Глобальні оголошення!

Кашель(чим лікувати)

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Кашель(чим лікувати)

Повідомлення TYulia » 07 листопада 2016, 13:26

Olyana написав:чим більше даю тих сиропів від кашлю, тим більше кашель провокується :confused: таки Комаровський правий! тепле пиття (БАГАТО), промивання ЧАСТЕ носика сольовим розчином, теплий одяг і несухе прохолодне повітря. + масажики і лікувальна гімнастика!

я за це теж думала. Минулого місяця аденоїди запалились, ночу хропів і як по-годиннику десь через 5 годин після засинаня кашляв, потім втишувався і вже більше не кашляв, і в день не кашляв. Тоді Лор нам казав, що від того кашлю ніяких медикаментів не давати, бо ще й бронхіт можна спричинити.
А цього разу трохи по-іншому той кашель звучить, дуже сухо, плюс ще і в день покашлює. Тому вже купила сироп наразі травяний. Але сама гружуся, чи то добре що я почала його давати чи зле?
І як таки вночі швидко втишити той кашель, щоб дитина собі спала спокійно?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Olyana » 07 листопада 2016, 16:14

TYulia написав:І як таки вночі швидко втишити той кашель, щоб дитина собі спала спокійно?

нам на ніч допомагав ще теплий компрес, і справді дитина спокійніше спала
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 99 раз.
Діти: Даринка і Боженка

Повідомлення TattyMummy » 10 листопада 2016, 20:21

Хтось з вас чи дітей пив ісландський мох?
Ми з чоловіком минулого року дуууже кашляли, то тільки той мох і допоміг.
Дітям ще не давала. Правда не знаю чи захотіли б пити, бо він трохи гіркий.
Пишуть про нього гарно, багато від чого лікує :confused:
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення vikilandi » 10 листопада 2016, 20:36

Я давала з домішками чебрецю. Пити дійсно не хотіли, навіть з добрячою ложкою меду. Знаходила різні мотиватори. Чого тільки не обяцяла)))) Але більше ніж 2-3 ковтки так і не пив. Може старші будуть більш "сговорчеві", бо моєму тоді не було навіть 4-х.
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 918 раз.
Подякували: 666 раз.

Повідомлення nelly » 10 листопада 2016, 20:39

ми пили в санаторіі за півгодини до іди то був гіркий, тут варила нe такий вжe був гіркий, кажуть, що з молоком дають і воно нeйтралізує гіркоту, алe нe пробувала. Цe природній антибіотик, нe дивно що він лікує
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення TattyMummy » 11 листопада 2016, 00:01

Я купувала минулого року в аптеці, то був дуже гіркий і якийсь такий запах мав, як тухлий :(
Цього року назбирала в Карпатах, то запаху вже того не має. І на смак приємніший.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Natalinda » 14 листопада 2016, 17:16

Я льояники з тим мохом купувала памятаю як годувала
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Nikolaevna00 » 26 січня 2017, 11:41

Льодяники та усякі пілюлі, як на мене вони на деякий час заспокоюють кашель. Завжди страюсь контолювати ситуацію, роблю дитині та чоловіку інгаляціі з різних трав, мед з молоком, ще лікарка порадила для дитини бальзам Алвін пити як для профілактики так і в період захворювання, він іде як противовірусний та імунопідвищуючий, в складі немає хімії, там екстракт липи, тимьяну, на смак солодкий. Дуже допоміг дитині при сухому кашлі, в нього дерло в горлі не міг спокійно спати, десь тиждень пропив балзам, краще став дихати бех хрипів, перестав кашляти коли спить.
Nikolaevna00 Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: Син

Повідомлення TYulia » 05 березня 2017, 10:44

Щось в малого якийсь дивний кашель. Ще в четвер ввечері почав якось так сипло кахикати, і вже ночу кашляв, нежитю ніби нема. В пятницю почала давати Проспан сироп і інгаляції зробила з декасаном, АКК і боржомі по разу. На ніч ще мастила якимось евкаліптовим від Д Тайса. Вчора почав вже якось ще гірше кашляти, такий вдих ускладнений. Ввечері дала півнебули вентоліну (інгаляція) і протиалергічне (так мені колись радили). А ця ніч була просто жахлива, спав так неспокійно, щогодини просинався з плачем. Як згодом зрозуміла, що через те що йому щось з пластиліну не получається зробити в сні ( вдень грались з ним), але і якесь дихання було дуже неспокійне. Кашляти не кашляв, аж вже надранок в шостій, так і прокинувся.
І вже сама не знаю, що робити. Виглядає, що то через якісь ліки, але з іншого боку, я кілька місяців тому йому таке саме давала, і було нічо. І кашель зовсім продуктивнішим не стає :cry: Чи то вже сьогодні якогось лікаря видзвонювати, але кого не знаю, чи то вже до понеділка чекати? Боюсь щоб ночу знову те не повторилось.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Наталка » 05 березня 2017, 11:07

Ви поїдьте в обласну дитячу лікарню попросіть, щоб дитину послухали. В мене на вихідних якост мала так кашляла,що аж синіла і лікарки моєї не було в місті, то ми поїхали туди, нас там послухали, написали що дати дитині, малій до вечора стало легше
Зображення
Наталка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 79 раз.
Подякували: 92 раз.
Діти: Дівчинка Даруся

Поперед.Далі

Повернутись до Вухо/горло/носик

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей