Глобальні оголошення!

Кашель(чим лікувати)

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Кашель(чим лікувати)

Повідомлення nelly » 06 жовтня 2016, 20:09

То страшно наважитися дууууужe, трeба щоб був лікар який булe адeкватно на цe рeагувати, мeні свого часу допомогли наважитися, наразі нe жалкую. Якщо поборeтe свій внутр страх всe булe ок, алe трeба дивитися по дитині цe тeж нe панацeя.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення taranjka » 06 жовтня 2016, 20:50

соплі до тижня зазвичай. в кашель дуже рідко переходить, як переходить то на кілька днів. температура буває й поза 39, збиваю рідко. можуть ще 1-2 дні близько 37,5
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення flower » 06 жовтня 2016, 21:09

Ну в мене лікарка (звертаюся приватно) дуже адекватно ставиться до температури і кашлю. Навіть настільки, що коли в дитини була температура 7мий день висока і аналіз поганий вона антибіотик ще не хотіла призначати і ще хотіла чекати. Кашель лікує нам лише інгаляціями, навіть хрипи і підозру на запалення. Соплі нічим, лише фізрозчин чи морською водичкою. Без інгаляцій я обійтись ніяк не можу, бо переважно у моїх дітей або бронхіт або ларингіт чи як там воно коли хриплий страшний кашель.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Dribchuk » 06 жовтня 2016, 21:30

flower, за виключенням коклюшу кашляла найдовше 2 тижні. Переважно без температури. Зазвичай в нас так 1 день температура-горло-соплі. 3 день появляється кашель. В 1-3 день я полощу горло, промиваю носа, даю чайок ( імбир+лимон+кориця), ну і якщо температура вище 38,5 то даю нурофен. З 4 дня нічого не роблю, все само проходить.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення nelly » 06 жовтня 2016, 21:32

Ну в моєі лишe бронхіти при чому обструктивні з приступом на початку таким що сeрцe вискакує і іі рeально підкидає, часом роблю 1бeродуал і бачу що він нe знімає за раз трeба вeнтолін, алe оскільки робимо щe дихальні вправи то мeні рeально трeба пeрeчeкати добу поки пустить спазм, я до цього йшла два роки зо 10обструктивними бронхітами в квартал, нe агітую, алe якби продовжувала в тому дусі зараз моя дитина була б на балончику.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення TYulia » 06 жовтня 2016, 22:48

Дівчата, і ті що лікують і ті що не лікують, а чи ведете ви своїх "кашляючих" дітей в садок, школу, ну гуртки? І як взагалі з гуляннями надворі?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення кcuxa » 06 жовтня 2016, 23:07

Якщо температури немає і кашель не дуже навязливий то веду,бо лікарняного часто не відкривають а залишити нема з ким.
кcuxa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 122 раз.
Подякували: 184 раз.
Діти: 2

Повідомлення Dribchuk » 08 жовтня 2016, 10:34

TYulia Я сопливу і кашляючу дитину в садок не водила впринципі. На щастя маю з ким лишити. Мене страшно виводило з себе коли батьки вели дітей з зеленими висячими соплями пояснюючи це тим що в них нема на кого лишити. Я не можу того зрозуміти і їхні доводи мене не переконують, особливо як то стосується ясільної групи. Але то питання їхнього ж ставлення до власних дітей. В школі вже трохи по-іншому. Не веду коли є підвищена тампература і сильний нежить. Коли це залишкові явища як незначний кашель, то веду. В школі важче бо інколи 2-3 пропущених дні і вже не знаєш як щось пояснити по навчанні.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Vikibee » 15 жовтня 2016, 13:08

Дівчата, а які інгаляції робите? У нас почалася застуда із ларингітного кашлю, сьогодні темпи немає, але кашляє вже мокріше, без ''гавкання", даю молоко з маслом та медом, інгаляцію з боржомі, чай мед+імбир, соплі промиваю, на дворі гуляємо. Вперше не робила гормональних інгаляцій, але якось перебули ніч першу. Вже боюся тих гормонів. Моя лікарка тільки ними і лікує бронхіти та ларингіти. Що ще порадити робити?
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення Русік » 15 жовтня 2016, 14:51

Нам останній раз наша лікарка рекомендувала поміняти боржомі на розчин Сода-буфер - фактично то саме, що боржомі, але гарантовано очищене і не фальсифікат. Продається в аптеці. Наразі дихаємо ним в розчині 1:1 з фізрозчином
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Поперед.Далі

Повернутись до Вухо/горло/носик

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість