Глобальні оголошення!

Нежить

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Нежить

Повідомлення Dribchuk » 10 березня 2013, 14:12

yultsya сульфацил це антибіотик, доречі очі капати нею дитині не раджу - будеш слухати годину воплів - вони сильно пекучі. Деколи назначають в носа, але ми на собі не пробували. Розкажу тобі як ми останній раз лікувалися - теж були сильні соплі, сльозотеча, головка боліла, температура.
Ніс промивали відваром кори дуба - дуже гарно підсушує. (в носика заливаєш шприцом без голки) Далі ще промивали Хьюмером і тоді закрапували віброцил (на ніч мусила капати судинозвужуюче бо боїмося отиту). Крім того лор виписав мазь бактробан - бо соплі текли зелені (антибіотик місцевої дії)
Давала грип-хеель, від температури ефералганову свічку. В горло пшикали водний рочин хлорфіліпту і мастили обліпиховою олією. Давала пити боржомі з молоком.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Сніжинка » 10 березня 2013, 15:26

Малій також лікар приписувала краплі сульфацил, але в співвідношенні 1:1 (2 кр.сульфацилу : 2 кр.перекип. води)
Сніжинка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 54 раз.
Діти: дівчинка Мартуся

Повідомлення Оксанютка » 10 березня 2013, 16:43

Ми теж днями промучились і з сопельками( вперше).То я промивала носика солевим розчином(чайна ложка солі на літр кип"яченої води), часом аквамаріс, і в разі крайньої потреби , якщо вже носик зовсім не дихав, то закапувала отривін, але старалась не зловживати,синулька мужньо сам продихував собі носика. Ще капали каланхоє розведеним з молочком, тоді гарно випчихував всі бяки. І вже маємо досвід користування аспіратором, але краще не треба, бо малий так кричав....Та й коли сказала мамі, що купили аспіратор, то вона, вкрай здивована,запитала що це й навіщо? виявляється як ми були маленькі, ніхто з нас сопельки не витягував, все саме витікало
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення fajno » 09 квітня 2013, 22:38

Експрес -питання.
Що купити такого до носа, щоб закапати на ніч майже трьохрічній дитині? Щоб вона могла дихати і хоть трохи нормально поспала. А то я вже 2 рази до неї відходила допоки це повідомлення пишу - забило ніс і не відпускає, прокидається через це. Вчора явно перегуляли ми з тої весняної радості :sad: Хюмером вдень бавилася, вдень не проблема - видуває, а от нічка передбачається безсонна...
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 117 раз.
Подякували: 173 раз.
Діти: Ева

Повідомлення Dribchuk » 09 квітня 2013, 22:41

fajno я люблю отривін, але перед ним добре би було промити носа корою дуба чи ромашкою, чи хоча б хьюмером, але так добряче.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення fajno » 09 квітня 2013, 23:07

Dribchuk Якраз читаю про нього. ще ніколи нічого такого хімічного не давала. "так добряче промити" - теж болюча тема :crazy:
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 117 раз.
Подякували: 173 раз.
Діти: Ева

Повідомлення Галлинка » 15 вересня 2013, 13:52

знову осінь, знову соплі... ми вже три дні з соплями, спочатку були прозорі, промиваєм аква-марісом і відсмокутєм аспіратором, капалю лаферобіон... сьогодні після ночі соплі густіші, промиваю то дихає вільно і спить нормально, а от коли цицю смокче то в носику хлюпає... не знаю що робити, чи далі тільки промивати, чи ще щось закапувати? чи до лора звертатись?
Галлинка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 184 раз.
Подякували: 434 раз.
Діти: синочок і донечка

Повідомлення flower » 15 вересня 2013, 14:13

Я б не робила паніки, це ж всього навсього соплі.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Галлинка » 15 вересня 2013, 14:20

:yes: дякую за підтримку... просто переживаю, бо в 1,5 місяця ми так у лікарню з запаленням попали, правда тоді не чистили так носик, бо ще не мали аспіратора, тоді дуже швидко все якось розвивалось
Галлинка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 184 раз.
Подякували: 434 раз.
Діти: синочок і донечка

Повідомлення flower » 15 вересня 2013, 14:25

Ого.! Я взагалі соплі не лікую зараз, тобто не капаю нічого. Раніше як маленька була фізроствором капала, аспіратор нічого не витягував, то викинула його зовсім. Як починає від сопель кашляти (проявляється вночі або зранку, в день не кахикає), даю мікстуру десь 2 дні і все проходить. Поки до кашлю серйозного в нас ще не доходило ні разу.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Поперед.Далі

Повернутись до Вухо/горло/носик

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей