Глобальні оголошення!

Кашель(чим лікувати)

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Кашель(чим лікувати)

Повідомлення vikilandi » 17 жовтня 2016, 18:07

Моя найменьшинька почала підкашлювати( Тільки не так щоб аж кашляти, а лише підкахикує. Бачу, що хоче покашляти, а не виходить, і починає плакати( Що робити? Чим лікувати таку крихітку. Зі старшими до року не мали проблем, хіба лише сопельки були, але й ті лише саліном прискала. А тут таке... Не маю досвіду як маля лікувати. Порадьте!!! може з небулайзером легше буде лікувати? З чим робити інгаляції?
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 918 раз.
Подякували: 666 раз.

Повідомлення TYulia » 17 жовтня 2016, 21:49

Знайома недавно розказувала що малій 2 міс вилікувала кашель масажиком і ще натирала чимось. За масаж знаючих тре попитати. Не хворійте!
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Роман » 05 листопада 2016, 20:34

Мене звати Роман. Я хочу розповісти вам історію мого життя і своєї хвороби та успішного її вилікування. Я дуже довго хворів на хронічний бронхіт і безрезультатно лікувався у лікарів, які виписували мені різні ліки (антибіотики, уколи, таблетки і навіть гормональні інгалятори). Це все лікування давало незначне тимчасове покращення мого стану, але через деякий час мені знову ставало гірше і доводилось приймати ті самі ліки. Я був у відчаї і думав, що вже ніколи не вилікуюсь і буду інвалідом на все своє життя. Але ж у мене є сім'я, жінка та діти. І тоді я зрозумів, що я мушу знайти вихід із цієї ситуації і подолати цю хворобу. Я перечитав безліч інформації на різних сайтах і форумах. Одного дня я все ж таки знайшов метод як побороти цю хворобу без ліків. Я сам спочатку не вірив, що це мені допоможе. Але через деякий час, на моє велике здивування, цей метод виявися дієвим і мені почало ставати легше і незабаром я став здоровою людиною. Після цього я вирішив допомогти людям, які так само як і я хворіють на хронічний бронхіт. Я написав свою власну книгу, яка називається "Секрет здоров'я" або як подолати хронічний бронхіт, у якій я описав метод, за допомогою якого я вилікувався без таблеток і різноманітної хімії від хронічного бронхіту. Цей метод перевірений на багатьох хворих, які успішно вилікувалися і живуть активним та щасливим життям.
Якщо ви хворієте і хочете вилікуватися та стати здоровою людиною, тоді напишіть мені або зателефонуйте і я відправлю вам безкоштовно свою книгу "Секрет здоров'я" по електронній пошті. Після того як ви її прочитаєте і дізнаєтеся в чому полягає цей метод і будете виконувати його, а виконувати його можуть всі, хто має бажання бути здоровим, ваше життя зміниться, ви станете здоровими і щасливими, адже хто має здоров'я, той має все.
Ось мій номер телефону 068-077-83-93 та моя електронна пошта romankonopenko@gmail.com можете зателефонувати чи написати мені, буду радий допомогти кожному. Бажаю вам хорошого і міцного здоров'я!
Роман Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення nelly » 05 листопада 2016, 20:38

то в чому ж полягає Ваш метод? дихання, чаї, гімнастика? чи можете в двох словах без книги?
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Роман » 05 листопада 2016, 21:19

Дуже довго розповідати, якщо вас цікавить, я можу вам вислати на електронну адресу. Напишіть.
Роман Офлайн

Привіт, а ось і я!

Повідомлення Natalinda » 05 листопада 2016, 21:42

А те що ви строчите у всіх темах, то недовго?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Роман » 05 листопада 2016, 21:54

Цей метод полягає у спеціально розробленій дихальній гімнастиці, яку потрібно виконувати щодня.
Роман Офлайн

Привіт, а ось і я!

Повідомлення TYulia » 07 листопада 2016, 08:37

Дівчата, а як ви справляєтись з нічним кашлем?Малий десь до 3 ночі спить норм, а потім починає кашляти. І то вже не сон, а мука. То певно соплі стікають. Я деколи води дам попити, хліба погризти (кілька разів помагало). Сьогодні дала десь в п'ятій Гербіон і води, то вже так і не заснув :cry:
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Olyana » 07 листопада 2016, 11:43

моїм діткам допомагають інгаляції (декасан + фізрозчин, і содабуфер для викашлювання). коли були сильні приступи (обструктивний бронхіт) то допомагала інгаляція вентоліном. але з ним варто бути дуже обережним (1 до 1 разом з фізрочином). і, якщо чесно, я помітила, що чим більше даю тих сиропів від кашлю, тим більше кашель провокується :confused: таки Комаровський правий! тепле пиття (БАГАТО), промивання ЧАСТЕ носика сольовим розчином, теплий одяг і несухе прохолодне повітря. + масажики і лікувальна гімнастика!
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 99 раз.
Діти: Даринка і Боженка

Повідомлення erinaceus » 07 листопада 2016, 12:08

TYulia Хай спить на високій подушці. Або підкладіть щось під його подушку. Тоді не так кашляє вночі. Перевірено :yes:
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Поперед.Далі

Повернутись до Вухо/горло/носик

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість