Глобальні оголошення!

Дільничні педіатри. Ви з ними дружите? Платите?

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Ви задоволені свої педіатром?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Дільничні педіатри. Ви з ними дружите? Платите?

Повідомлення nelly » 19 січня 2013, 23:22

ну якщо ти викликаєш зовсім іншого лікаря, то ясно, що він тобі безплатно в хату не прийде.
Ми минулого року захворіли 3 січня, були вихідні то викликала педіатра з обл лікарні.Перший раз взяла 100 грн, а через прийшла послухати то вже 50, бо вже була раз (я спитала скільки), от тобі 150 грн за два приходи в хату :new:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення irinka » 19 січня 2013, 23:31

nelly написав:Перший раз взяла 100 грн, а через прийшла послухати то вже 50, бо вже була раз (я спитала скільки), от тобі 150 грн за два приходи в хату :new:

Але ж то не офіційна плата хабар так би мовити то можна і не заплатити, або заплатити менше, а не надати дитині допомогу при виклику лікарка не може, бо це її робота.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення taranjka » 19 січня 2013, 23:35

зобов'язаний до тебе приходити тільки дільничий, а інші - це твої "забаганки". про оплату домовляється, а якщо даси менше, то наступного разу не прийде
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення irinka » 19 січня 2013, 23:39

Ну якщо по домовленості, то так, але ж вимагати ніхто не має права, тому пишу що можна і не платити стільки. Я б напевно викликала скоріше швидку, ніж приватного лікаря, якщо б не знаходила спільної мови зі своєю дільничою, але поки що в нас проблем з нею нема. :():
Зображення

irinka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nelly » 19 січня 2013, 23:44

просто швидка пре зразу в лікарню і чим менша дитина тим це більше гарантовано, я спеціально тої спиталася, щоби не переплатити так сказать :crazy: , якщо тобі сказала то ясно, що менше ти їй не даш. :pardon:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення irinka » 19 січня 2013, 23:48

Я вже викликала швидку 2 рази, коли в малого була висока тем-ра, коли малому було десь 1,2 і в 2 роки, то ще ні разу нас на щастя в лікарню ніхто не забирав. Просто обидва випадки припадали на вихідні, тому дільничу я не могла викликати додому.
Зображення

irinka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 19 січня 2013, 23:53

я за приватного. наша дільнича ... я їй не довіряю. з швидкою та ж історія - в тих випадках, коли вони було - діагнози не правильні, а лікування - :dash: :dash:
мені спокійніше викликати того, кому довіряю, і лікувати тим, що менш нашкодить дитині.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення irinka » 20 січня 2013, 00:00

taranjka написав:я за приватного. наша дільнича ... я їй не довіряю. з швидкою та ж історія - в тих випадках, коли вони було - діагнози не правильні, а лікування - :dash: :dash:

ну хіба якщо є знайомий приватний, бо я наприклад навіть телефонів до приватників немаю, тому мені тоді було простіше швидку викликати. Та й не приписували вони нам нічого лишнього, просто послухали і сказали чим тем-ру збивати, пити чаї і всяке таке....
Зображення

irinka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 20 січня 2013, 03:44

irinka написав:Я вже викликала швидку 2 рази, коли в малого була висока тем-ра, коли малому було десь 1,2 і в 2 роки, то ще ні разу нас на щастя в лікарню ніхто не забирав.
а шо в малого було? зуби росли?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Dribchuk » 20 січня 2013, 11:49

викликала швидку 4 рази до малої, більше напевне не буду бо толку з того ніякого. 1 раз викликали бо після 3х днів високої те-ри малу обсипало і не знали причини, був вихідний. Нам поставили діагноз кір і відвезли в інфекційку, там сказали що не кір, а краснуха, а виявилося що екзантема. Лежали в лікарні 1 ніч і пів дня, далі пішли додому. 2 раз викликали бо мала їла рибу і почала плакати - ми поняли що кісточка застрягла, був вечір, швидка приїхала за 40хв - мала весь час верещала. Подивилися і сказали що нічого нема, а дитина просто якась неврівноважена. Поїхали геть. Ми ще почекали трохи і відвезли малу на таксі в лікарню, там нам дістали кісточку 0,5 см з горла. 3й раз викликали бо мала серед ночі зірвалася і так верещала що ми не знали що робиться, аж синіла і кидалася по всьому ліжку. Швидка приїхала швидко - десь за 8 хв., думали може епілептичний припадок, але подивилися, і почали нас розпитувати які ліки даємо, на той час Ані виписали тріметабол, почитавши інструкцію побачили що є побічна дія - напади агресії, істерії, галюцинації. Лікарі швидкої були поки не перестала мала кричати, а тоді поїхали, ми ліки перестали давати. Ну і 4й раз недавно був - при ангіні в малої те-ра була під 40, не збивалася, під ранок були судоми, подзвонила на швидку, там сказали розтерти дитину оцтом бо в них нема вільних машин і вони не приїдуть. :crazy: За 40хв передзвонили і спиталися чи впала те-ра, але ще на той час не впала, ще за 30хв приїхала бригада, те-ра вже почала падати. То вони подивилися в горло, взяли мазки на дифтерію і поїхали геть.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Поперед.Далі

Повернутись до Порадьте дитячого лікаря

Хто зараз онлайн