Глобальні оголошення!

Дільничні педіатри. Ви з ними дружите? Платите?

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Ви задоволені свої педіатром?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Дільничні педіатри. Ви з ними дружите? Платите?

Повідомлення TanenRom » 21 лютого 2011, 16:19

Галина написав:вона взагалі казала ви молоді мами начитані, краще за нас все знаєте, то що вам радити.

і нам так само дільничий педіатр казала. які ж всі вони схожі :)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Re: Дільничні педіатри. Ви з ними дружите? Платите?

Повідомлення svetla » 07 квітня 2011, 15:06

Я ніби і не сварилась із дільничним педіатром,але і дружити з нею немає за що.
Я почали зуби лізти в малої,я запитала чи варто кальцій з віт.Д давати(бо саме говорила про віт.Д). Відповідь була приблизно така:"Як хочите, а ле по інструкції віт.Д маєте давати так і так" :istereka: Причому тут інструкція.я ж питаю ТВОЮ думку,пораду. :dash:
Писали відмови від прививок до двох років. То з нами вона не дуже хотіла дружити,зараз вже б і дружила та вакцини немає. :grin:
Ще як знайомі ходили до спеціалістів(нервопотолог, хірург чи ще там хтось) з дітками,також запитала чому нам не каже йти :? "Як хочите,то йдіть,а я не бачу потреби". І всьо в тому ж дусі. :istereka:
А пр розування,миття рук і підвищений тон в спілкувані з дитиною то я вже мовчу.Бо говорити не наговоритися... :scare:
Короче дружу я з лікарями з обласної дитячої лікарні.
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Дільничні педіатри. Ви з ними дружите? Платите?

Повідомлення Nin4ik » 06 травня 2011, 11:29

У півтора тижні до нас додому прийшла педіатр. Скарг у нас не було! Але вона застала момент, коли малий какав. Його стілець їй не сподобався: рідкий з комочками, жовтий. Приписала нам біфідум-бактерин на 7 днів. І тут почалося здуття животика. В наступний її прийом уже жалілася я, животик здутий, дитина неспокійна і т.д. Призначили біфі-форм. А змін ніяких, какаємо як і какакли :? Потім ще купу різних аналізів.
А в місяць направили нас в лікарню, бо ми ще трошки жовтуваті (мій педіатр шалений перестраховщик), добре, що гастроентеролог нас вирішила лікувати амбулаторно. Ми лікували дизбактеріоз, нехватку якогось там фермента, енткросгелем лікували жовтушку.

Аналізуючи усе наше лікування я прийшла до такого висновку, що дарма я послухала педіатра і почала давати пробіотики, з результатів я бачу лише потрачені гроші на лікарів та ліки і проліковану дитину, яку лікувати не треба було! Бо з малим і так все було добре! Зараз я навіть не хочу здавати аналізи, бо розумію, що найкращий показник - самопочуття дитини. На питання: що з дитинкою? кажу - у нас все добре!

Прочитавши цю статтю
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
і ще декілька інших.

Хочу зрозуміти - то я одна така наївна, що піддалась на авторитет педіатра? То всі педіатри настільки "заблуждаються" у тому як мають какати наші діти, та як їх лікувати? А де є такі, які знають, як має рости моя дитина на ГВ?

І що якщо дитина за 4-й місяць прибавила не 750, а 700, то це не означає, що молока йому замало, і що його треба догодовувати (а так було з моїм першим).
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Re: Де педіатр, що знає як має какати дитина на ГВ?

Повідомлення mala-karta » 06 травня 2011, 14:14

Nin4ik, я начиталась багато статей про всяке таке і тому говорила всім "що в нас все добре".
Какаючого його щось не дуже заставали :)

але і прибавки йшли всі як треба, а після півроку навіть забагато.

а за педіатра не знаю. Може питати консультанта по ГВ?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення гра з вогнем » 06 травня 2011, 19:16

я перва проголосувала за перву відповідь :))))))
вважаю нам дуже пощастило з педіатром, хоч ми його й не вибирали, а прийшли до чергового, так в нього і залишилися. навіть поки вирішили не міняти, а знову поїхати до того ж (ми переселилися в інше місто)

про какашки я статтю постила колись, але за описом наш какав так само, а комочки то молочко було :grin: :grin: :grin:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення КлубНіка » 06 травня 2011, 20:05

У нас впринципі непогана лікарка, ну принаймі покищо не маю на неї нарікань. Але всерівно завжди добрефільтрую усі поради і приписи.
КлубНіка Офлайн

Повідомлення Перлинка » 06 травня 2011, 21:03

Я завжди ще від першої дитинки і до тепер ділила на 48 те що нам говорили дільничі
цього разу прийшла і каже годуйте по графіку через 2-3 глдини бо в мамусь що по вимозі годують молоко пропадає і в дітей проблеми з животиками,бо воно не встигає перетравлюватись
рекомендувала мастити пупок зеленкою та перекисю виколупувати звідти загуслв рештки крові.Хоч в пологовому цього разу (вперше,раніше такого не було) навпаки наполегливо радили до пупка не лазити,нічого там не чіпати і не мастити і годувати по вимозі,якби я була молодою мамусею без інтернету та всіх тих журнальчиків які колись перечитала,то певно б розгубилась .Про пупок я десь більше трьох років тому чула,що в Європі його не обробляють нічим.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Marta » 07 травня 2011, 01:02

Я задоволена своїм педіатром.
Хоча майже всі, кого вона також веде- не задоволені)))
Поки що ми вгадуємо думки одна одної і на одній хвилі. Звичайно, перед прийомом препаратів ще пориюся в неті, зважу всі за і проти, але я особисто задоволена і їй довіряю.
Marta Офлайн

Повідомлення mari » 07 травня 2011, 10:34

А я за останній пункт бо є різні нюанси.

Не забувайте що какання дитини багато чого залежить від того що мама їсть під час ГВ.

А щодо перестраховки- така робота. Медицина вся перестраховочна. І нічого тут дивного немає, прокурор за плечима( а скільки таких скарг є, а в моєї дитини все почалось з ...я педіатру казала, він нічого не зробив і...)

А щодо ліків- біфіформ чи біфідум-бактерин чи інші пробіотики взагалі багатьом дітям призначають в роддомі, бо майже всіх мам (десь процентів 60) капають після родів. Нічого поганого ще від них ніби не бачили.Тим більше від ентеросгелю. Але чи вони вам були потрібні-не знатиме ніхто.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення rusia » 07 травня 2011, 17:17

Я перш ніж йти до лікаря шукаю інфу в неті.Препарати також провіряю.Амброксол моя дільнича часто приписує,то я стараюсь його не давати бо там соляна кислота.
Якщо питання суттєве то йду до 2-3 лікарів інших,тоді роблю висновки.Не вмію і не хочу вірити тільки одній лікарці,я повинна бути впевнена що роблю все правильно стосовно своїх дітей.Тому стараюсь завжди страхуватись думкою різних спеціалістів.
rusia Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Порадьте дитячого лікаря

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість