Глобальні оголошення!

Порадьте дитячого психолога

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Порадьте дитячого психолога

Повідомлення Ludmila » 12 січня 2012, 10:18

Нимидора, ти мене дивуєш ;-) У нас з тобою дітки одного віку і моя теж, хоч і ходить уже 4-й місяць у садочок не проситься сама на грощик ( в неї манера зараз - зробити свою справу в памперс або трусики і принести після цього мені горщик :grin: ), типу "ну я не встигла, мама". В садочку теж сама не проситься, але діток там висаджують на грощики колективно, іноді моя навіть пручається і категорично не хоче сідати, але я не вважаю це проблемою, кожна дитина індивідуальна, це маленька людина, якій потрібен час, комусь менше, комусь більше... ;-)
Я не думаю, що не варто саме з цієї причини звертатися до психолога.
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення Перлинка » 12 січня 2012, 10:27

Нимидора писала шо були вже там,і психолог навіть знайшов проблему
за ваши деньги любой каприз :grin:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Nymydora » 12 січня 2012, 11:12

Я добровільно до пмсихолога так і не встигла сходити, а на всі проблеми мені акуратно вказувала деяка родина :x А потім та деяка родина записала мене на прийом до психолога, поставивши мене вже перед фактом. Ну і я пішла, бо де мала дітися. Так от, пані лікарка сказали, що проблеми нема, що про енурез до 7 років взагалі не говорять, що треба просто дитину заохочувати і хвалити (що ми робимо, єстєссно) і що треба, щоб хлопчик ходив в туалет з татом або дідом (в нас реальніший другий варіант). Так щзо я наразі дала собі спокій, міняю штани, витираю калабані, висаджую на горщик і починаю думати про садок.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Перлинка » 12 січня 2012, 11:38

А ти ше десь писала,що психолог казала ніби дитина так хоче мами шо аж пісяється
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Nymydora » 12 січня 2012, 22:06

так то ж та психолог і казала
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Natalinda » 13 січня 2012, 01:23

Nymydora написав:Так от, пані лікарка сказали,

Nymydoraя не чіпляюся, я просто шоб 5 копійок вставити :oops: психолог то не лікар, лікар - то психотерапевт. Лікар має мати медичну освіту. Хіба ти до якогось клінічного психолога ходила. До речі здай точку в ПП. ;-)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення олеся » 13 січня 2012, 01:30

Nymydora ти не заморочуйся мій теж пісявся досить довго. Але вночі ні, зато як зі сну вставав, то таку величезну калюжу люрив, що капец.... Нічого, вже виріс... І все забувається потроху, правда нервів ті "аварії" з'їли купу...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Nymydora » 13 січня 2012, 09:13

Natalinda написав:
Nymydora написав:Так от, пані лікарка сказали,

Nymydoraя не чіпляюся, я просто шоб 5 копійок вставити :oops: психолог то не лікар, лікар - то психотерапевт. Лікар має мати медичну освіту. Хіба ти до якогось клінічного психолога ходила. До речі здай точку в ПП. ;-)

то якісь приїзні лікарі львівські, що в тернополі родили тренінг, на який ходила наша мамця. от вона мене і записала на прийом
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Повідомлення georginochka » 04 липня 2012, 22:28

mari написав:Я знаю хороших 2 психологів, одна зараз перед пологами-їй певно не до того, а іншу хто питав -написала. Знаю й інших, але раджу тих, кого самам бачила в роботі з дітьми. Також поважаю людей з досвідом і іменем.

mari, якщо можна, напишіть будь ласка координати дитячого психолога. Потрібен для десятирічної дитини в якої "підозрюють" психосоматичне захворювання. Дякую.
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення georginochka » 09 липня 2012, 13:36

Дівчата, будь ласка, може хтось мав справу чи чув про хорошого дитячого психолога в Тернополі :help: Бо дуже треба на сьогодні-завтра. Буду вдячна за інформацію і координати.
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Порадьте дитячого лікаря

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість