Глобальні оголошення!

Дитячий окуліст

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Дитячий окуліст

Повідомлення erinaceus » 29 грудня 2014, 23:10

Галлинка Можете ще звернутись в Медікус до Шведа Андрія Миколайовича. Він малому дуже допоміг, коли закисало очко.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення TattyMummy » 30 грудня 2014, 20:15

а до зав. відділенням в обл. лікарні (Мойсеюк А. Р. ) не ходили? Кажуть, що вона дуже хороший лікар.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Natalinda » 14 лютого 2015, 21:02

Дівчатка, якщо хтось знає підкажіть будь ласка :help:
В дитячій обласній є відділення очне може? В неділю реально там окуліта дитячого застати? Чи може в дорослу обласну можна з дитиною піти в неділю?
Юра вчора чуть не вибрав собі око(((( Ну але нібии все більш-меньш обійшлося, навіть синяка нема, а я думала що ока сьогодні не буле видно, є тільки трішки припухлість. Але на вечір почав робитися гній(((( зараз промиватиму ромашкою, але переживаю трохи. Каже що бачить добре на те очко, тільки як на світло дивитися то якісь йому рисочки видно. Ми просто якщо завтра не покажемося, то раніше середи не зможемо
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TattyMummy » 14 лютого 2015, 21:12

В дитячій обласній є офтальмологічне відділення, думаю там лікар хоча б черговий мав би бути.
знайшла таке, може подзвоніть та й запитайте офтальмологічне відділення: (0352) 263395
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення erinaceus » 14 лютого 2015, 21:17

Natalinda І я так думаю. Хтось має бути на зміні. З цим краще не затягувати, всяке може бути... Можна ще промивати зеленим чаєм, теж забирає гній і запалення.
Зображення

Зображення

erinaceus Офлайн

Я тут живу

Дівчинка-квіточка

Повідомлення Галина » 14 лютого 2015, 23:33

Порадьте хорошого окуліста, може за той час що тут написано щось змінилося і можна ще когось толкового знайти. В моєї школярки катастрофічно падає зір, робимо вправи, обмежую всякі гаджети, та все ж поки мало з того толку. Вже були у того, що працював в садочку, толком нічого не пояснив, надів окуляри і сказав що то лікувальні треба в них ходити. Від літа носимо окуляри, а зір падає :scare:
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Anjuta » 15 лютого 2015, 11:30

Галина, в спортдиспансері була толкова лікарка - пенсійного віку, то вона мені піднімала не одноразово зір з 0,6 і 0,4 до 1........ходила до неї на вправи. Не знаю чи ще працює :=):
В мене зараз також низький, проте окуляри не ношу і не пробувала ніколи, тому що після них вже будуть йти сильніші і сильніші з кожним разом. Раджу пошукати толкового лікаря, обійти декількох....бо окуляри - рідко допомогають, якщо ви плануєте їх зняти назавжди.
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення Anjuta » 15 лютого 2015, 11:40

Natalinda, певно вже не актуально, проте в обласній дитячій - травмпункт, я так розумію, що на чергуванні мають бути різні лікарі. Я туди одразу їду якщо щось трапилося , то лікарі мені там дуже привітні і толкові(до тих що ми потрапляли)
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення inna6787 » 15 лютого 2015, 14:27

Галина написав:Порадьте хорошого окуліста, може за той час що тут написано щось змінилося і можна ще когось толкового знайти. В моєї школярки катастрофічно падає зір, робимо вправи, обмежую всякі гаджети, та все ж поки мало з того толку. Вже були у того, що працював в садочку, толком нічого не пояснив, надів окуляри і сказав що то лікувальні треба в них ходити. Від літа носимо окуляри, а зір падає :scare:

ще коли я була десь в класі 7-8, то мені трошки впав зір на одному оці (через школу,бо ходили в другу зміну і все вночі писала, читала). Пішли ми з мамою до того лікаря з садочку - він виписав окуляри: на здорове око просте скло, а на інше-те що там приписав. Ходила і на вправи. В результаті, зір гірше впав на тому оці, де було просте скло. Багато хто казав, що так не треба було робити. Але то вже нічого не зміниш... :cry:
Але в мене теж питання щодо дитячого нормального окуліста, бо бачу що треба малому (5 років). Порадьте,хто є такий адекватний і дійсно толковий. Щоб не просто окуляри чи походити на вправи і там дасться чути... а так якісь нормальні поради
inna6787 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Два хлопчики: Назарчик (21.12.2009)
Ерік (15.06.2012)

Повідомлення erinaceus » 15 лютого 2015, 16:22

Ну не знаю, дівчата... Носіння окулярів не може сприяти погіршенню зору. Я сама ходила в той очний садочок і лікувалася у того лікаря. Звати його Олексій Федорович. У мене астигматизм. У 3 роки почала носити окуляри у 13 їх зняла, бо зір повністю виправився. Протягом тих 10 років ходила ж туди на вправи. З того часу пройшло вже більше 15 років і тьху-тьху-тьху все ок. В цьому ділі головне регулярність. Багато знайомих, які відмовились від окулярів в дитинстві, зараз бачать дуже погано. Випадки, звичайно, різні бувають, але в користі окулярів не варто сумніватись :yes:
Зображення

Зображення

erinaceus Офлайн

Я тут живу

Дівчинка-квіточка

Поперед.Далі

Повернутись до Порадьте дитячого лікаря

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість