Перлинка » 15 лютого 2011, 23:27
Я навіть не знаю хто у нас дільничний,колишня пішла давно в декрет,була молода дівчинка,я ніколи до неї не зверталась,до того навпаки була пенсіонерка,яка коли доця була на ГВ сварилась ,щоб я допоювала і давала соску,тому я взагалі з нею не рахувалась,прививки нам медсесра наша "робила".
Молода якось прийшла взимку ,в слякоть в мокрих чоботях і просить поліетиленові пакети на ноги.Я кажу,Ви шо ,в мене маленька дитина повзає по килиму ,а як з тих пакетів перетече,це ж не гігієнічно.
Зціпивши зуби роззулась.
Пенсіонерка мене нервувала ,ніколи їй нічого не давала.А молодій здається пару раз по 20 грн дала,але мої діти колись майже не хворіли,считані рази.Влітку позаминулого року було шось незрозуміле і кашель і рвота в обох,температура,ледь з того вибрались і то з допомогою приватного лікаря.І от тепер від осені через кожних два тижні то соплі ,то кашель,то все разом,то в одного ,то в другого,то в обох,але до дільничого не звертаємось,лікуємось в приватного.Знайома розповідала,що дільнича лікарка її 5-ти місячній дитині назначила лікування навіть не послухавши.Вже не можу тепла дочекатись,надіюсь що вичухаємось з тих шмарклів.
Але гадаю,що не всі дільничі однакові,може комусь щастить мати хорошого,я навіть не цікавлюсь хто в нас зараз,бо напевно знов якусь молоду після вузу дали.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)