У півтора тижні до нас додому прийшла педіатр. Скарг у нас не було! Але вона застала момент, коли малий какав. Його стілець їй не сподобався: рідкий з комочками, жовтий. Приписала нам біфідум-бактерин на 7 днів. І тут почалося здуття животика. В наступний її прийом уже жалілася я, животик здутий, дитина неспокійна і т.д. Призначили біфі-форм. А змін ніяких, какаємо як і какакли :? Потім ще купу різних аналізів.
А в місяць направили нас в лікарню, бо ми ще трошки жовтуваті (мій педіатр шалений перестраховщик), добре, що гастроентеролог нас вирішила лікувати амбулаторно. Ми лікували дизбактеріоз, нехватку якогось там фермента, енткросгелем лікували жовтушку.
Аналізуючи усе наше лікування я прийшла до такого висновку, що дарма я послухала педіатра і почала давати пробіотики, з результатів я бачу лише потрачені гроші на лікарів та ліки і проліковану дитину, яку лікувати не треба було! Бо з малим і так все було добре! Зараз я навіть не хочу здавати аналізи, бо розумію, що найкращий показник - самопочуття дитини. На питання: що з дитинкою? кажу - у нас все добре!
Прочитавши цю статтю
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
і ще декілька інших.
Хочу зрозуміти - то я одна така наївна, що піддалась на авторитет педіатра? То всі педіатри настільки "заблуждаються" у тому як мають какати наші діти, та як їх лікувати? А де є такі, які знають, як має рости моя дитина на ГВ?
І що якщо дитина за 4-й місяць прибавила не 750, а 700, то це не означає, що молока йому замало, і що його треба догодовувати (а так було з моїм першим).