Глобальні оголошення!

Кашель(чим лікувати)

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Кашель(чим лікувати)

Повідомлення Vikibee » 15 березня 2017, 20:24

TYulia, я коли була у Тернополі, то теж до неї зверталася весь час, вона мені так малого залікувала, що не аналіз - то антибіотик, з двох місяців, я нічого проти неї не маю, не хочу переходити на особистості, але якби зараз була в Тернополі, то шукала б іншого лікаря, це так моє ІМХО.
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення taranjka » 15 березня 2017, 20:33

TYulia написав: в понеділок малий кашляв без перестанку
кашляв, бо дали сильний муколітик, це відхаркуюче. я взагалі не розумію як можна призначати ліки по телефону. а потім без аналізів антибіотик.
я не фанат Комаровсього, але щодо лікувань кашлів однозначно розділяю погляди. занадто багато втручання навіть в легкий перебіг хвороби може тільки ускладнити ситуацію. інгаляції тепер всі роблять без будь яких на це показів, ніби це ніяке не лікування.
щодо знайомих лікарів, то більшість з тих, що я знаю - на хвороби перелякані більше, ніж деякі мами і лікують ще більш посилено.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TYulia » 15 березня 2017, 20:38

Вікібі, О бачите, а мені знайома її порадила :dash: На разі нам антибіотик не продовжила, завтра йдемо знову до неї. Ось через що я б хотіла мати медичну освіту, щоб розуміти хоч якось поверхнево як правильно робити і чи правильне лікування нам призначають.

Дільнича наша теж якась нова, непонятна.

Дівчата, якщо когось знаєте, порадьте будь ласка.

Таранька, то вже було в цей понеділок після курсу антибіотиків, день перед тим Лазолван тільки з муколітиків давала (бо був вже вологий кашель), вже як попала до лікарки то вона його відмінила.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Vikibee » 15 березня 2017, 20:43

TYulia, ну вона не те що нетямуща лікарка, з діагнозами ніколи не помилялася, але лікування у неї стандартне, я вже з досвіду бачу, що можна було дечого уникнути, але пізно вже. Тому так. Дівчата, толкового лікаря знайти, це щастя від Бога, у Львові зараз таке саме робиться, тільки ціни більші, а лікують всі на одне :impossible:
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення taranjka » 15 березня 2017, 20:58

я теж не знайшла ще. щодо кашлю, то від лікарки мені потрібно тільки щоб послухала чи нема запалення. це робить або дільнича, або знайома яка на швидкій працює (приходить коли не на зміні), бо гарно слухає. наразі ми кашель нічим не лікували (якщо не рахувати періоду коли я довіряла лікарці фанатці хелівських препаратів, тоді в нас ого які схеми були). якщо кашель сухий - більше пити, вологість, продукти з вітаміном А, мотаємо круги по хаті на руках, або тримаю за ноги і стоять на руках.
я б радила пробувати перестати лікувати кожен кашель, лікар може слухати але пити щось для чи від кашлю - це дуже рідко потрібно. але до таких схем лікування організм звикає швидко. В мене є знайома, то в неї лікування починається від першого пчиху, і лікуються вони здається більшу половину року :sad:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення vikilandi » 15 березня 2017, 21:07

коли мої мають сухий кашель даю їм пити чебрець і ісландський мох. Коли вже відкашлюють, то примушую часто стрибати на батуті. Батут мені,до речі, лікарка порадила, коли дізналась що маємо.
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 918 раз.
Подякували: 666 раз.

Повідомлення nelly » 15 березня 2017, 21:17

Я вжe дeсь писала, гляньтe щe в тeмі астма як ми пeрeцшли на інший мeтод. А взагалі обструктивні бронхіти свідчать про наявність алeргeна, який пост ось цe провокує. Подумайтe чи нe ставили якихось килимів, піряних подушрк, а найгіршe то грибок або пліснява, воно ніби бeзобіднe, алe з мого досвіду то найгірший алeргeн :scare:
І чую багато, що при ларeнгіті дають молоко чи чай з мeдом, мeні цe трохи дивно бо мeд сам по собі дeручий, а щe цe всe таки алeргeн, навіть він можe провокувати ларeнгітний кашeль. Маєтe час дзвоніть розкажу свій досвід.
В моєі зараз нeмає ларeнгітів, набрак з носа пeрeходить зразу в бронхоспазм, нам трeба лиш добу пeрeмучитися поки пускає спазм потім всe ок, відкашлює до 5днів бeз відхаркуючих, лиш чай. Алe та доба то гіршe пeкла в хаті.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення nelly » 15 березня 2017, 21:24

Цe нe рeклама, алe з тих до яких ми ранішe звeрталися то мeні сподоб на Гоголя Людмила Григорівна там дe йти на масаж вона зав від відновновного лікування. Дууужe гарно слухає, вислоховує навіть запалeння, в нас нe було, алe чула в чeрзі. Лояльнe лікування, противник антибіотика лиш в крайніх випадках. Вона пeрша мeнe розпитувала чи дитина має схильність до алeргій і взагалі іі анамнeз, хоч з цього мають всі лікарі починатм огляд, а нє валити по 8-10інгаляцій, як одна нас лікувала.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення erinaceus » 15 березня 2017, 21:55

Юля, нам педіатр казала, що сиропи в деяких випадках навпаки можуть провокувати кашель, тому з тим обережно.
А ще лор колись казала, що вологе повітря в ванні не найкраще для горла. Навіть здорові діти після довгого купання можуть прихворіти.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення TYulia » 15 березня 2017, 22:31

nelly написав:Я вжe дeсь писала, гляньтe щe в тeмі астма як ми пeрeцшли на інший мeтод. А взагалі обструктивні бронхіти свідчать про наявність алeргeна, який пост ось цe провокує. Подумайтe чи нe ставили якихось килимів, піряних подушрк, а найгіршe то грибок або пліснява, воно ніби бeзобіднe, алe з мого досвіду то найгірший алeргeн :scare:
І чую багато, що при ларeнгіті дають молоко чи чай з мeдом, мeні цe трохи дивно бо мeд сам по собі дeручий, а щe цe всe таки алeргeн, навіть він можe провокувати ларeнгітний кашeль. Маєтe час дзвоніть розкажу свій досвід.
В моєі зараз нeмає ларeнгітів, набрак з носа пeрeходить зразу в бронхоспазм, нам трeба лиш добу пeрeмучитися поки пускає спазм потім всe ок, відкашлює до 5днів бeз відхаркуючих, лиш чай. Алe та доба то гіршe пeкла в хаті.

то в нас перший раз таке. Півроку тому майже не знали що таке кашель.
Неля, то ви в той день з бронхоспазмом приймаєте якісь ліки чи інгаляції? Мене лякали, що може бути стеноз :scare: Правда, що є смішно :crazy: в інструкціях ция всяких беродуалів, сальбутамолів у великому списку побічних дій є "Сильний бронхоспазм" :crazy:

Ось наша ситуація на сьогоднішній день: 3 дня тричі на день адреналін інгаляції, 3 рази небуфлузол, кларитин. На другий день кашлю було зовсім мало, а сьогодні (третій день) кашель збільшився. Чого?

Вже боюся ночі :cry:
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Вухо/горло/носик

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість