Глобальні оголошення!

Кашель(чим лікувати)

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Кашель(чим лікувати)

Повідомлення nelly » 15 жовтня 2016, 15:11

Як не мене то забагато меду в молоці і в чаї , мед теж трохи деручий, якщо справжній, тим більше мед алергенний а ларингіт мені здається з парафії алергічних, але дивись сама я не лікар. Я при таких двіженіях запарюю чай в термос ( можеш кинути щось типу подорожник чи мати мачухи- це відхаркуючі) даю чуть ромашки пару шипшинок але він такий їдючий, таке собі легеньке тепле пиття. І думаю що більше користі коли не залпом цілу чашку а цілий день по трошки і не давати кашляти, після 2 покашлювань зразу давати запивати. Це те що допомагає моїй дівчині, ні в якому разі не претендую щось радити.
Ага і ще в мене колись така була помилка коли кашель переходив в мокрий то я заставляла малу відкашлювати, коли так робити дитина глибоко вдихає щоб відкашлянути а це ще гірше спазмує бронхи. Якщо хоче перевірити приставте вухо до легень дитини і попросіть щоб вона подихала по черзі носом а потім ротом, то почуєте при диханні ротом в легенях буде свист. А всі лікарі коли слухають якраз я кажуть дихати глибоко щоб той свист і почути і навалити кучу інгаляцій.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Dribchuk » 15 жовтня 2016, 20:20

Vikibee нам при ларингіті найкраще допомагає молоко з боржомі, протиалергічний препарат, останній раз давала ельцет, якщо бачу що є нічний приступ добавляю таблетку но-шпи перед сном, якщо приступ сильний то таки роблю інгаляцію з сальбутамолом, інколи добре помагає беридуал. Інгаляцій з боржомі і содою буфер не роблю бо бачу що воно лиш її стимулює до кашлю. Ще останнім часом даю циннабсин якщо є соплі, в нас часто буває кашель схожий на ларингіт просто від того що соплі течуть по задній стінці і подразнюють. Але то дійсно треба дивитися по дитині. Я, наприклад даю пити чай до якого додаю перемелений лимон+імбир+мед+кориця, але мала точно не має алергію на ці інгрідієнти. В декого навпаки є алергія на мед чи цитрусові.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення nelly » 15 жовтня 2016, 20:24

Дрібчик, алe бeродуал і сальбутам призначають коли свист вжe в лeгeгях, хіба він знімає ларингіт?
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення Dribchuk » 15 жовтня 2016, 22:12

nelly сальбутамол завжди назначають при ларингіті, він знімає спазм, може ти його знаєш під назвою вентолін. беродуал спірно, еле нам деколи допомагає
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nelly » 15 жовтня 2016, 22:20

я в курсі що сальбут та вентолін те саме, але коли нам призначали від ларенгіту то швидше адреналін+еуфілін, вентолін коли саме спазм бронхів, хоча кожен лікар по своєму приписує :confused:
nelly Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dribchuk » 15 жовтня 2016, 22:27

nelly може бути, в нас коли був період тих ларенгітів ми з сальбутамолу практично не злазили((((( адреналін призначали певно 2 рази, еуфілін то взагалі раз в таблетках, то точно що кожен лікар по-своєму лікує.
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Vikibee » 15 жовтня 2016, 23:12

Нам від ларингіту завжди - адреналін. Інша лікарка - беродуал або вентолін на ніч. А ще я маю назо-фарингіт часто - то підсадила мене на Пульмікорт(
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення Sam » 16 жовтня 2016, 12:18

Я перед пологами лежала кілька днів в пологовому, то встигла там захворіти, це якраз був період грипу. І нам робили інгаляції на основі ефірних олій, не знаю яких саме. Але то був якийсь збір спеціальний, лікар дуже хвалила. У мене була лиш підвищена температура, а дівчата в палаті кашляли сильно, то казали, що допомагало.
Хтось чув про таке?
Sam Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 717 раз.
Подякували: 562 раз.
Діти: Синочок і донечка

Повідомлення nelly » 16 жовтня 2016, 14:53

ми минулого року були в санаторіі то нам робили якісь подібні до ось цього
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Ціна була дeсь до 10грн. Можe нe такe алe подібнe
nelly Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sam » 16 жовтня 2016, 15:29

Нам робили якимсь, зі слів лікаря імпортним, щось 30 чи 50 мл 300 грн. коштує, бо нам пропонувала, щоб ми самі купили, або їй дали по 30 грн. і вона дасть своє.
Sam Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 717 раз.
Подякували: 562 раз.
Діти: Синочок і донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Вухо/горло/носик

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей