,що на ГВ 7 днів-це норма,бо значить,молочко засвоюється,а 9?

Теж може бути нормою. Тут треба по дитині дивитися. Якщо нічого її не турбує, потім какає кашкоподібним, то теж немає чого хвилюватися.

Так,вона себе абсолютно нормально поводила,животик був м"який,просто не какала..А коли вже какала,то кашкоподібним,тобто це не був запор.
Marta Офлайн

Повідомлення mari » 08 червня 2010, 01:23

якщо животик мягкий і поведінка нормальна і не має болей і сліз- то все ОК!!! Радість яка! :clapping: :clapping: :clapping:

А узд кишечника взагалі ніхто не робить. В обстеженні я мала на увазі хірурга і педіатра!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Marta » 08 червня 2010, 01:34

mari написав:Запитайте краще педіатра. Бо я думаю що 1 тиждень- забагато. 3-5 днів, може бути, але 7-9 :shock: :shock: :shock: Адже навіть якщо врахувати повне засвоєння грудного молока, організм повинен також і очищатись. Тому можливий ризик калової непрохідності і т.і. та вроджених аномалій. Вибачте усі, але Як на мене, це занадто серйозне питання! Обовязково ідіть до лікаря!!! :sos:

У нас вже це не актуально, бо все стало на свої місця,відколи ввели прикорм. Скоротилося "некакання" до 3 днів, потім до 2,зараз 1-2 рази в день прекрасно робить свої справи. Так що ми вже й забули,що це таке-чекати ЇХ..))))
А на рахунок лікарів-в мене трошки "продвинутіша" лікарка, і вона мені й сказала давати той Дюфалакт, щоб нормалізувати,якщо вже зовсім довго-помагати газовідвідною трубочкою. Так ми і жили від 2 до 6-7 міс...Я б ще била на сполох,якби помітила зміни в поведінці дитини,але їх не було-її нічого не турбувало. Може,дійсно,молочко може так засвоюватись?Не можу сказати..Але коли вона вже какала,то салфетки не справлялись,мусово було в душ нести...)))))))
Marta Офлайн

Повідомлення krapk@ » 08 червня 2010, 11:19

в нас було теж по днів 10, чесно некакання. пока я сиділа на дієті. А лиш почала їсти все, син почав какати 1 раз в 2 дні. І так досі. Інколи щодня є, коли яблучко чи банан дам.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення TattyMummy » 10 червня 2010, 09:46

mari написав:якщо животик мягкий і поведінка нормальна і не має болей і сліз- то все ОК!!! Радість яка! :clapping: :clapping: :clapping:

А узд кишечника взагалі ніхто не робить. В обстеженні я мала на увазі хірурга і педіатра!

Після обстеження хірург казав, щоб остаточно "заспокоїтись" треба зробити рентген кишок з введенням контрастної клізми (може щось не так написала, але це так як я зрозуміла).
Але дивлячись на поведінку дитини ми так того і не робили.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Re: Закреп чи норма?

Повідомлення Рижуля » 10 червня 2010, 11:01

В малого з народження і до цього часу норма покаків - раз на три дні. Часом буває частіше, але то дууууже часом :).
На першому році життя, намучила я дитину тими трубочками-паличками, бо також (молода-дурна) наслухалась мудрагелів про НОРМИ. А норма - це взагалі понянття дуже неоднозначне, тому наша норма така і ми цим страшенно задоволені.
Повторю вищепрочитане - якщо дитина жодним чином не видає свого незадоволення чи дискомфорту, знач так їй файно :)
Зображення
Єдина справжня розкіш — це розкіш людського спілкування...
Рижуля Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 11 раз.
Подякували: 66 раз.
Діти: Макс 31.08.2007р.н., Тимофій 17.05.2013 р.н.

Re: Закреп чи норма?

Повідомлення marysia » 19 липня 2010, 17:25

likar komarowskuj kaze,sco jaksco dutyna na hrydnomu moloci,to i dekilka dniw morma,znacut moloko mamu dobre zaswowujetsa,ale jaksco w dytyny kolku,cu insi problemu zi slunkom,to potribno ratuwaty-rekomendyje surop laktozu......bo bud-jakuj zapor -ce wze pohano....
marysia Офлайн

Закрепи у немовлят

Повідомлення Olya_lya » 27 липня 2010, 20:15

Привіт! Нам 2,5 місяці і ми виключно на ГВ. Було виявлено в 1 міс.дисбактеріоз (можливо через те, що мені у пологовому кололи антибіотики) і вона пила Симбітер.
Останнім часом дитині важко спорожнятися, а може і не "какати" 2-3 дня. Клізми не робила,бо читала,що це потрібно робити в крайньому випадку. Чи правельно я поступила, бо дозволила дитині так мучитися? І чи є якісь інші методи лікування закрепів? Чи може мені щось приймати чи споживати, щоб допомогти дитині?
Olya_lya Офлайн

Re: Закрепи у немовлят

Повідомлення Apolloniya » 09 серпня 2010, 14:31

Моя мама їла сливи і чорнослив і в мене все одразу налагоджувалося!
Apolloniya Офлайн

Стоматолог

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 489 раз.
Діти: baby boy

Поперед.Далі

Повернутись до Туалетні справи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість