Глобальні оголошення!

Дільничні педіатри. Ви з ними дружите? Платите?

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Ви задоволені свої педіатром?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Дільничні педіатри. Ви з ними дружите? Платите?

Повідомлення irinka » 20 січня 2013, 15:21

Shalimar написав:а шо в малого було? зуби росли?

Ні не зуби, перший раз то був кашель і тем-ра, а другий раз теж висока температура і горло сильно червоне.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Shalimar » 20 січня 2013, 17:01

irinka написав:перший раз то був кашель і тем-ра, а другий раз теж висока температура і горло сильно червоне.

и чем скорая помогла?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення irinka » 20 січня 2013, 17:18

Я писала вже
irinka написав:просто послухали і сказали чим тем-ру збивати, пити чаї і всяке таке....

Впринципі можна сказати, що особливо нічим, ми до того часу поки швидка приїхала вже температуру і так збили. Мені просто важливо було знати чи хрипів нема, щоб хтось послухав, сказали які ліки приймати та й поїхали. Але недумаю що приватний лікар щось краще би порадив за 100 грн.
Зображення

irinka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення irinka » 20 січня 2013, 18:36

І ще, не завжди все те що за гроші то обовязково краще. Просто наші люди так звикли-дорожче, значить якісніше. Я думаю краще за ті гроші дитині щось корисніше купити або навіть ті самі ліки, а не давати їх лікарці.
Зображення

irinka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 20 січня 2013, 19:11

Не, ну просто Скорая Помощь - для экстренных, неотложных случаев.. Они жизни должны спасать, а не красное горло рассматривать
Когда нет возможности наведаться к участковому педиатру, или вызвать участкового домой, приходится приглашать других в частном порядке, за деньги, естесственно.. И когда не доволен своим педиатром - ищешь других специалистов, а их консультации уже не бесплатны, поэтому, например, в моем случае, я не иду к тому, у кого дороже=лучше, я таким образом ищу вменяемого врача, который бы правильно ставил диагноз (осмотр, диагностика, анализы) и назначал АДЕКВАТНОЕ лечение, а не как они обычно любят - длинный список ненужных препаратов
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення irinka » 20 січня 2013, 22:27

Shalimar написав:Не, ну просто Скорая Помощь - для экстренных, неотложных случаев..

Ну так, тепер вже так, цей закон якраз запровадили з 1 січня. Зараз на такі виклики напевно вже просто так не приїдуть, але ми не про це.
Shalimar написав:И когда не доволен своим педиатром - ищешь других специалистов, а их консультации уже не бесплатны, поэтому, например, в моем случае, я не иду к тому, у кого дороже=лучше, я таким образом ищу вменяемого врача, который бы правильно ставил диагноз

Я просто не маю телефонів до приватних, тим більше в суботу ввечері навряд чи хтось би приїхав? Тому мені на той момент було швидше викликати швидку, щоб хоча б хтось подивився до дитини і надав медичну допомогу і консультацію. Тим більше в нього не просто горло було червоне, а температура 40 :scare: мені теж потрібно було дитину спасати, але на щастя поки швидка приїхала то тем-ра вже почала потрохи спадати.
Зображення

irinka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 20 січня 2013, 22:51

я швидку викликала один раз - для Дарці. в неї була температура і вона жалілася, що болить живіт. і поводилася дивно. нічим вони мені не помогли, але заспокоїли, що не "хірургія".
а щодо приватних лікарів. в нас дільнича - стара і глуха, і щось про медицину востаннє читала в 60-ті. найбільше, що її турбує - це відсутність прививок, їх вона готова колоти і хворим. швидка - хто знає, яка до тебе приїде бригада - є гарні, а є :dash: . а я хочу, щоб коли приходив лікар, чи я до нього - то він добросовісно оглянув мою дитину і поставив вірний діагноз. щоб коли виписав ліки, то я не сиділа годинами, щоб шукати, чим їх замінити, бо тих в такому віці не можна. відповідно, я готова платити за це гроші - це мій спокій і здоров"я дитини.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення irinka » 20 січня 2013, 23:04

taranjka тобі просто дійсно з дільничою не повезло... :crazy:
Я в той момент просто думала як пошвидше покращити здоровя дитини, тому навіть не задумуючись викликала швидку, бо як і кожна мама переживаю за здоровя дитини, тому довго роздумувати не було часу (в тому числі й шукати приватного педіатра, я до недавна взагалі незнала що такі послуги є :=): )та й приїжджала до нас два рази та сама бригада як на мене нормальні лікарі, все чітко і спокійно пояснили, без лишніх прописів, тому я була спокійна.
Можу сказати, що я поки зі своєю дільничою "дружу" бо можу навіть інколи до неї на мобільний подзвонити і проконсультуватися, якщо є така потреба.
Зображення

irinka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 20 січня 2013, 23:10

приватні - це ті ж самі дільничі, зазвичай. але звертаєшся до них особисто, а не через поліклініку. коли ти дзвониш своїй дільничій на мобільний - це вже також можна вважати приватним дзвінком. з ти же успіхом ти можеш її запросити і додому в неробочий час, відповідно за винагороду
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Dribchuk » 21 січня 2013, 00:00

а я тепер напряму їду в приймальне віділення лікарні, лікарі там завжди на місці, і при тому це дитячі лікарі. На таксі доїзджаю швидше ніж приїзджає швидка, так що на разі в швидкій допомозі я трохи розчарувалася і переконалася що якщо щось таке з чим сама не можу дати ради - їду в лікарню.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Поперед.Далі

Повернутись до Порадьте дитячого лікаря

Хто зараз онлайн