Як не мене то забагато меду в молоці і в чаї , мед теж трохи деручий, якщо справжній, тим більше мед алергенний а ларингіт мені здається з парафії алергічних, але дивись сама я не лікар. Я при таких двіженіях запарюю чай в термос ( можеш кинути щось типу подорожник чи мати мачухи- це відхаркуючі) даю чуть ромашки пару шипшинок але він такий їдючий, таке собі легеньке тепле пиття. І думаю що більше користі коли не залпом цілу чашку а цілий день по трошки і не давати кашляти, після 2 покашлювань зразу давати запивати. Це те що допомагає моїй дівчині, ні в якому разі не претендую щось радити.
Ага і ще в мене колись така була помилка коли кашель переходив в мокрий то я заставляла малу відкашлювати, коли так робити дитина глибоко вдихає щоб відкашлянути а це ще гірше спазмує бронхи. Якщо хоче перевірити приставте вухо до легень дитини і попросіть щоб вона подихала по черзі носом а потім ротом, то почуєте при диханні ротом в легенях буде свист. А всі лікарі коли слухають якраз я кажуть дихати глибоко щоб той свист і почути і навалити кучу інгаляцій.