Глобальні оголошення!

Дільничні педіатри. Ви з ними дружите? Платите?

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Ви задоволені свої педіатром?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Дільничні педіатри. Ви з ними дружите? Платите?

Повідомлення Alisa » 13 лютого 2011, 11:36

Я за виклик даю 20 грн. Правда, викликала раз i давно.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Zoryana » 14 лютого 2011, 11:24

Ми теж час від часу віддячуємо грошима. І дружимо, бо теж і щеплення пишуть липові (бо робимо не все підряд - Яркові за 4 роки жодної проби Манту не зробили, а в садочок без неї - самі знаєте, та й Дані робимо не все) і довідки будь-які - без проблем. Та й лікар вона непоганий - принаймні, призначає не тільке те, що по телевізору показують. А раніше ми стояли на обліку в іншого педіатра - в неї всі хвороби були "від зубів". Мені було дуже цікаво, що вона буде говорити, коли всі зуби вилізуть, але до настання цього моменту ми з нею вже розпрощалися.
Zoryana Офлайн

Повідомлення Marta » 14 лютого 2011, 16:06

Ми дуже добре живемо з нашою участковою.
Ми завжди хвалені, до Лізочки сюсі-пусі, молодці, гарні дівчатка, руки гріє, як холодні, миє, завжди гарно подивиться, поговорить, т.д.
Даю. Бо аж хочеться дати. Я можу до неї в любий момент подзвонити, і на мобільний, завжди порадить, прийде обов"язково.
Якщо щось незначне- то пачку цукерок. Якщо серйозніше, приходиться пару раз викликати- 50 грн.
Але ми слухняні, робимо всі прививки, вчасно ходимо на огляди, т.д. То в нас ттт стосунки суперові. Ліза йде, як до рідної мами))
Marta Офлайн

Повідомлення Enigma » 14 лютого 2011, 16:46

А ми раз заплатили 20 гр, коли з пологового виписали і вона до нас додому прийшла. Вона нам сказала, шо наша дитина ідеально здорова. Але мене насторожила висипка на личку, про яку наш педіатр сказала, шо нічого не бачить і я собі видумую. То ми пішли до знайомої, вона теж педіатр, і виявилось, шо в нас і жовтяничка, і діатес, і гематома після родів. (Зараз вже все добре) Мені стало страшно за тих діток, які не мають можливості відвідати нормального педіатра...
Правда наша дільничча відвідала нас лиш раз і після того не з"являлася. Воно й на краще.
Enigma Офлайн

Повідомлення mala-karta » 15 лютого 2011, 03:13

а я ніколи грошей не давала.
І не знала, що дають.

:head:
Село?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення TanenRom » 15 лютого 2011, 23:09

я також ніколи не давала, то що я також село?

я думаю кожен сам обирає давати чи ні. ось я наприклад за час вагітності жодного разу нічого не давала своєму гінекологу, правда коли вже народила чоловік відніс пакет для неї та медсестри!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Перлинка » 15 лютого 2011, 23:27

Я навіть не знаю хто у нас дільничний,колишня пішла давно в декрет,була молода дівчинка,я ніколи до неї не зверталась,до того навпаки була пенсіонерка,яка коли доця була на ГВ сварилась ,щоб я допоювала і давала соску,тому я взагалі з нею не рахувалась,прививки нам медсесра наша "робила".

Молода якось прийшла взимку ,в слякоть в мокрих чоботях і просить поліетиленові пакети на ноги.Я кажу,Ви шо ,в мене маленька дитина повзає по килиму ,а як з тих пакетів перетече,це ж не гігієнічно.
Зціпивши зуби роззулась.
Пенсіонерка мене нервувала ,ніколи їй нічого не давала.А молодій здається пару раз по 20 грн дала,але мої діти колись майже не хворіли,считані рази.Влітку позаминулого року було шось незрозуміле і кашель і рвота в обох,температура,ледь з того вибрались і то з допомогою приватного лікаря.І от тепер від осені через кожних два тижні то соплі ,то кашель,то все разом,то в одного ,то в другого,то в обох,але до дільничого не звертаємось,лікуємось в приватного.Знайома розповідала,що дільнича лікарка її 5-ти місячній дитині назначила лікування навіть не послухавши.Вже не можу тепла дочекатись,надіюсь що вичухаємось з тих шмарклів.

Але гадаю,що не всі дільничі однакові,може комусь щастить мати хорошого,я навіть не цікавлюсь хто в нас зараз,бо напевно знов якусь молоду після вузу дали.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення oksana.tesliuk » 18 лютого 2011, 01:37

Marta написав:Ми дуже добре живемо з нашою участковою.
Ми завжди хвалені, до Лізочки сюсі-пусі, молодці, гарні дівчатка, руки гріє, як холодні, миє, завжди гарно подивиться, поговорить, т.д.
Даю. Бо аж хочеться дати. Я можу до неї в любий момент подзвонити, і на мобільний, завжди порадить, прийде обов"язково.
Якщо щось незначне- то пачку цукерок. Якщо серйозніше, приходиться пару раз викликати- 50 грн.
Але ми слухняні, робимо всі прививки, вчасно ходимо на огляди, т.д. То в нас ттт стосунки суперові. Ліза йде, як до рідної мами))

"Стосунки суперові", тому що робите всі щеплення. Це чудово, але Вам потрібно дякувати Богові за те, що все саме так. От якби довелося хоч раз від тих щеплень відмовитися, повірте все кардинально змінилося б. І ні 50, ні навіть 100 гривень за один візит не врятували б ситуацію. Лікарі надзвичайно залежні від системи, в якій і на яку вони працюють! А ми з вами, батьки маленьких діток, - звичайні жертви такої залежності.
Рекомендую відвідати цей сайт http://www.privivok.net.ua/ Усі відповідальні батьки повинні про це знати, бо відповідальність за здоров'я наших діток несемо лише ми з вами!
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення гра з вогнем » 18 лютого 2011, 01:40

у нас відмова від частини щеплень. ставленя не змінилося.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Marta » 18 лютого 2011, 01:42

Дуже дякую за поради і за сайт, але в мене своя думка на рахунок прививок, читала і аналізувала, прийняла своє рішення,
прививки ми робимо і будемо робити. Так, дякувати Богу, все добре.
Marta Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Порадьте дитячого лікаря

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість