TYulia » 27 березня 2017, 21:24
Ми вже ніби відкашляли, всіх трьох нас зачепило.
До слова, в суботу була на семінарі чи не знаю як то правильно назвати, "Дитина в серці кожного", оранзованого Малечою. Одною з тем був кашель. Розказували багато про різні причини кашлю і багато раз наголошували, що кашель сам по собі лікувати не треба, треба лікувати причину чи то ларингіт, чи то риніт і т.п. На питання таких мам як я, що робити як починається кашель, відповідали так як Комаровський- 20с температура, вологість, багато-багато пиття. Інгаляції фізрозчином і т.п. можна хіба в тому випадку, коли немає можливості зробити потрібну вологість в кімнаті. Люди питали про АКК, то казали що її ефективність не доведена, якщо що то краще закапати її в ніс. Бо інгаляції будь які можуть опустити інфекцію нижче в легені.
Вище писали, що Ольга Михайлівна з Малечі дуже заліковує, мушу НЕ погодитись. Ми в неї пролікувалися, плюс послухала, що вона і її колеги розказували на тому семінарі, то все дуже адекватно. Мені навіть на тому семінарі трохи не вистачало рекомендацій якихось конкретних ліків при кашлі і інших захворюваннях. Може то й на краще, щоб я не займалась самолікуванням.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...