Мене звати Роман. Я хочу розповісти вам історію мого життя і своєї хвороби та успішного її вилікування. Я дуже довго хворів на хронічний бронхіт і безрезультатно лікувався у лікарів, які виписували мені різні ліки (антибіотики, уколи, таблетки і навіть гормональні інгалятори). Це все лікування давало незначне тимчасове покращення мого стану, але через деякий час мені знову ставало гірше і доводилось приймати ті самі ліки. Я був у відчаї і думав, що вже ніколи не вилікуюсь і буду інвалідом на все своє життя. Але ж у мене є сім'я, жінка та діти. І тоді я зрозумів, що я мушу знайти вихід із цієї ситуації і подолати цю хворобу. Я перечитав безліч інформації на різних сайтах і форумах. Одного дня я все ж таки знайшов метод як побороти цю хворобу без ліків. Я сам спочатку не вірив, що це мені допоможе. Але через деякий час, на моє велике здивування, цей метод виявися дієвим і мені почало ставати легше і незабаром я став здоровою людиною. Після цього я вирішив допомогти людям, які так само як і я хворіють на хронічний бронхіт. Я написав свою власну книгу, яка називається "Секрет здоров'я" або як подолати хронічний бронхіт, у якій я описав метод, за допомогою якого я вилікувався без таблеток і різноманітної хімії від хронічного бронхіту. Цей метод перевірений на багатьох хворих, які успішно вилікувалися і живуть активним та щасливим життям.
Якщо ви хворієте і хочете вилікуватися та стати здоровою людиною, тоді напишіть мені або зателефонуйте і я відправлю вам безкоштовно свою книгу "Секрет здоров'я" по електронній пошті. Після того як ви її прочитаєте і дізнаєтеся в чому полягає цей метод і будете виконувати його, а виконувати його можуть всі, хто має бажання бути здоровим, ваше життя зміниться, ви станете здоровими і щасливими, адже хто має здоров'я, той має все.
Ось мій номер телефону 068-077-83-93 та моя електронна пошта
romankonopenko@gmail.com можете зателефонувати чи написати мені, буду радий допомогти кожному. Бажаю вам хорошого і міцного здоров'я!