Глобальні оголошення!

Нежить

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Нежить

Повідомлення westa » 02 березня 2015, 21:32

Vikibee, то в вас мабуть аденовірусна інфекція. Промивайте очка ромашкою чи звичайним чаєм , але обов"язково кожне очко окремою ваткою. Окомістин також хороший препарат(якщо кінчик флакона протирати спиртом перед закапуванням , то вистачить одного флакона). В носику можна змащувати масляним хлорофіліптом , тільки скраєчку (там найбільше бактерій) 2-3 р/день.Старайтеся багато пити і гуляти ( тільки не на вітрі).
Виздоровлюйте швидше :rose:
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення Vikibee » 03 березня 2015, 20:39

Дівчата, дякую, за поради :rose:
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення Галлинка » 03 березня 2015, 22:08

Нам від зелених сопель допомагали також складні краплі в ніс з гентаміцином.
Галлинка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 184 раз.
Подякували: 434 раз.
Діти: синочок і донечка

Повідомлення TYulia » 03 квітня 2015, 10:02

зазвичай я оперативно справлялась з сопельками за день-два - соляне, витягнути, делуфен+афлубін.
А цей раз щось ніяк не проходить. Вже от 5 день. І витягувала багато, застоятись там не мали б, але є і є :ireful: Ще судинозвужуючі не капала, ночу як втишиться то спить і дихає носом, але от вдень чую добре закладений і вже й моє витягання не хоче терпіти. Сьогодні наміряла температуру 37.2, та й переживаю. ЧИ то продовжувати делуфен (купити новий, бо того вже нема), чи давати який синупрет, чи щось противірусне сильніше. Та й переживаю щоб десь в груди не зайшло. Кашляти так ніби не кашляє, хіба від того що соплі стікають йому в горло з два рази на день. Що порадите? чи то вже треба слухати його легені чи то й за легені ще марно переживаю?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Marichka » 03 квітня 2015, 10:14

Нам лікарка порадила від кашлю через соплі пити амброксол чи аброл.Ніс капати соляними розч,але також і судинозвужуючими(в нас був Назол кідс) і пізніше протарголовими краплями.Лікарі радять ніс таки підсушувати,щоб соплі не падали на груди.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Vikibee » 03 квітня 2015, 10:54

Якщо 5 днів температура, то я звернулася б до лікаря однозначно, щоб послухав. Мені, наприклад, Синупрет ще ніколи не допоміг, як і всі решта противірусних.
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

Синочок Гліб

Повідомлення TattyMummy » 03 квітня 2015, 11:02

Сходіть до лора ;) Противірусні є сенс починати давати не пізніше 3 дня хвороби. Декому Синупрет допомагає, декому зовсім ні...
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Новенька » 03 квітня 2015, 11:40

В нас та ж проблема з сопельками. Ходили до лікарки на "прослуховування", бо трошки доня кашляла. Лікарка сказала, що кашель через соплі і приписала синуперт сироп і супрастін. І ще інгаляції з адреналіном в поліклініці робити. За два дні, то ніби сопель менше і кашляє рідше. Може допомогло, а може само проходить? :confused:
Новенька Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 667 раз.
Подякували: 489 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення TYulia » 03 квітня 2015, 12:50

Температури в нас тими днями не було. Дзвонила до лікарки, то казала таки добавити судинозвужуючі- назол і синупрет сироп. Каже що така температура і від того набряку може бути, тому треба назол, ну і синупрет теоретично мав би сприяти витоку соплів і трохи відхаркуванню. І ще Лісобакт для горла, каже що соплі точно його там подразнюють. Ну і соляний розчин теж.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Vikibee » 03 квітня 2015, 16:44

Новенька, ого інгаляції з адреналіном. Нам приписували при ларингіті іто в крайніх випадках, при стенозі. Це ж гормон, і сильне судинозвужуюче. Я як малій вночі дала подихати, зранку згустками кров йшла з носа. Звісно, це індивідуальна реакція, але я в шоці з такого призначення, чесно.
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

Синочок Гліб

Поперед.Далі

Повернутись до Вухо/горло/носик

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість